Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

Canım ya yazdığın kafama takıldı şu açıdan, ben çocuk sahibi olmaya karar verince korunmadığımız ilk ay hamile kaldım gelişmediği için kürtaj oldum, 3 ay ara verdik sonraki ay denedik yine ilk denemede hamile kaldım ama kimyasal oldu. Sonra 1 ay ara verdik, 3 ay doğal yollarla, 1 ay klomen ve çatlatma iğnesiyle denedik hamile kalamıyorum, bu ay 2.denemem klomenle. Acaba arka arkaya hamile kalmış olmam yüzünden mi şimdi kalamıyorum...
Ayni seyi yasamisiz 3.yr hamileyim ama daha sonucu nasil olcak bilemiyorum

E="tontikto, post: 43825226, member: 377512"]Canım hem geçmiş olsun hem hayırlı olsun, inşallah sağlıkla kucağına alırsın bu sefer...Sen neler yaşamıştın, 3.de ne kadar zamanda hamile kaldın?[/QUOTE]
Bugun keseyi gormeye gidicrz bakalim insallah

yok canım ben göndermedım.gönderılmesı gerektıgını bılmıyordum.sonradan ögrendım keske gönderseydım ama asıl beebkte sıkıntı varmı orda anlasılıyormus
Evet cnm bizi de dr yonlendirdi istedi patolojiye gitmesiyle bu farkli bunda kromozomlari sayilio. Bizm sonuc geldi 9.kromozomda uc tane olmus sagliksiz old icin devam etmemis dedi dr. Piht da var igne de kullanmistim

* Çocuk Düşmemesi İçin

Karısı hamile olup da erken doğum, çocuğun düşmesi veya geç doğması gibi korkular ve tehlikeler karşısında kalan bir kimse, parmağını hamile olan karısının karnına sürüp:

"Ya Mübdi" ismini 99 kere okursa Hak sübhanehu ve teala hazretleri o hamile kadını bu tehlikelerden saklar.

Kizlar kurtajlarinizdan sonra embriyoyu kromozom analizine gonderdiniz mi
yok canım ben göndermedım.gönderılmesı gerektıgını bılmıyordum.sonradan ögrendım keske gönderseydım ama asıl beebkte sıkıntı varmı orda anlasılıyormus
Slm bende 18 hafdalık bebegımın kalbı durdugu normal dogum gıbı bebegı aldılar dusuk gıbı oldum yanı kurtaj yapmadı doktor. Sımdı olen bebegımı patolojıye goturduler bakalım sonuc ne cıkıcak hersey cok ıyı gorunuyordu cunku

S
Canım merhaba. Ben bu hafta Serkan Güçlü ye gideceğim bakalım pıhtılaşma için ne diyecek. sen neler yaptın son durum nedir benzer şeyler yaşadığımız için seni de takip ediyorum forumdan. umarım herşey yolundadır
Slm Bu yazdıgınız doktor nerde Serkan Güçlü hangi hastanede hangi il tesekkurler

Slm kızlar..2 hafta önce 11 haftalık gebeliğimde bebeklerimin kalplerinin durduğunu öğrendim ve sonrasında spontan düşük oldu..düşükten sonra ilk jinekolojik muayeneye ne zaman gittiniz

Canım merhaba. Ben bu hafta Serkan Güçlü ye gideceğim bakalım pıhtılaşma için ne diyecek. sen neler yaptın son durum nedir benzer şeyler yaşadığımız için seni de takip ediyorum forumdan. umarım herşey yolundadır
Cnm gittim serkan hocaya gosterdim sonucumu. Kromozom sayimi embriyonun. Sonra d vitanimim dusuktu damla kullaniyorum. Ona devam et dedi. Gebelikte goruselim dedi cnm . Bnm de bu ay adetim gecikti ya kac gundur . Onun sikintisi var. Bi de cumadan beri dis icin kanal ted.basladk antibiyotuk kullaniom. Oyle cnm iste ins hemencik olur tekrar :).
Sn serkan hocaya nie gitcktin cnm

Back