- 16 Nisan 2012
- 2.331
- 7.310
- 158
- Konu Sahibi minik_kelebek
- #19.781
Nezamn doktora gideceksin[/QUOTE]Teşekkür ederim canım..inşallah önemli bisey değildir
Salı yada çarşamba inşallah..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nezamn doktora gideceksin[/QUOTE]Teşekkür ederim canım..inşallah önemli bisey değildir
Geçmiş olsun bende kürtaj oldum en fazla 1 hafta sonda kontrol gerekli bende 1 hafra sonra gittim parca var dedi korkudan yapmadım eşim ikna için3 gün uğraşt zor ikna oldum yaptım kürtajı tehlikesini biliyorum enfeksyon olmaz inşSaol
Saol canım gebelik olması mümkün deil..düşük sonrasında eğer rahimde parça kalmışsa beta varlığını gösteriyor..parça olmasada beta hemen kendini sıfırlayamıyomuş..
Benim rahimde iltihap oluşmasına canım çok sıkıldı..Allah korusun iltihap herşeye sebep olabiliyo
Geçmiş olsun bende kürtaj oldum en fazla 1 hafta sonda kontrol gerekli bende 1 hafra sonra gittim parca var dedi korkudan yapmadım eşim ikna için3 gün uğraşt zor ikna oldum yaptım kürtajı tehlikesini biliyorum enfeksyon olmaz inş
Kızlar kürtaj sonrası bende de parça kalmıştı. Doktor 10 gün sonra kontrole çağırmıştı gittim kanamanın kesilip kesilmediğini sordu 2 gün olup bir gün geçiyordu tamamen bitmemişti, baktı parça var ama adetle atarsın dedi. Metiler diye bir ilaç verdi. İlaçla kanama tamamen kesildi. Kürtajdan sonra da 47. günde adet oldum. Adet sonrası kontrole gittim adetle atmışım parçayı. Enfeksiyon falan da yoktu. Doktor psikolojik olarak hazırsan korunmayı bırakabilirsin dedi.
Gerçi ben üstüne 10 ay geçince ancak hamile kaldım ama o da düştü yine
benimde öyle olmuştu 2 gün sonra tekrar yapmıştım koyulaştığı belliydi. hamile olabilirsin :)Slm mızlar 15 kasımde adet oldum yarın olmam gerek ama ben bugün idara testi yaptım tek çizgi vardı çok sonra farketim beyaz bir çizgi daha varmiş siszde oyle blrsey oldumu cok merak edlyorum ??
Cok gecmis olsub benlm kesin kurtaj dedl 10 15 gun sonra gitiim dusmedl parca ilaclaKızlar kürtaj sonrası bende de parça kalmıştı. Doktor 10 gün sonra kontrole çağırmıştı gittim kanamanın kesilip kesilmediğini sordu 2 gün olup bir gün geçiyordu tamamen bitmemişti, baktı parça var ama adetle atarsın dedi. Metiler diye bir ilaç verdi. İlaçla kanama tamamen kesildi. Kürtajdan sonra da 47. günde adet oldum. Adet sonrası kontrole gittim adetle atmışım parçayı. Enfeksiyon falan da yoktu. Doktor psikolojik olarak hazırsan korunmayı bırakabilirsin dedi.
Gerçi ben üstüne 10 ay geçince ancak hamile kaldım ama o da düştü yine
bembeyaz hic koyulasma yokbenimde öyle olmuştu 2 gün sonra tekrar yapmıştım koyulaştığı belliydi. hamile olabilirsin :)
Iki defa oldum ikisindede uyisturmadiAyyy bende hiç istemiyorum canım kürtajı..anestesi ağrı kesici ne biliyim nasıl yapıyılar..düşükten sonraki kürtajda çok canım yanmıştı
Iki defa oldum ikisindede uyisturmadi
Merhaba arkadaşlar,
Bende bebeğim gelişmediği için iki hafta önce kürtaj oldum. Kanamam bitti denecek kadar az. Fakat göğüslerimde hala dokundukça acı hissediyorum doktorum korse gibi baskı yapacak birşey takmamı önerdi. Kürtajdan bir hafta sonra kontrole gittim tertemiz için rahat olsun dedi. Ama adet olana kadar rahat edemiyeceğim. Benim gibi göğüs acısı olan var mı? İkincisi kromozom testi yaptıran varmı? Bebek için yapılan testten. Bir sonuç alan var mı? Yaptırmamız gereken testler neler? Kafamda deli sorular☺ Herkeze geçmiş olsun bu arada.
Çok teşekkür ederim içim rahatladı
sana doktorun ara ver dedi mi peki benim ki ilk adetten sonra deneyebilirsin dedi ama
benden sadece patoloji yapıldı onda da birşey çıkmadı başka birşey yapmadı doktor.. ilk gebelikte %30 unda oluyor dedi.. ama ben kontrole gitmedim gitsem mi bilemedim patoloji temiz çıkınca