düşük yapanlar bi bakar mısınız

nazcengz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2014
81
18
98
arkadaşlar doktorum düşük yapacagımı söyledi ama 3gün oldu ne kanama ne agrı hiç biri yok sizce doktora gitmem gereklimi yoksa beklemelimiyim?bu durumu yasayanlar varsa yardım edebiliir mi

hamile olduğumu yeni öğrenmiştim daha kese bile görünmemişti bilemiyorum kaç haftalıktı cnm ama degerim düştü doktor düşük olacak dedi ama kanama falan olmayınca tedirgin oldum vücut atamıyormu acaba diye

hımm burda okuduklarıma göre sen kimyasal gebelik geçiriyosun netten bi araştır eminim kimyasal çünkü kese yok sadece kanda gözükmüş ama kanamaylamı atılıyo illa bilmem doktor gibiyim be:oops:

hımm burda okuduklarıma göre sen kimyasal gebelik geçiriyosun netten bi araştır eminim kimyasal çünkü kese yok sadece kanda gözükmüş ama kanamaylamı atılıyo illa bilmem doktor gibiyim be:oops:
aynen benimde ikinci gebeliğim ikinci düşüğüm doktor gibi oluyoruz arastıra arastıra ama bilemedim bunu kanama falan baslasa rahatlayacagım ama yok henüz

Bence başka doktora gidin.
değeriniz düşükte olsa ilaç veriyor doktor.siz düşük önleyici ilaç kullanıyormusunuz?

progestan kullandım ama doktor bırak dedi illk deger 637 ikinci 1091 üçüncü 602
canım değerlerin çok yüksekmiş.ben de kimyasal yaşadım ama 32,76 oldu sonra düştü.Değer 0a yaklaşınca adet görüceksin bence ama değerin yüksek biraz sürebilir.İstersen başka bi dr.a da görün için rahat etsin.Geçmiş olsun,üzülme 2 kere veren rabbim bidaha verir inşallah.ben 1 kimyasal,1 dış gebelik yaşadım şimdi tekrar 5. haftamın içindeyim.Allah biliyo bunun da nasibi var mı...Allah'a emanetiz hep

canım değerlerin çok yüksekmiş.ben de kimyasal yaşadım ama 32,76 oldu sonra düştü.Değer 0a yaklaşınca adet görüceksin bence ama değerin yüksek biraz sürebilir.İstersen başka bi dr.a da görün için rahat etsin.Geçmiş olsun,üzülme 2 kere veren rabbim bidaha verir inşallah.ben 1 kimyasal,1 dış gebelik yaşadım şimdi tekrar 5. haftamın içindeyim.Allah biliyo bunun da nasibi var mı...Allah'a emanetiz hep
bende dış gebelikten korkuyorum açıkcası bide fazla kuruntu yapıyorum Allah hayırlı ise nasip eder inş bebişini tabiki bende Allahtan gelene isyan edemem hayırlısı diyorum sadece

bende dış gebelikten korkuyorum açıkcası bide fazla kuruntu yapıyorum Allah hayırlı ise nasip eder inş bebişini tabiki bende Allahtan gelene isyan edemem hayırlısı diyorum sadece
1600ün üstüne çıkmış beta hcg o zaman kese göründü mü hiç? Bir de 2 kereden başka ölçüm yaptırdın mı? 2 güne bi bak arada beta hcg artarsa dış gebelikten şüphelenip ii bi dr.a görün cnm,çünkü dış gebelikte beta hcg bi düşer bi artar düzensizdir ve 2000 üstüne çıkarsa bet hcg ,ameliyat gerekebiliyo

ilk muayene olduğumda doktor kese gibi bişey var ama çok küçük dedi kan tahlili istedi ama deger 637 çıkmış kese görünmesi için düşük bi deger dedi tekrar hcg istedi 1091 çıktı 2gün sonra tekrar yaptırdım 602 çıktı düşük yapacaksın dedi gönderdi bende bekliyorum kanamayı ama gelmedi tekrar yaptırmana gerek yok hcg bekle dedi bakalım bekliyorum

Bence daha iyi bir başka doktora daha gorunun. Dıs gebelik ıhtımalını de var cunku. Deger 1000 lere çıkınca vajinal muayene de kese gorunuyor bıldıgım kadarıyla. Bence beklemeden bır doktora gıdın.

Bence daha iyi bir başka doktora daha gorunun. Dıs gebelik ıhtımalını de var cunku. Deger 1000 lere çıkınca vajinal muayene de kese gorunuyor bıldıgım kadarıyla. Bence beklemeden bır doktora gıdın.
valla bilmiyorum deger 1000 e çıktıgında bakmadı kese için bi deger daha istedii 602 çıkınca düşük yapıyorsun dedi sadece gönderdi bende öyle bekliyorum kanamayı

Back