Düşük yapan /yapmak istemeyenlerin dikkatine ?

mesmerina

Guru
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2011
361
17
318
Çoğu anne adayları ve dah önce düşük yapmış annelerin bu konuda çok dikkat etmesi gereken bir durum var.

Bu forumda da yeni yeni testler yapmaya başladım. Daha önce hastalarımaza bil fiil yazılı yaptığımız testler şunu gösterdi

Eğer anneler / anne adayları bebeği ve/veya kendi için gelecek korkusu taşıyorsa özellikle bebeği için : Nasıl yetiştirirm, ya hasta olursa,ya bakamassam ,ya ... , ya.... gibi düşünceler içinde olan kadınların % 74 ü ilk çocuğunda düşük yaptı veya Aynı hissiyatta olup ve 1 bebek sahibi olan anneler ikinci bebeği isteyince bu hissiyat yüzünden bebek anne karnında ya kalbi duruyor yada bi şekilde düşük yapıyorlar.

Allah (c.c) rızka kefildir. ve çocuk cennet kokusudur. onun için bu evhamlı hissiyattan kurtulun yoksa bol bol düşük sizi bekliyor.

Birde düşük yapan anneler buradaki ankete katılarak hissiyatlarını yazabilrler mi. şu şekilde:

bebek istiyordum ama geleceği için korktum şu ayda düşük yaptım

ankete nerden nasi katilacaz canimm..

ben 5 defa bebek kaybettim ama öyle hic korkularim olmadi evhamlida degilimdirsadece pihtilasma illetim varrr

Son düzenleme:

Bu konuda pekkatilmiyorum hangi ane veya baba vardiki bebeginin gelecegi hakkinda korku veya kaygilari olmasin dusuk yaptigim bebegimden cok suan kucagimda olan bebegim icin kaygilandim ama allahima sukurler olsunki bebegim saglikla kucagimda...

Bu konuda pekkatilmiyorum hangi ane veya baba vardiki bebeginin gelecegi hakkinda korku veya kaygilari olmasin dusuk yaptigim bebegimden cok suan kucagimda olan bebegim icin kaygilandim ama allahima sukurler olsunki bebegim saglikla kucagimda...

galiba yanlış anlattım şöyle örnek veriyim : bazı kadınlarda şu var : acaba bakabilir miyim ona yapsak mı yapmasak mı gibi ama emin ol testlerimizde çiftlerin %50i evlendikleri ilk günlerde "geçim derdi var şimdilik düşünmüyorum bu çocuğa bakamayız" sıkıntıları var

yani bebeğinin iyiliği için olan kokru başka geçim derdinden ona bakamayız korkusu başka anlatabildim mi ?

ankete nerden nasi katilacaz canimm..

ben 5 defa bebek kaybettim ama öyle hic korkularim olmadi evhamlida degilimdirsadece pihtilasma illetim varrr

tamam bu cevabınla ankete katılmış oldun .

ben yönetiici olmadığım için anket açamıyorum forumda anca bu şekilde idare ediyorum

Son düzenleme:

anketi sadece yönetim acmiyoki üyülerde acabiliyo öyle olsa daha iyi olurdu böyle sayfaalar ilerledikce kimin nasi oyladigi belli olmazzz

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…