Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

Geçmiş olsun bende kürtaj oldum en fazla 1 hafta sonda kontrol gerekli bende 1 hafra sonra gittim parca var dedi korkudan yapmadım eşim ikna için3 gün uğraşt zor ikna oldum yaptım kürtajı tehlikesini biliyorum enfeksyon olmaz inş
 
Kızlar kürtaj sonrası bende de parça kalmıştı. Doktor 10 gün sonra kontrole çağırmıştı gittim kanamanın kesilip kesilmediğini sordu 2 gün olup bir gün geçiyordu tamamen bitmemişti, baktı parça var ama adetle atarsın dedi. Metiler diye bir ilaç verdi. İlaçla kanama tamamen kesildi. Kürtajdan sonra da 47. günde adet oldum. Adet sonrası kontrole gittim adetle atmışım parçayı. Enfeksiyon falan da yoktu. Doktor psikolojik olarak hazırsan korunmayı bırakabilirsin dedi.
Gerçi ben üstüne 10 ay geçince ancak hamile kaldım ama o da düştü yine
 

Ayyy bende hiç istemiyorum canım kürtajı..anestesi ağrı kesici ne biliyim nasıl yapıyılar..düşükten sonraki kürtajda çok canım yanmıştı
 

Çok geçmiş olsun canım..kısmet değilmiş..inşallah en kısa sürede sağlıklı hayırlı ömürlü bebeklerimizi kucağımıza alırız..

Banada inşallah bi ilaç yazar gönderir..aslında kendim düşük yaptım..rahimde çok az parça var deyip kürtaj yaptılar çok kısa sürdü zaten.. rahimde parça kalmış deyince dr şok oldum bide iltihap var dedi iyice delirdim..şimdi ne olacak bakalım hafta içi muayenem..
 
Slm mızlar 15 kasımde adet oldum yarın olmam gerek ama ben bugün idara testi yaptım tek çizgi vardı çok sonra farketim beyaz bir çizgi daha varmiş siszde oyle blrsey oldumu cok merak edlyorum ??
 
Slm mızlar 15 kasımde adet oldum yarın olmam gerek ama ben bugün idara testi yaptım tek çizgi vardı çok sonra farketim beyaz bir çizgi daha varmiş siszde oyle blrsey oldumu cok merak edlyorum ??
benimde öyle olmuştu 2 gün sonra tekrar yapmıştım koyulaştığı belliydi. hamile olabilirsin :)
 
Cok gecmis olsub benlm kesin kurtaj dedl 10 15 gun sonra gitiim dusmedl parca ilacla
 
Kizlarr bugun gittim kalp atislarini duyduk yine pazartesi tekrar gidecegiz raporluyum ign vuruldum dusuk tehlikesi devam ediuo haala
 
Merhaba arkadaşlar,
Bende bebeğim gelişmediği için iki hafta önce kürtaj oldum. Kanamam bitti denecek kadar az. Fakat göğüslerimde hala dokundukça acı hissediyorum doktorum korse gibi baskı yapacak birşey takmamı önerdi. Kürtajdan bir hafta sonra kontrole gittim tertemiz için rahat olsun dedi. Ama adet olana kadar rahat edemiyeceğim. Benim gibi göğüs acısı olan var mı? İkincisi kromozom testi yaptıran varmı? Bebek için yapılan testten. Bir sonuç alan var mı? Yaptırmamız gereken testler neler? Kafamda deli sorular☺ Herkeze geçmiş olsun bu arada.
 

merhaba bende aynı durumdan 18 eylülde kürtaj oldum doktorum sadece folik asite devam etmemi söyledi bende adet olana kadar aynı acıyı çektim. ama kanamam sadece 4 gün sürdü sonra 29 gün sonra normal şekilde adetimi oldum..sana da çok geçmiş olsun..
 
sana doktorun ara ver dedi mi peki benim ki ilk adetten sonra deneyebilirsin dedi ama

Evet benim doktorum da hemen denemeye başlayabilirsin dedi. Folikasit almaya devam. Kromozom testinin sonucunu bekliyoruz. Doktorum bebekte kromozom bozukluğu çıkarsa seni ve eşini araştırmaya gerek yok dedi. Şayet tersi çıkarsa testlerden dolayı bebek uğraşımız gecikebilir. Senin bebeğinden örnek alındımı?
 
benden sadece patoloji yapıldı onda da birşey çıkmadı başka birşey yapmadı doktor.. ilk gebelikte %30 unda oluyor dedi.. ama ben kontrole gitmedim gitsem mi bilemedim patoloji temiz çıkınca
 
benden sadece patoloji yapıldı onda da birşey çıkmadı başka birşey yapmadı doktor.. ilk gebelikte %30 unda oluyor dedi.. ama ben kontrole gitmedim gitsem mi bilemedim patoloji temiz çıkınca

Patoloji testi nasıl oluyor? Senin kanınamı bakıldı? Evet %30 unda oluyormuş. Bilmiyorum pataloji testini aydınlatırsan sevinirim.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…