- 10 Temmuz 2015
- 3.237
- 3.074
- 133
- 35
- Konu Sahibi minik_kelebek
- #19.621
Testlerinizi yaptirin kizlar gebelikten once bnce
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım bende de senın gıbı pıhtılasma cıktı dogsaydı subatta anneydım=( temmuzda kurtaj oldum gecen ay korunmayı bıraktım ama daha bıse yok sen hemen hamıle mı kaldın kurtajdan sonrakorkma canım hiç korkma.en büyük düşmanımız stres.Bende pıhtılaşma olduğu ortaya çıktığı için her gebeliğimin riskli olacağını biliyorum.onun için vakit kaybetmek istemedim.tedavimi uyguluyorum ve Allaha emanet ettim kendimi de bebeğimi de.
ben testler için gittim dr a yarın öğleden sınra sonuçları alıcam inşTestlerinizi yaptirin kizlar gebelikten once bnce
Hangi genlerde cikti pihtilasmacanım bende de senın gıbı pıhtılasma cıktı dogsaydı subatta anneydım=( temmuzda kurtaj oldum gecen ay korunmayı bıraktım ama daha bıse yok sen hemen hamıle mı kaldın kurtajdan sonra
Hangi testleri yaptirdin cnmben testler için gittim dr a yarın öğleden sınra sonuçları alıcam inş
PAI-1 4G/5G MUTASYONU:HETEROZİGOTHangi genlerde cikti pihtilasma
Geçmiş olsun canım.kaybetmeseydim bende 1 aya kalmaz anne olacaktım aralıkta.Ama nasip değilmiş.Çok da fazla kafamı yormadım açıkçası.Tabiki çok üzüldüm ve şimdi hala içimde biryerde korku var ama Allaha emanet ettim.Moralimi hiç bozmadan 2. hamileliğe hazırladım kendimi.Ben kürtajdan sonra 1 kere adet oldum ve çalışmalara başladık çok şükür tuttu.adet olduğun günden itibaren 10. günü say ve 10 gün boyunca gün aşırı ilişki olsun.ilişkiden sonra yerinden kalkma tuvalete gitme.en önemlisi psikolojik olarak kasmayın kendinizi.ben bide coraspin içmeni öneririm.gebelik öncesi başla.canım bende de senın gıbı pıhtılasma cıktı dogsaydı subatta anneydım=( temmuzda kurtaj oldum gecen ay korunmayı bıraktım ama daha bıse yok sen hemen hamıle mı kaldın kurtajdan sonra
cok saol canım şimdilik devam edıyoruz çalışmalara=)ama benım reglm cok duzensızlestı kurtajdan sonra.doktorum zaten verdı sımdı folıbolle bırlıkte ecopırınde kullanıyorumGeçmiş olsun canım.kaybetmeseydim bende 1 aya kalmaz anne olacaktım aralıkta.Ama nasip değilmiş.Çok da fazla kafamı yormadım açıkçası.Tabiki çok üzüldüm ve şimdi hala içimde biryerde korku var ama Allaha emanet ettim.Moralimi hiç bozmadan 2. hamileliğe hazırladım kendimi.Ben kürtajdan sonra 1 kere adet oldum ve çalışmalara başladık çok şükür tuttu.adet olduğun günden itibaren 10. günü say ve 10 gün boyunca gün aşırı ilişki olsun.ilişkiden sonra yerinden kalkma tuvalete gitme.en önemlisi psikolojik olarak kasmayın kendinizi.ben bide coraspin içmeni öneririm.gebelik öncesi başla.
Tamam süper bende hala ecopirin ve clexan 0,4 kullanıyorum.Kürtajdan sonra ilk reglim 36. gün oldu.ılk aylar düzensizlik normal.düzensizse 12 gün boyunca gün aşırı deneyin .ben 2 seferde bu şekilde hemen gebe kaldım.Yoksa o bir günlük yumurtlamayı yakalamak çok zor.Hayırlı haberlerini verirsin inşallah :)cok saol canım şimdilik devam edıyoruz çalışmalara=)ama benım reglm cok duzensızlestı kurtajdan sonra.doktorum zaten verdı sımdı folıbolle bırlıkte ecopırınde kullanıyorum
Merhaba Canım , öncelikle geçmiş olsun. Her çocukta problem yaratacak diye bir unsur olmadığı için kan pıhtılaşmasını direk sebep olarak göstermiyorlar.Hatta genelde ilk bebekte sorun yaşamayanlar çoğunlukta sayılıyormuş.2 kere kaybın olmuş bence bir üniveriste hastanesine git ve 3 kere arka arkaya bu durumu yaşadığını doktorunun pıhtılaşma testleri için üniversiteye yönlendirdiğini söyle.Trombofili paneli testi olarak geçiyor.Hematoloji bölümünden randevu alman gerekiyor.MERHABA BAYANLAR, BEN DE UZUN ZAMANDAN BERİ SİTEYE GİRMEMİŞTİM. BEN MAYIS AYINDA BİR DÜŞÜK YAPTIM. HİÇ KANAMAM YOKKEN 2Lİ TARAMA İÇİN DOKTORA GİTTİĞİMDE YANİ 12 HAFTALIKKEN, KALP ATIŞALRINI ALAMADIĞINI SÖYLEDİ DOKTOR VE KÜRTAJ OLDUM. ŞİMDİ YENİDEN İNŞALLAH HAYIRLISIYLA HAMİLE KALMAK İSTİYORUM. BENİM MERAK ETTĞİM ŞU; BANA DÜŞÜKTEN SONRA HERHANGİ BİR PIHTILAŞMA TESTİ YAPILMADI AMA DÜŞEN BENİM İKİNCİ BEBEĞİMDİ. YANİ İLK ÇOCUĞUMDA BÖYLE BİR SIKINTI YAŞAMADIM. ACABA BU PIHTILAŞMA İLK HAMİLELİKTE OLMAYIP İKİNCİDE OLABİLİYORMU? BİLEN VARSA VE LÜTFEN CEVAP BEKLİYORUM. ALLAH İSTEYEN HERKESE EVLAT SAHİBİ OLMAYI NASİP ETSİN BİR DAHA BÖYLE KÖTÜ GÜNLER GÖSTERMESİN İNŞALLAH.
