Arkadaşlar uzun zamandır siteyi problem Yaşadıkça takip ediyorum, bugün üye olup aranıza Katılmak ve dertleşmek istedim. 2,5 yıllık evliyim, yaklaşık 1,5 yıl önce hamile kaldım 6. Haftanın içindeyken düşük yaptım, keseyi düşük yaparken ultrasonda gördük değerim o gün 1550 çıkmıştı. Bundan 4 ay kadar sonra tekrar gebe kaldığımı düşündüm değerim önce 77 iki gün sonra 83 çıkınca dr Um düşebilir dedi ve nitekim öyle oldu kimyasal gebelikmiş. Bir süre ruhen istemedim 8 ay kdr ara verdim yaz sonu tekrar denemeye başladık aralık sonu adet olmam gerekirken olmadım evde idrar testi Yaptım pozitif çıktı kan tahlilinde 6,67 çıktı Dr 2 gün sora tekrarla dedi 2.sinde değer 1.28 e düştü adetim toplamda 7 gün gecikti 26 günde bir adet görürüm hep düzenlidir. Dr. Buna kimyasal gebelik bile denmez dedi. Aklım çok Karışık bu ay baya ümitlenmiştik. Bugün adet oldum. Bu arada inanılmaz derecede bel ağrılarım oldu diğer düşüklerimdede olmuştu böyle ama bu sefer ağlatacak kadar ağrım oldu gebelik olmadığına emin olunca Ağrı kesici kullandım neyse ki rahatladım. Başına böyle bişi gelmiş olan var mı aranızda?