- 16 Nisan 2012
- 2.331
- 7.310
- 158
- Konu Sahibi minik_kelebek
-
- #19.761
Cnm seni cok ii anliyorum. Cunkj bnde iki dr a gidiyorum ikiside cok baska dunyadalar sanki farkli konusuyolar. Anlamiyorum yani tipta bunjn belli bi yolu yok mu yoruma mi dayalk bilmiorum
Sağlıkla kucağına al inşallah canımKizlar bugun küt küt siye atan ikinci bi kalbim oldugunu ogrendim riskli ama hala lekelenmem devan ediyor dualarinizi eksik etmwyin pazrt tekrar gidecegiz
İnsallah canim braz zorlu geciyo ama hayirliaiyla insallah olurSağlıkla kucağına al inşallah canım
Hayirlisiyla kucagina alirsin ins. allah yardimcin olsun sana bagislasin canmKizlar bugun küt küt siye atan ikinci bi kalbim oldugunu ogrendim riskli ama hala lekelenmem devan ediyor dualarinizi eksik etmwyin pazrt tekrar gidecegiz
Amin canim Allah herkese nasip etsinnHayirlisiyla kucagina alirsin ins. allah yardimcin olsun sana bagislasin canm
Canim evham.yapma kanama ile oluyor zaten dusukArkadaslar 7+5 hamileyim. Sanirim düşük yapanlar hep bu siralarda olmuş. Peki belirtileri nedir? Nasıl anlaşılıyor düşük? Çok korkuyorum.
Teşekkür ederim canımCanim evham.yapma kanama ile oluyor zaten dusuk
Senden farksiz degilim 7haftalik hamileyom suan karnim agriyo bende korkuyorum ☺ama insalah alcaz bebisleri kucagimiza kalp atisini duydunmu[/QUOTE]Dr"esinsem, post: 44046101, member: 695035"]Teşekkür ederim canım
Duydum canım çok şükür. 7+2de duydum. 1 cm boyu da. Insallah saglicakla aliriz bebislerimizi kucağımıza. Cevreden o kadar cok düşük hikayesi duydum ki artık ola da bilir gibi bakmaya basladim Allah korusunSenden fhamileyimgilim 7haftalik hamileyom suan karnim agriyo bende korkuyorum ☺ama insalah alcaz bebisleri kucagimiza kalp atisini duydunmu
korkma stres yaparsan korkarsan kötü olur inşallah kucağına alırsın kötü düşünme korkma inş bir sıkıntı olmazArkadaslar 7+5 hamileyim. Sanirim düşük yapanlar hep bu siralarda olmuş. Peki belirtileri nedir? Nasıl anlaşılıyor düşük? Çok korkuyorum.
Geçmiş olsun. İyide 10 ve üstü gebelik var demek canım sen tkrar kan tahlili yapSlm kızlar..
20 gün önce düşük yapmıştım..sonrasında rahimde kalan parçalar temizlenmişti..bugün bi kontrole gidiyim dedim..sonuç rahimde parça kalmış ve iltihap oluşmuş..dr bazı tahliller istedi biride beta hcg: 54 çıktı
Şimdi ben napıcam tekrar kürtaj olmak istemiyorum..bu durumu yaşayan varmı aranızda..ilaçla içerde kalan parça düşürülebilirmi..iltihap acaba rahime tüplere zarar vermişmidir..offfff canım çok sıkıldı şu iltihap olayına..dr kürtaj işini niye düzgün yapmazki anlamıyorum
Saol canım gebelik olması mümkün deil..düşük sonrasında eğer rahimde parça kalmışsa beta varlığını gösteriyor..parça olmasada beta hemen kendini sıfırlayamıyomuş..Geçmiş olsun. İyide 10 ve üstü gebelik var demek canım sen tkrar kan tahlili yap
Gecmis olsun canm Allah sifa versin[/QUOTE]Gecn="KARDELENX76, post: 44052517, member: 377327"]Saol
Saol canım gebelik olması mümkün deil..düşük sonrasında eğer rahimde parça kalmışsa beta varlığını gösteriyor..parça olmasada beta hemen kendini sıfırlayamıyomuş..
Benim rahimde iltihap oluşmasına canım çok sıkıldı..Allah korusun iltihap herşeye sebep olabiliyo
Gecmis olsun canm Allah sifa versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?