- 10 Temmuz 2015
- 3.237
- 3.074
- 133
- 35
- Konu Sahibi minik_kelebek
-
- #19.741
Cnm gecmis olsun. Patoloji ve kromozom sayimi farkli seylermisSlm bende 18 hafdalık bebegımın kalbı durdugu normal dogum gıbı bebegı aldılar dusuk gıbı oldum yanı kurtaj yapmadı doktor. Sımdı olen bebegımı patolojıye goturduler bakalım sonuc ne cıkıcak hersey cok ıyı gorunuyordu cunku
Tmm canım teşekkürlergenetık
ben eylülde kürtaj oldum doktor ilk adetten sonra deneyebilirsin dedi ilk adetimi de 29 gün sonra oldumKızlar doktorlarınız düşükten sonra en erken gebeliğin ne zaman olabileceğini söylediler mi..kimi dr hemen, kimisi 2-3 ay, kimide 6 ay diyor
ben eylülde kürtaj oldum doktor ilk adetten sonra deneyebilirsin dedi ilk adetimi de 29 gün sonra oldum
Çok sevindim, saol canım..bakalım benim dr ne söyleyecek..inşallah bi sıkıntı çıkmazda banada aynısını söyler
Canım ben 7-8 haftalık kürtaj oldum kalbi durduğu için kürtajı yapan doktor en az 4 ay korunacaksın dedi sonrasında kontrole başka doktora gittim ilk gördüğüm adetimin 3. Günü o ise artık korunmaya gerek yok herşey yolunda görünüyor kendini hazır hissettiğin anda tekrar deneyebilirsin dedi. Gerçi 11 ay hamile kalamadim üstüne.Kızlar doktorlarınız düşükten sonra en erken gebeliğin ne zaman olabileceğini söylediler mi..kimi dr hemen, kimisi 2-3 ay, kimide 6 ay diyor
Slm kızlar
Ben tam 2 sene uğraştım hamile kalmak için
Ama sebepsiz hamile kalamıyordum.
Gitmediğim doktor kalmamıştı
Eşimde de bende de hiçbir sorun bulamadılar.
Nerdeyse umudum bitmişken
Hamile olduğumu öğrendim.
Ama 8 haftaya girdiğimde
Düşük yaptım malesef 29 ekimde
Çok zor gerçekten onca zaman bekleyip kaybetmek çok zor
İlk adetim düşüğün 29. Günü geldi
Ve ilk adetten sonra korunmuyoruz
Tekrar denemelere başladık
Rabbim hayırla sonuçlandırsın
İnşallah..
Bir yandan korku var yine uzun süre hamile kalamazsam diye.
Bir yandan ümit var bi kere oldu yine olur diye.
Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah aminnnn amin amin
Kızlar gunaydın bende 9 haftalıkken kalbı durgudu ıcın kaybettım bebegımı 3 ay beklememı söyledı doktorum kı bencede beklenmelı hem vucut toparlanıyorhem sız pskılojık olarak duzelıyosunuz hemen denemeyın derım rahım bı toparlansın allah korusun tekrar kayıplara yol acmasınGünaydın canım aynı benim durumumdasın ben uzun süre denemedim ama ilke gebeliğimi de aynı senin gibi 8 haftalıkken kürtajla almak zorunda kaldım ve ilk adetimi 29 gün sonra oldum bende şuan anı ikilemdeyim Allah herkese nasip etsin inşallah...
BENİM DOKTORUM İLK ADETTEN SONRA DENEYEBİLİRSİN DEDİ BAKALIM İNŞALLAHKızlar gunaydın bende 9 haftalıkken kalbı durgudu ıcın kaybettım bebegımı 3 ay beklememı söyledı doktorum kı bencede beklenmelı hem vucut toparlanıyorhem sız pskılojık olarak duzelıyosunuz hemen denemeyın derım rahım bı toparlansın allah korusun tekrar kayıplara yol acmasın
İnşallah en kısa sürede hayırlısıyla hamile kalırsın canım..bazı dr lar sanırım daha garantici Bilimsel yaklaşıyor uzun süreler veriyorlar..ben uzun süre beklemek istemiyorum banada inşallah hemen düşünebilirsin der dr..adetin 3. Günü özellikle mi gittin canım..Canım ben 7-8 haftalık kürtaj oldum kalbi durduğu için kürtajı yapan doktor en az 4 ay korunacaksın dedi sonrasında kontrole başka doktora gittim ilk gördüğüm adetimin 3. Günü o ise artık korunmaya gerek yok herşey yolunda görünüyor kendini hazır hissettiğin anda tekrar deneyebilirsin dedi. Gerçi 11 ay hamile kalamadim üstüne.
