Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

Merhaba arkadaşlar,
Bende bebeğim gelişmediği için iki hafta önce kürtaj oldum. Kanamam bitti denecek kadar az. Fakat göğüslerimde hala dokundukça acı hissediyorum doktorum korse gibi baskı yapacak birşey takmamı önerdi. Kürtajdan bir hafta sonra kontrole gittim tertemiz için rahat olsun dedi. Ama adet olana kadar rahat edemiyeceğim. Benim gibi göğüs acısı olan var mı? İkincisi kromozom testi yaptıran varmı? Bebek için yapılan testten. Bir sonuç alan var mı? Yaptırmamız gereken testler neler? Kafamda deli sorular☺ Herkeze geçmiş olsun bu arada.

Merhaba, çok geçmiş olsun..bende 3 hafta önce kürtaj oldum..bebeklerimin kalp atışları durmuştu..sonradında muayenede parça kalmış ve iltihap var dedi dr..çok moralim bozuldu..başka bi dr a hafta içi muayenem var..bakalım nasıl değerlendircek...
Kürtaj sonrası patoloji ve genetik tahliller istendi..patoloji normal çıktı genetiği bekliyorum..bu süreçte çok üzüldüm..ama dr lar düşüğe sevinmelisin dediler..kısmetmiş artık herşey..

Patoloji testi nasıl oluyor? Senin kanınamı bakıldı? Evet %30 unda oluyormuş. Bilmiyorum pataloji testini aydınlatırsan sevinirim.

bebekten alınan parçayı gönderdiler ama genetiğe bakılmadı..oda temiz çıktı bakalım bende gideceğim doktara o zaman öğreneceğim.adetim düzenli olduğu için doktora gitmedim ben

Merhaba, çok geçmiş olsun..bende 3 hafta önce kürtaj oldum..bebeklerimin kalp atışları durmuştu..sonradında muayenede parça kalmış ve iltihap var dedi dr..çok moralim bozuldu..başka bi dr a hafta içi muayenem var..bakalım nasıl değerlendircek...
Kürtaj sonrası patoloji ve genetik tahliller istendi..patoloji normal çıktı genetiği bekliyorum..bu süreçte çok üzüldüm..ama dr lar düşüğe sevinmelisin dediler..kısmetmiş artık herşey..

Çok çok geçmiş olsun. Banada önce ikiz dediler sonra kesenin biri kayıp dediler. Doktorun biri dış gebelik dedi. Allahtan dış gebelik değilmiş. Çok zor bir dönem doktorlarda sağolsunlar süreci daha zor hale getiriyor. Genetik sonucunda normal çıkar inşallah. Kalan parçayi ilaç ile düşürebiliyorlarmiş umarım çok uğraştırmaz seni. Evet sanırım mutlu olmalı ve beyaz bir sayfa acmaliyiz. Umudunu kaybetme

bebekten alınan parçayı gönderdiler ama genetiğe bakılmadı..oda temiz çıktı bakalım bende gideceğim doktara o zaman öğreneceğim.adetim düzenli olduğu için doktora gitmedim ben

Adet düzenli ise sorun yok. Ama doktora gitmekte tedbirli olmakta fayda var. Geçmiş olsun tekrar.

Çok çok geçmiş olsun. Banada önce ikiz dediler sonra kesenin biri kayıp dediler. Doktorun biri dış gebelik dedi. Allahtan dış gebelik değilmiş. Çok zor bir dönem doktorlarda sağolsunlar süreci daha zor hale getiriyor. Genetik sonucunda normal çıkar inşallah. Kalan parçayi ilaç ile düşürebiliyorlarmiş umarım çok uğraştırmaz seni. Evet sanırım mutlu olmalı ve beyaz bir sayfa acmaliyiz. Umudunu kaybetme

Teşekkürler canım..inşallah ilaçla düşürürler parçayı..benim bebekler tek kesedeydi..gebeliğin 6.haftasında bilemedi dr.
İnşallah hayırlısı olur hepimiz için..

aynen korkulu rüyam oldu adete açıkçası aynı gün 2 doktor iki ultrason birde iki gün üstüste çok kötü bi durum

Bende gitmek istemiyorum doktora, işkence gibi.. muayene sonucuda moral bozucu olunca üstüne tuz biber oluyor..güzel haberler alırız inşallah..

Teşekkürler canım..inşallah ilaçla düşürürler parçayı..benim bebekler tek kesedeydi..gebeliğin 6.haftasında bilemedi dr.

İnşallah canım

İnşallah canım hayırlısı.
Güzel günler olsun :)

Back