Jinekoloji Dusuk yapanlar, genetik test yaptiranlar

britishgirl

Üye
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2023
92
33
34
Herkese selam,

Lütfen tecrübesi olanlar, bilenler aciklama yapabilir mi?

Haziran ve ekim olmak uzere 2 kimyasal gebelik gecirdim. Simdi sorunum şu; Yurtdışındayim ve sistem kaplumbağa misali ve bizde turkiyeye gelip neden oluyor yada problem nedir test yaptirmak istiyoruz. Bu asama da ne yapilir ve ne kadar surer? Istanbula gelip 3-4 gun halledelim dedik ama su para ugruna yapilanlardan korkuyorum. Hic uğraşmak istemiyoruz tup bebek istiyoruz ama bu kimyasallar kafamizi karistirdi ilk once burda hlletmemiz gerekenler var gibi.

Simdiden tesekkurler

Genetik için tıbbi genetik bölüme randevu alıp kan vermeniz gerekiyor ama sonuç çıkması uzun sürüyor benim 1 ay oldu henüz çıkmadı. 2/3 ayı bulabiliyormuş

Merhabalar bende başıma geldi Allah'tan sağlık çalışanı olmam bizim artimiz her zaman destek ve Yardımcı oluruz. İstanbul geldiğiniz zaman 16 Ekim'de bende 3.5 ay düşük yaptım doktorum.gerekli testleri istedi gereksiz hiç bir test yapılmadı çok şükür. Tekrar gebe kalırsınız hiç merak etmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…