Düşük yapanlar nasıl anladınız ?

Nurcansny

Üye
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2013
73
31
Kızlar acil yardımınıza ihtiyacım var 1 bucuk yılı geçti evliyim yaklasık 1 yıldır korunmuyoruz eşimde bende. doktora gıttım yumurtalıkların catlamakta tembellık cekıyor dedı ama ılac vermedı sımdılık kılo vermeye calıs dedı bıde adet baslayınca 14 gun boyunca beraber olun dedı uyguladım. Sımdı 13 nısanda adet olmustum bız esımde beraber olduk hemen hemen hergun bıde benım adetım hep gecıkırdı fakat bu sefer 13 nısanda adet olmama ragmen dun yıne esya tasırken kanamam oldu adet gunum değil bsy dııl bıde kanamadan once 3 gundur ınanılmaz bı gaz sorunu yasıyordum ozellıkle aksamları usuttum dıye dusundum. acaba ben dusuk yapmış olabılırmıyım bıde kanamam bugunde devam edıyor ?

cnm 13 nisan adet başlama tarihimiydi

evet 13 nısan adetım basladı 4 gun surdu
CNM LEKELENME TARZINDA BİŞİ İSE EĞER BU YUMURTLAMA BELİRTİSİ OLARAK BAAZEN KANDA GELEBİLİYOR ÇÜNKÜ ADETİNİN TAM ORTASI ŞUAN YUMURTLAMA GÜNÜNDÜ DÜN SENİN MUHTEMELEN ZATEN GAZ YUMURTLAMA BELİRTİLERİNDEN BİRİDİR AYY İNŞ BU KALİTELİ YUMURTLAMA SONUCU BU AY HAMİLELİK HABERİNİ VERİRSİN BANA :) DÜŞÜK OLMASI İMKANSIZ DAHA YUMURTA DÖLLENMEDEN NE DÜŞÜĞÜ:)

cnm sen zorlanmışsın yumurtlama gününde olabilir kan birkaç damlaysa yada lekelenme tarzındaysa tabi, yoğun kan gelmesi durumu farklı ama adet oldum diyorsun halk arasında üstüne görme denen sey adet görmeden çok farklı oluyor az ve hafif bir kanama olduysa adet tarihinde bu dediğin mümkün olabilir emin olmak için test yap bence

ben suan bu soyledıklerınızle cok heyecanlandım :)))) yanı cok ıstıyorum bebek ama kılom musade etmez gıbı ama gelen sey lekelenme dııl normal adet kanamam gıbı fazlasıda dııl eksıgıde dııl

test dedıgın suan kanamam varken hamılelık testımı yapmalıyım ? kusura bakmayın daha cok cahılım bu konularda

test dedıgın suan kanamam varken hamılelık testımı yapmalıyım ? kusura bakmayın daha cok cahılım bu konularda
canm ztn idrarla yapılan bir test bu evde alıosun kendin yapıosun ama kanamam regl gibiyse bence hamilelik sansıda pek yok gibi ama aklında kalmasın yap derim

kan verin düşük yapıosanız bile onda çıkar.. İdrar testleri çok garanti değil. İnşallah bebiş vardır sıkı tutunmuştur :)

kan verin düşük yapıosanız bile onda çıkar.. İdrar testleri çok garanti değil. İnşallah bebiş vardır sıkı tutunmuştur :)
Dün içim içimi yiyerek doktora gittim maalesef yine yok yumurtlama döneminde yumurtaliklarim Usengeç olduğu için kendini sasiriyomus bende bütün gece tembel yumurta nasıl çalışır nasıl hamile kaliriim die düşündüm okudum bal corekotu tarcin karisimini buldum yaptım ama çok afedersiniz 1 çay kaşığı yedim midem almıyor o kür de boşa gitti ben napıcam şimdi

bende de o problem vardı hazirandan beri tedavi görüyordum şubatta hamile kaldım... inofolic kullandım ve biraz kilo verdim. Ben tam umudumu kaybettim kendim için zayıflıcam moduna girdim ve süpriz yaptı herkes derdi kafadan atınca oluyor diye öyleymiş gerçekten :)

s
senın adına coooooooooooooooooooooooooooooooooooook sevındım gercekten bu bıle bana umut sende ozel dıılse kılo problemı ne kadardı bıde ınofolic ne ıcın vermıstı doktorun sana bana hıc ılac vermedıler

Kilonu kontrol et gercekten çok etkisi oldugunu duydum yakın çewremde inşallah sağlıklı bebişlere kavuşuruz,sağlıklı günler

Canım benim ilk bebeğim düşük oldu 3 gün kahverengi lekelenmem oldu toy olduğumdan adet başlangıcım diye düşündüm 4. gün sonunda kanamalı sancılı şekilde düşük başladı. Ayrıca hemen doktora git derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…