Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

Canım üzülme demek bile zor Allah yardım etsin sabır versin..bir sonra ki gebeliğin inş hayırlısı ile evladını kucağına alırsın.. pes etmek yok

Evet pes edemeyiz tabi ki de Rabbim böyle hayırlı görmüş yapacak ve diyecek bişey yok inşallah hemen hamile kalıp hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde bebeğimi kucağıma almak istiyorum Rabbim bütün isteyenlere nasip etsin

Geçmiş olsun canım.Üst üste 3 tekrarlayan düşükte genetik inceleme yapılması gerekiyor.Üniversite hastanesinden hematoloji bölümüne randevu al.Pıhtılaşma testleri yapılsın.Oranın kadın doğum bölümüne de git rahim filmi çekerler.Sonuca göre tekrar gebelik düşün.Öncesinde aparsan oda kötü sonuçlanabilir ve üreme hızını düşürür.Önce testlerini yaptır.Ben kürtajdan 36 gün sonra adet oldum 2-3 gün sürdü ve kanamam az oldu.

benımde kurtajdan sonra 45.gunoldu zaten 45 gune kadar normal dıyor doktorlar,kanamamda cok fazla olmustu 8 gun surdu hatta

Merhaba arkadâşlar bende 20 gún önce kürtaj oldum dün kontrolüm vardı dr bana 3 ay koruncaksın dedi sıkı sıkı tembihledi bana kalsa ben hiç düşünmüyorum korunmayı hemen hamile kalmak istiyorum

Merhaba arkadâşlar bende 20 gún önce kürtaj oldum dün kontrolüm vardı dr bana 3 ay koruncaksın dedi sıkı sıkı tembihledi bana kalsa ben hiç düşünmüyorum korunmayı hemen hamile kalmak istiyorum
canım doktoru dinle çünkü rahımın toparlanması gerekıyor yoksa allah korusun tekrar dusuk yapılabılıyor

canım doktoru dinle çünkü rahımın toparlanması gerekıyor yoksa allah korusun tekrar dusuk yapılabılıyor
Aynı şeyleri bir daha
Aynı şeyleri tekrar yaşamak istemiyorum çünkü çok zor oluyor toparlanması hayırlısı rabbim herkesin gönlüne göre versin hayîrlı ve sağlıklı bebekler nasip olur inşallah

merhaba arkadaşlar mayıs ayında düşük yaptım kürtaj oldum eylül'de ilk çalışmamızda kimyasal yaşadım var mı benim gibi olan ?

Gecmis olsun arkadaslar bende 2kez dusuk yaptim en son 7.ayda yapmistim tekrar hamile kalmaktan korkuyorum ve sebebi bilinmeyen dusuk dediler

Teşekkür ederim sana da çok geçmiş olsun hamile kaldım mı emin değilim şuan test pozitif ama boş gebelik yaşayınca kalp atışı duyana kadar hamileyim denilmemesi gerektiğini anladım
İnşallah kalp atışı duyulur darısı bize olur herşeyin hayırlısı sağlıklı bir bebek alırsın kucağına

Merhaba arkadaslar...ben gecen sene temmuz ayinda 7. Haftada kalp atisi olusmadigi icin 8. Haftada kurtaj oldum..bu sene gecen ay hamile oldugumu ogrendim ister istemez bir korku vardi icimde ne yazikki 8. Haftada kalbi atmadi ve gebelik kesesi bozulmaya basladi ...yrn tekrar kurtaj olacam...ve tekrar ayni seyleri yasamaktan korkuyorum..ayni seyleri yasayan tekrar hamile kalan varmi???

Cok gecmis olsun bende benzeri seyler yasadim 5haftalikken kalbi durmus ve ben bunu 10 haftalikken kanamam olup doktora gidince ogrendim dusuk yaptim. ve 4 ay sonra tekrar hamile kaldim 10 haftalikken kanamam oldu baktilar kalp atisi yok yine dusuk gerceklesti cok zor bi surec allah sabir versin hepimize

Peki doktorlar ne dedi? tekrarlarmi diye soruyorum bilemeyiz.diyorlar sende arastirma yaptilar mi sebep icin ..sanirim bi kac tahlil varmis bi sonraki hamilelikten once saglik ocaklarindan yaptirabilirsin dediler..bide bi sonraki gebelik de igne ve ilac kullaniliyormus..ama buda cozum degilmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…