Adetini olup kontrole gittiğinde sorarsın yeniden korunmaya gerek var mı diye
benim 2 gebelik kaybım oldu bu yıl içinde. kromozom analizimiz normal çıktı ama mthfrlerin ikisinde de heterozigot mutasyon varmış ayrıca pai 5g5g bu durumda iğne filan kullanmalımıyım bilmiyorum onun için Serkan beye gideceğim. Bir perinatolog tarafından takip edilmek istiyorum. Sana klomen filan önerdi mi hiç ya da daha önceki hamileliklerinde klomen kullanmış mıydın hiç?Cnm gittim serkan hocaya gosterdim sonucumu. Kromozom sayimi embriyonun. Sonra d vitanimim dusuktu damla kullaniyorum. Ona devam et dedi. Gebelikte goruselim dedi cnm . Bnm de bu ay adetim gecikti ya kac gundur . Onun sikintisi var. Bi de cumadan beri dis icin kanal ted.basladk antibiyotuk kullaniom. Oyle cnm iste ins hemencik olur tekrar :).
Sn serkan hocaya nie gitcktin cnm
Yok klomen ne cnm bilmiorum. Bise demedi o konuda. Bnm de iki mthfr hetero bi de pai 4/g . Serkan hocayla gorusmenin sonucunu haber ver cnm ne diyeck bakaljm merak ediyorumbenim 2 gebelik kaybım oldu bu yıl içinde. kromozom analizimiz normal çıktı ama mthfrlerin ikisinde de heterozigot mutasyon varmış ayrıca pai 5g5g bu durumda iğne filan kullanmalımıyım bilmiyorum onun için Serkan beye gideceğim. Bir perinatolog tarafından takip edilmek istiyorum. Sana klomen filan önerdi mi hiç ya da daha önceki hamileliklerinde klomen kullanmış mıydın hiç?
Cnm mutasyonlarin neler piht var miBir dusuk bir kimyasal yasadim simdi hamileyim ve dusuk tehlikem var cok zor benimle ayni seyleri tasayan varmi aranizda
Yok cnm pihti degil hafif leke baska bisey yokBoncuk000 .!.:Cnm mutasyonlarin neler piht var mi
Serkan hoca başka bir doktor klomene başlattığı için bu sy onunla devam et dedi. zaten kullanıyormuşsun boş geçirme ama ben hamile kalma ile ilgili sorunun yok asla vermezdim dedi. eğer bu ay hamile kalırsan gel devam ederiz dedi. hamilelik olmazsa ilaç filan kullanma ve test sonuçlarına göre tekrar gelirsin kendiliğinden tedavisiz olmasını bekleriz birkaç ay dedi. benim kafamı karıştıran iki doktor çok başka şeyler söylüyor. Buarada pıhtılaşma ile ilgili claxene 4000 yazdı. ben önceki gebeliklerimde çatlamanın 9-10 gün sonrasında belirtilerle anlamıştım. anladım zaman hemen iğneye başlamamı söyledi.Yok klomen ne cnm bilmiorum. Bise demedi o konuda. Bnm de iki mthfr hetero bi de pai 4/g . Serkan hocayla gorusmenin sonucunu haber ver cnm ne diyeck bakaljm merak ediyorum
Cnm seni cok ii anliyorum. Cunkj bnde iki dr a gidiyorum ikiside cok baska dunyadalar sanki farkli konusuyolar. Anlamiyorum yani tipta bunjn belli bi yolu yok mu yoruma mi dayalk bilmiorumSerkan hoca başka bir doktor klomene başlattığı için bu sy onunla devam et dedi. zaten kullanıyormuşsun boş geçirme ama ben hamile kalma ile ilgili sorunun yok asla vermezdim dedi. eğer bu ay hamile kalırsan gel devam ederiz dedi. hamilelik olmazsa ilaç filan kullanma ve test sonuçlarına göre tekrar gelirsin kendiliğinden tedavisiz olmasını bekleriz birkaç ay dedi. benim kafamı karıştıran iki doktor çok başka şeyler söylüyor. Buarada pıhtılaşma ile ilgili claxene 4000 yazdı. ben önceki gebeliklerimde çatlamanın 9-10 gün sonrasında belirtilerle anlamıştım. anladım zaman hemen iğneye başlamamı söyledi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?