Düşük yapanlar

Kızlar Allah razı olsun sizden...doktora gittik kese rahim ağzına yaklaşmış.yerinden oynamış.doktor hem karından hem alttan kontrol etti dakikalarca nasıl ağlamışım karınım patlayacak gibiydi.çokşükür kanama felan karında yok hoca panik oldu hemen gel dedi tel anlatınca çünkü kanama karına sızabiliyormuş.Yarını bekleyelim düşecek gibi ağrıdan şişmişsin dedi. Ağrı kesici yapacam gece çok kötü olursam şuan hareket edmiiyorum ama dayanmaya çalışıyorumki düşsün artık.yoksa yarın kürtaj yolu gözüktü

Allah sana sabır versin Dikkat et yalnız kalma sakın

Kızlar akşamdan sancı sancı çığlık çığlığa ama ağrı kesici yapmadım.çokşükür bebeğim düştü temiz peçenin üzerine aldım kürdanla temizledim etrafını bebeğim resmen oluşmuştu çok ağladım yarın onu gömecem atmaya kıyamadım.şuan ağrım gene çok var geçecek değilmi yani sizinde öyle oldumu? Çünlü hala kanamam çok var.

Canim cok uzuldum icinden gommek geliosa gom tabiki.Agrin gecicek gunden gune azalip kayboluo en onemlisi dusmesiydi sonrasi gelip gecio.Rabbim sana tez vakitte bu acini unutturucak saglikli bi gebelik nasip etsin canim benim.Gecmis olsun.

cok sukur. kiz ne cektin oyle 2/3 gun daha devam eder zoru atlatmisin cok gecmis olsun. kac hafalikti olusmus oyle

Canim cok uzuldum icinden gommek geliosa gom tabiki.Agrin gecicek gunden gune azalip kayboluo en onemlisi dusmesiydi sonrasi gelip gecio.Rabbim sana tez vakitte bu acini unutturucak saglikli bi gebelik nasip etsin canim benim.Gecmis olsun.
Amin canım Allahım hepimize tez vakitte sağlıklı bebişler versin hep dua ettim ağrım varken Allahım kimseye bu acıyı yaşatmasın diye ve hepimizin kucağını doldursun evladımızla.

cok sukur. kiz ne cektin oyle 2/3 gun daha devam eder zoru atlatmisin cok gecmis olsun. kac hafalikti olusmus oyle
Hiç sorma abartmıyorum ölümlerden dönüp geliyordum.uzun sürmese amenna...bunada şükür kurtuldum ya.benim 6+4 tü canım düşüşe ilk geçtiği zaman.şimdi iki aylık olacaktık yaşasaydı.vardır bundada bir hayır.sizi çok öpüyorum iyiki hepiniz varsınız.tüm dualarımda artık sizlerde varsınız

Bunlarla eşime süpriz yapmıştım küçük notları önce vermiştim herbirinde giriiş gelişme ve sonuç vardı... çok mutlu olmuştuk.ben bunları düşük yapacağımı öğrendiğim gün çöpe attım.çok üzülüyordum gördükçe.ama vardır bundada bir hayır deyip Allaha sığınıyorum

Hep dua ediyorum, bu aksam benim için yine çok zor geçiyor mesajlarini okuyunca ağladım yine.Allah kucağımızı boş bırakmasın Bu acılarımızı unutacagimiz gunler de gelecek inşallah canım benim.Çok çok geçmiş olsun

Sakinkal canim butun kalbimle inaniorum ki bu aldiklarinin yeri dolacak Allahim sana bir bebis nasip edicek.O yuzden uzulmek,moral bozmak yok.Bu olay oldu ve bitti.Simdi yeniden bebek yapmaya odaklanalim.Folik asitlermize devam edelim.Ben bi de omega 3 6 9 ve co enzymeq10 ekledim vitaminlerimebize uzulmek yasak bunu sakin unutma.

Çok sağol Canım ya aslında üzülmemek mümkün değil ama her zorluktan sonra bir kolaylık var demiyormu Yüce Yaradanımız...inşallah o güzel günler hepimize çok yakındır.

melinda- aglamak yok kuzum.Yasadik bitti bunlar.Kotu enerjiyi arkamizda biraktik.Onumuze bakioruz daha bebek yapcaz dimi ama
Yarin 15 gun oluyor ve kontrolum var ondan da mi boyle oldum bilmiyorum,arkamda bıraktım dedikce bir yerlerden çıkıp geliyor yine.İnsallah bu son ağlayışım olur.En yakın zamanda sağlıklı gebeliklerimiz olsun inşallah

Ay inşallah hepimizin olsun hep beraber üzüldük beraberde sevinelim yarabbim.canım kullandığın vitamin ve markalarını yollarsan bende araştırıp kullanırım.zaten direk vitamin takviyesine başlamak istiyorum.hamilelikte hiç kullanmadım ki öncesindede.folik asitte ara ara kullanıyordum ama atlamıyacam artık.

İnşallah canım inşallah

Sakinkal ben folik asiti canada dan almistim canim Turkiyede yok.Ama co enzyme solgarin aldim,omegayi da shiffa.Ikisi de trendyolda var en uygun fiyat da orda zaten.Folik asit nerdeyse 1 yildir araliksiz kullaniorum ben.

Sakinkal ben folik asiti canada dan almistim canim Turkiyede yok.Ama co enzyme solgarin aldim,omegayi da shiffa.Ikisi de trendyolda var en uygun fiyat da orda zaten.Folik asit nerdeyse 1 yildir araliksiz kullaniorum ben.
Canım markasını öğrenşrsem eşimde yurtdılına gidiyo sordurup aldıırabilirim. Solgarı bende duydum kız kardeşime doktor önermiş ısrarla solgarı alın demiş.bende şu anda araştırıyorum bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…