Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

Cnm seni cok ii anliyorum. Cunkj bnde iki dr a gidiyorum ikiside cok baska dunyadalar sanki farkli konusuyolar. Anlamiyorum yani tipta bunjn belli bi yolu yok mu yoruma mi dayalk bilmiorum

Benimde çok karışıyor kafam bu konuda..kan uyuşmazlığı var mesela bizde, bu konu ile ilgili 4 tane kadın doğumcu 4 ude farklı düşünüyor..kime neye nasıl güveneceğimi şaşırdım..şimdiki gebeliklerde doğumlarda zaten problemli, bide dr lar farklı farklı düşünüyor..kafam çok yoruluyor..

Kizlar bugun küt küt siye atan ikinci bi kalbim oldugunu ogrendim riskli ama hala lekelenmem devan ediyor dualarinizi eksik etmwyin pazrt tekrar gidecegiz

Arkadaslar 7+5 hamileyim. Sanirim düşük yapanlar hep bu siralarda olmuş. Peki belirtileri nedir? Nasıl anlaşılıyor düşük? Çok korkuyorum.

Dr"esinsem, post: 44046101, member: 695035"]Teşekkür ederim canım [/QUOTE]
Senden farksiz degilim 7haftalik hamileyom suan karnim agriyo bende korkuyorum ☺ama insalah alcaz bebisleri kucagimiza kalp atisini duydunmu

Dr"esinsem, post: 44046101, member: 695035"]Teşekkür ederim canım
Senden farksiz degilim 7haftalik hamileyom suan karnim agriyo bende korkuyorum ☺ama insalah alcaz bebisleri kucagimiza kalp atisini duydunmu[/QUOTE]
Duydum canım çok şükür. 7+2de duydum. 1 cm boyu da. Insallah saglicakla aliriz bebislerimizi kucağımıza. Cevreden o kadar cok düşük hikayesi duydum ki artık ola da bilir gibi bakmaya basladim Allah korusun

Senden fhamileyimgilim 7haftalik hamileyom suan karnim agriyo bende korkuyorum ☺ama insalah alcaz bebisleri kucagimiza kalp atisini duydunmu
Duydum canım çok şükür. 7+2de duydum. 1 cm boyu da. Insallah saglicakla aliriz bebislerimizi kucağımıza. Cevreden o kadar cok düşük hikayesi duydum ki artık ola da bilir gibi bakmaya basladim Allah korusun [/QUOTE]
Ben daha once bi dusuk bi kimyasal yasadim ve simdi yine hamileyim ve korkularim var tabi ama Allah hakkimizda hayirlisini nasip etsin insallah saglikla aliriz kucaklarimiza

Slm kızlar..
20 gün önce düşük yapmıştım..sonrasında rahimde kalan parçalar temizlenmişti..bugün bi kontrole gidiyim dedim..sonuç rahimde parça kalmış ve iltihap oluşmuş..dr bazı tahliller istedi biride beta hcg: 54 çıktı
Şimdi ben napıcam tekrar kürtaj olmak istemiyorum..bu durumu yaşayan varmı aranızda..ilaçla içerde kalan parça düşürülebilirmi..iltihap acaba rahime tüplere zarar vermişmidir..offfff canım çok sıkıldı şu iltihap olayına..dr kürtaj işini niye düzgün yapmazki anlamıyorum

Geçmiş olsun. İyide 10 ve üstü gebelik var demek canım sen tkrar kan tahlili yap

Saol
Geçmiş olsun. İyide 10 ve üstü gebelik var demek canım sen tkrar kan tahlili yap
Saol canım gebelik olması mümkün deil..düşük sonrasında eğer rahimde parça kalmışsa beta varlığını gösteriyor..parça olmasada beta hemen kendini sıfırlayamıyomuş..
Benim rahimde iltihap oluşmasına canım çok sıkıldı..Allah korusun iltihap herşeye sebep olabiliyo

Gecn="KARDELENX76, post: 44052517, member: 377327"]Saol
Saol canım gebelik olması mümkün deil..düşük sonrasında eğer rahimde parça kalmışsa beta varlığını gösteriyor..parça olmasada beta hemen kendini sıfırlayamıyomuş..
Benim rahimde iltihap oluşmasına canım çok sıkıldı..Allah korusun iltihap herşeye sebep olabiliyo[/QUOTE]
Gecmis olsun canm Allah sifa versin

Gecmis olsun canm Allah sifa versin[/QUOTE]

Teşekkür ederim canım..inşallah önemli bisey değildir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…