- 10 Temmuz 2015
- 3.237
- 3.074
- 133
- 35
- Konu Sahibi minik_kelebek
-
- #19.681
Cnm dr lar cok rahat anlamadim ki bnde. Bizim sonuc cikti iste . Patoloji sonucuyla bu farkli cnmHadi ya bilseydim soylerdim ya ...ceni alip sadece pataloji ye gonderiyorlar ...tuh ya gecti o zmn bizim doktorlarimiz acaba ndn onermiyorlar..dusunmuyolar..biz arastirip ogreniyoruz hep
Sonuc ne cikti cnmCnm dr lar cok rahat anlamadim ki bnde. Bizim sonuc cikti iste . Patoloji sonucuyla bu farkli cnm
Universite hastanesine direk gidip mi yaptiriyorsun kadin dogumdan yonlendirme fln istemiyolar mi burada ki universte hastanesinin de masallahi var sira aliyon 1-2 aya anca gelio ☺pihtilasma icin kan mi.aliyolar esimle.beraber tam aydinlatabilir misin.. cok saol yardimci.oldugun icinunıversıte hastanelerınde ücretsiz yapılyor.Zaten yapılan testler genetık testlerı bıde sormusmu ya genetikse diye.yönlendırmıyolar canım sen gıt yaptır sorun pıhtılasma cıkabılır
Gecmis olsun cnm bos gebeligi.bilmiyorum ama benim kurtajdan 1 sene snra oldu ...Arkadaşlar merhaba
3 Kasımda boş gebelikten dolayı kürtaj oldum çok kötü zamanlardı çok şükür şimdi biraz daha iyiyim.bebeğimde 7+5 haftalıktı. doktorum ilk adetten sonra gebelik planlaması yapabileceğimizi söyledi.hala adet olmadım ama suanda korunmuyoruz acaba şimdi hamile kalma şansım var mıdır? böyle bişey yaşayan oldumu aranızda ?
9. Kromozom da iki degil uc tane olmus cnm. O yuzden devam etmemis gebelikSonuc ne cikti cnm
Anladim canim ben hemen hamile kalmak istiyorum aslinda evlenelide cok olmadi ama o kadar hazirlamisim ki kendimi bi anda basima boyle seyler gelince cok kotu oldum.tabi herseyin hayirlisini Allah Bilir insallah hepimiz icin guzel seyler olur.Ge
Gecmis olsun cnm bos gebeligi.bilmiyorum ama benim kurtajdan 1 sene snra oldu ...
canım bana aslında doktorum önerdı ama yönlendırme falan ıstemıyorlar.hemotolojıye gıdıp 2 kere bebegımın kalbı durdu dıceksın bır kez dersen yapmıyolar.bu kadar..senden kan alıcaklar 9 tüp alındı benden 1 aya da sonuçlar cıkıyor.eşine gerek yok senden alınacak kan sadeceUniversite hastanesine direk gidip mi yaptiriyorsun kadin dogumdan yonlendirme fln istemiyolar mi burada ki universte hastanesinin de masallahi var sira aliyon 1-2 aya anca gelio ☺pihtilasma icin kan mi.aliyolar esimle.beraber tam aydinlatabilir misin.. cok saol yardimci.oldugun icin
Tesekkur ederim...arastiracam cok saol yardimjn icincanım bana aslında doktorum önerdı ama yönlendırme falan ıstemıyorlar.hemotolojıye gıdıp 2 kere bebegımın kalbı durdu dıceksın bır kez dersen yapmıyolar.bu kadar..senden kan alıcaklar 9 tüp alındı benden 1 aya da sonuçlar cıkıyor.eşine gerek yok senden alınacak kan sadece
Nasil.yani ?9. Kromozom da iki degil uc tane olmus cnm. O yuzden devam etmemis gebelik
Belki de cok istedigimiz ve ustunde durdugumuz icin olmuyor sanirim ...allah en yakin zamanda hepimizin kucagina sagsalim evlatlarimizi almak nasio etsinAnladim canim ben hemen hamile kalmak istiyorum aslinda evlenelide cok olmadi ama o kadar hazirlamisim ki kendimi bi anda basima boyle seyler gelince cok kotu oldum.tabi herseyin hayirlisini Allah Bilir insallah hepimiz icin guzel seyler olur.
