Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aynen benimde ikinci gebeliğim ikinci düşüğüm doktor gibi oluyoruz arastıra arastıra ama bilemedim bunu kanama falan baslasa rahatlayacagım ama yok henüzhımm burda okuduklarıma göre sen kimyasal gebelik geçiriyosun netten bi araştır eminim kimyasal çünkü kese yok sadece kanda gözükmüş ama kanamaylamı atılıyo illa bilmem doktor gibiyim be![]()
yok cnm ilkinin kalp atışını duymuştum 8 haftalıktı ama öldü karnımda kürtaj olmuştumkimyasal gebeliği düşükten sayma bence ilkidemi böyleydi
progestan kullandım ama doktor bırak dedi illk deger 637 ikinci 1091 üçüncü 602Bence başka doktora gidin.
değeriniz düşükte olsa ilaç veriyor doktor.siz düşük önleyici ilaç kullanıyormusunuz?
canım değerlerin çok yüksekmiş.ben de kimyasal yaşadım ama 32,76 oldu sonra düştü.Değer 0a yaklaşınca adet görüceksin bence ama değerin yüksek biraz sürebilir.İstersen başka bi dr.a da görün için rahat etsin.Geçmiş olsun,üzülme 2 kere veren rabbim bidaha verir inşallah.ben 1 kimyasal,1 dış gebelik yaşadım şimdi tekrar 5. haftamın içindeyim.Allah biliyo bunun da nasibi var mı...Allah'a emanetiz hepprogestan kullandım ama doktor bırak dedi illk deger 637 ikinci 1091 üçüncü 602
bende dış gebelikten korkuyorum açıkcası bide fazla kuruntu yapıyorum Allah hayırlı ise nasip eder inş bebişini tabiki bende Allahtan gelene isyan edemem hayırlısı diyorum sadececanım değerlerin çok yüksekmiş.ben de kimyasal yaşadım ama 32,76 oldu sonra düştü.Değer 0a yaklaşınca adet görüceksin bence ama değerin yüksek biraz sürebilir.İstersen başka bi dr.a da görün için rahat etsin.Geçmiş olsun,üzülme 2 kere veren rabbim bidaha verir inşallah.ben 1 kimyasal,1 dış gebelik yaşadım şimdi tekrar 5. haftamın içindeyim.Allah biliyo bunun da nasibi var mı...Allah'a emanetiz hep
1600ün üstüne çıkmış beta hcg o zaman kese göründü mü hiç? Bir de 2 kereden başka ölçüm yaptırdın mı? 2 güne bi bak arada beta hcg artarsa dış gebelikten şüphelenip ii bi dr.a görün cnm,çünkü dış gebelikte beta hcg bi düşer bi artar düzensizdir ve 2000 üstüne çıkarsa bet hcg ,ameliyat gerekebiliyobende dış gebelikten korkuyorum açıkcası bide fazla kuruntu yapıyorum Allah hayırlı ise nasip eder inş bebişini tabiki bende Allahtan gelene isyan edemem hayırlısı diyorum sadece
valla bilmiyorum deger 1000 e çıktıgında bakmadı kese için bi deger daha istedii 602 çıkınca düşük yapıyorsun dedi sadece gönderdi bende öyle bekliyorum kanamayıBence daha iyi bir başka doktora daha gorunun. Dıs gebelik ıhtımalını de var cunku. Deger 1000 lere çıkınca vajinal muayene de kese gorunuyor bıldıgım kadarıyla. Bence beklemeden bır doktora gıdın.