- 6 Aralık 2023
- 92
- 33
- 34
-
- Konu Sahibi britishgirl
Offf illa bi kac kez gelip gidecegim gibi gorunuyor. Birde bu sirada esime ihtiyac var mi?Genetik için tıbbi genetik bölüme randevu alıp kan vermeniz gerekiyor ama sonuç çıkması uzun sürüyor benim 1 ay oldu henüz çıkmadı. 2/3 ayı bulabiliyormuş
Var tabi ki ikinizden de kan alınacak. Eğer genetik bir sorun varsa hanginizden kaynaklı bilemezsiniz kiOfff illa bi kac kez gelip gidecegim gibi gorunuyor. Birde bu sirada esime ihtiyac var mi?
Tamamdir, çok teşekkür ederim.Var tabi ki ikinizden de kan alınacak. Eğer genetik bir sorun varsa hanginizden kaynaklı bilemezsiniz ki
Bir de ozelde mi bu devlette mi 1 aydir bekliyorsunuz ya?Genetik için tıbbi genetik bölüme randevu alıp kan vermeniz gerekiyor ama sonuç çıkması uzun sürüyor benim 1 ay oldu henüz çıkmadı. 2/3 ayı bulabiliyormuş
Devlet. Özelde ne kadar olur bilemiyorum malesefBir de ozelde mi bu devlette mi 1 aydir bekliyorsunuz ya?
Merhabalar bende başıma geldi Allah'tan sağlık çalışanı olmam bizim artimiz her zaman destek ve Yardımcı oluruz. İstanbul geldiğiniz zaman 16 Ekim'de bende 3.5 ay düşük yaptım doktorum.gerekli testleri istedi gereksiz hiç bir test yapılmadı çok şükür. Tekrar gebe kalırsınız hiç merak etmeyinHerkese selam,
Lütfen tecrübesi olanlar, bilenler aciklama yapabilir mi?
Haziran ve ekim olmak uzere 2 kimyasal gebelik gecirdim. Simdi sorunum şu; Yurtdışındayim ve sistem kaplumbağa misali ve bizde turkiyeye gelip neden oluyor yada problem nedir test yaptirmak istiyoruz. Bu asama da ne yapilir ve ne kadar surer? Istanbula gelip 3-4 gun halledelim dedik ama su para ugruna yapilanlardan korkuyorum. Hic uğraşmak istemiyoruz tup bebek istiyoruz ama bu kimyasallar kafamizi karistirdi ilk once burda hlletmemiz gerekenler var gibi.
Simdiden tesekkurler
Offf illa bi kac kez gelip gidecegim gibi gorunuyor. Birde bu sirada esime ihtiyac va
Offf illa bi kac kez gelip gidecegim gibi gorunuyor. Birde bu sirada esime ihtiyac var mi?Herkese selam,
Lütfen tecrübesi olanlar, bilenler aciklama yapabilir mi?
Haziran ve ekim olmak uzere 2 kimyasal gebelik gecirdim. Simdi sorunum şu; Yurtdışındayim ve sistem kaplumbağa misali ve bizde turkiyeye gelip neden oluyor yada problem nedir test yaptirmak istiyoruz. Bu asama da ne yapilir ve ne kadar surer? Istanbula gelip 3-4 gun halledelim dedik ama su para ugruna yapilanlardan korkuyorum. Hic uğraşmak istemiyoruz tup bebek istiyoruz ama bu kimyasallar kafamizi karistirdi ilk once burda hlletmemiz gerekenler var gibi.
Simdiden tesekkurler
Eşinize ihtiyaç oluyor bende de eşimi istediler gelmişti