Canım hormon testleri vs bir çok test yapıldı..Hangi testleri yaptirdin cnm
Evet olanlar var cnm. Bnm yengemde boyle meselaMERHABA BAYANLAR, BEN DE UZUN ZAMANDAN BERİ SİTEYE GİRMEMİŞTİM. BEN MAYIS AYINDA BİR DÜŞÜK YAPTIM. HİÇ KANAMAM YOKKEN 2Lİ TARAMA İÇİN DOKTORA GİTTİĞİMDE YANİ 12 HAFTALIKKEN, KALP ATIŞALRINI ALAMADIĞINI SÖYLEDİ DOKTOR VE KÜRTAJ OLDUM. ŞİMDİ YENİDEN İNŞALLAH HAYIRLISIYLA HAMİLE KALMAK İSTİYORUM. BENİM MERAK ETTĞİM ŞU; BANA DÜŞÜKTEN SONRA HERHANGİ BİR PIHTILAŞMA TESTİ YAPILMADI AMA DÜŞEN BENİM İKİNCİ BEBEĞİMDİ. YANİ İLK ÇOCUĞUMDA BÖYLE BİR SIKINTI YAŞAMADIM. ACABA BU PIHTILAŞMA İLK HAMİLELİKTE OLMAYIP İKİNCİDE OLABİLİYORMU? BİLEN VARSA VE LÜTFEN CEVAP BEKLİYORUM. ALLAH İSTEYEN HERKESE EVLAT SAHİBİ OLMAYI NASİP ETSİN BİR DAHA BÖYLE KÖTÜ GÜNLER GÖSTERMESİN İNŞALLAH.
Anladim cnm . Netten bulabilirsin direk bn hep oyle bakmistmCanım hormon testleri vs bir çok test yapıldı..
bi tek pdw değeri işaretlenmiş.. max 16 olması gerekirken, benim değerim 16.1
araştırıyorum bakalım ne anlama geliyor
Geçmiş oldun canım düşük sebeplerini araştır önce. Genelde 2 adet sonrası deniyor herkes ve ben 20 gün sonra adet görmüştüm.Arkadaşlar bende şuan 3. Düşüğümüz yapıyorum malesefkürtaj olmadım vajınadan ve ağızdan bir ilaç verdiler bu şekilde gerçekleşiyor.tekrar ne zaman denediniz acaba kaç gün sonra adetiniz geldi
Genetik testimi ilk düşükten sonra yaptırdım cnm fakültede sonuçların çıkmasını bekliyorum bakalım Hakkımızda Hayırlısı ben pkoluyum asılama tup bebekten sonra bu süpriz yumurta gelmişti ama nasipGeçmiş oldun canım düşük sebeplerini araştır önce. Genelde 2 adet sonrası deniyor herkes ve ben 20 gün sonra adet görmüştüm.
Nasip tabi ki canım kendini toparlarsın test sonuçlarını da alırdın ona göre denersin 2 adetten sonra filan. Allah en kısa zamanda nasip eder inşallah hepimizeGenetik testimi ilk düşükten sonra yaptırdım cnm fakültede sonuçların çıkmasını bekliyorum bakalım Hakkımızda Hayırlısı ben pkoluyum asılama tup bebekten sonra bu süpriz yumurta gelmişti ama nasip
Ben 40 günden sonra oldum ben canım ama kürtaj olmuştumArkadaşlar bende şuan 3. Düşüğümüz yapıyorum malesefkürtaj olmadım vajınadan ve ağızdan bir ilaç verdiler bu şekilde gerçekleşiyor.tekrar ne zaman denediniz acaba kaç gün sonra adetiniz geldi