Arkadaşlar merhaba,ben de 1,5 yıllık evliyim,2 gebelik baybım var biri boş gebelik diğeri kimyasal gebelik,bana da araştırma yapılması gerek dendi,siz hangi testleri yaptırdınız,dr bana trombofili paneli dedi ama genetik test de gerekiyor mu acaba siz hangi testleri yaptırdınız ? eşlere de gerekiyor mu ?canım bana aslında doktorum önerdı ama yönlendırme falan ıstemıyorlar.hemotolojıye gıdıp 2 kere bebegımın kalbı durdu dıceksın bır kez dersen yapmıyolar.bu kadar..senden kan alıcaklar 9 tüp alındı benden 1 aya da sonuçlar cıkıyor.eşine gerek yok senden alınacak kan sadece
canım eşelre gerek yok genetik testının içinde yapılıyor trombofili yanı pıhtılasma testı dıger adıArkadaşlar merhaba,ben de 1,5 yıllık evliyim,2 gebelik baybım var biri boş gebelik diğeri kimyasal gebelik,bana da araştırma yapılması gerek dendi,siz hangi testleri yaptırdınız,dr bana trombofili paneli dedi ama genetik test de gerekiyor mu acaba siz hangi testleri yaptırdınız ? eşlere de gerekiyor mu ?
Genetik test dedikleri o mu oluyor yani,çok yabancı kaldımcanım eşelre gerek yok genetik testının içinde yapılıyor trombofili yanı pıhtılasma testı dıger adı
genetik deyınce pıhtılasmda yapıolar sımdı baktımda test kagıdıma kardiyovasküler hastalıklara yatkınlık mutasyon tarama raporu dıye gecıyorGenetik test dedikleri o mu oluyor yani,çok yabancı kaldım
Cok teşekkürler,yakınımda onkoloji hast var,oranın da hematoloji bölümü varmış,belki orda yapılabiliyordur sorcam artıkgenetik deyınce pıhtılasmda yapıolar sımdı baktımda test kagıdıma kardiyovasküler hastalıklara yatkınlık mutasyon tarama raporu dıye gecıyor
Arkadaşlar merhaba
3 Kasımda boş gebelikten dolayı kürtaj oldum çok kötü zamanlardı çok şükür şimdi biraz daha iyiyim.bebeğimde 7+5 haftalıktı. doktorum ilk adetten sonra gebelik planlaması yapabileceğimizi söyledi.hala adet olmadım ama suanda korunmuyoruz acaba şimdi hamile kalma şansım var mıdır? böyle bişey yaşayan oldumu aranızda ?
Geçmiş olsun ben kan pıhtılaşma yaptım ayrı eşimle birlikte genetik testi yaptırdık srtı eşimde başka testler yaptı çok şülür hepsi temiz çıktı kanpıhtılaşma tahlili çıkmamış dahaArkadaşlar merhaba,ben de 1,5 yıllık evliyim,2 gebelik baybım var biri boş gebelik diğeri kimyasal gebelik,bana da araştırma yapılması gerek dendi,siz hangi testleri yaptırdınız,dr bana trombofili paneli dedi ama genetik test de gerekiyor mu acaba siz hangi testleri yaptırdınız ? eşlere de gerekiyor mu ?
Siz nerede yaptırdınız testlerinizi acaba ?Geçmiş olsun ben kan pıhtılaşma yaptım ayrı eşimle birlikte genetik testi yaptırdık srtı eşimde başka testler yaptı çok şülür hepsi temiz çıktı kanpıhtılaşma tahlili çıkmamış daha
Malesef bende kürtaj oldum 4aydır istiyorum ama olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?