Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

Canım desteğin için çok teşekkür ederim.Allah bir daha nasip ederse yemin ettim zaten kimseye söylemiyeceğim. kürtaj parası için yaptığını dr düşünmek bile istemiyorum, dünyanın muayne parasını veriyorduk zaten ama o kadar canım yandı ki... sanırım eşiminde..ben ağzından kötü söz duymadığım adamın dr için beddua ettiğini duydum ve sinirliyim
amma allah hepimize en kısa zamanda hayırlısı ile evlat nasip etsin inşallah..

İnşallah canım bende 2016 mart annelerine katılmıştım hala oraya girip doğum tarihi benimle aynı olanlara bakıyorum biberon gilan alıyorlar. İnşallah bizlere de nasip olacak.
allah biliyor ya gizli gizli ağlamaktan yoruldum artık benimde 2016 mayısta doğacaktı o kadar erken davranmışım ki. hiç aklıma gelmemişti böyle şeylerin başıma geleceği müjde verirken insanlara..
inşallah en kısa zamanda hayırlısı ile bizlere ve tüm isteyenlere nasip olur

Cnm hic tedirgin olma hissetmiosun ki zaten. Narkoz verirler en fazla 10 dk kalirsin yanj

Cnm kendini hic uzme bu surecte moral onemli. Dik dur herkese karsi . Madem onlar cok biliyolar doktordan daa cok zamaninda uyarsalardi bak yanilio olabilir doktor die. Sonucta seninde surekli basina gelen bise degil ki nerden bilcn. Yani doktorlara inanmaktan baska caremiz yookki zaten. Bn de bos gebelik yasadim ocakta. Bekledim bir hafta fln belki alinir kalp atisi die. Olmadi . Ama aklinda olsun tek bi dr a takili kalma. Baska dr larada git

Reactions: vkt
canım desteğiniz için teşekkür ederim.. dik durmaya çalışıyorum.. gündüzleri ağlamaktan şişiyordum.akşam eşime karşı dik duruyordum ama yoruldum psikolojik olarak.. allahtan burda dertleşebileceğim sizler varsınız..
siz bitkisel vs bişeyler yapıyormusunuz.. korunmayı ne zaman bırakmak lazım sizce.. dr a kalsa 2 adet geçir diyor ama..

Sende sagol cnm burda insan kendini anlayan cok kisi bulabilio. Normalde cunku anlatsan bile cogu kisi anlamio bile. Psikoloji cok onemli cnm stres yapma hic olan oldu zaten bundan sonrasina bak ve ii sec doktorunun. Hangi sehirdesin cnm
Bn bitkisel bise kullanmiorim cnm su an kullandigim ilaclar var zaten. Sn testlerini fln yaptirdin mi peki
Bnm de iki ay gecti cnm korunma donemi.

Cnm sanada cok gecmis olsun drlarin korunma dedigi cok insan var senin bebek dustu mu baska bisey mi oldu cunku bana tutnmaz ilk 3 ay duser dediler korunmayinca
Durduk yere kanamam oldu 12 haftalıkken sürekli doktordaydım en öZel en uzman dr hiç biri birley anlamadı bu bebek düşmez diyorlardı haklılar düşmedi ama iç tarafta kan birikintisi zerledi bebeği ve beni 15 haftada . 5 gün boyunca ilaçlarla balon uygulamasıyla düşürüldü zorl. Allah Düşmanıma bile yaşatmasın bunları

P
çok çok geçmiş olsun sen gönlünü ferah tut senin hiç bir kabahatın yok zaten o anlarda senin değil eşinin uğraşması gerekiyordu pskoloji altüst hayal kırıklığı kocaman bir boşluk ... Kulağını tıka hiç duyma kimseyi 1 veya 2 adet olduğunda korunma diyo dr. Allah yardımcın olsun

sağol canım, allah herkesin yardımcısı olsun

Çok geçmiş olsun canım

Merhabalar. Ben de dış gebelik ,kimyasal gebelik sonrası tekrar hamile kaldım ve geçen hafta içinde düşük yaptım çok üzgünüm

Merhabalar. Ben de dış gebelik ,kimyasal gebelik sonrası tekrar hamile kaldım ve geçen hafta içinde düşük yaptım çok üzgünüm
Canım üzülme demek bile zor Allah yardım etsin sabır versin..bir sonra ki gebeliğin inş hayırlısı ile evladını kucağına alırsın.. pes etmek yok

Ben birazdan yeni bir dr a gidiyorum. Yaşadığım süreci anlatacağım ve ne test vs yapılması gerkiyorsa yapsınlar bakalım.. henüz 3 hafta geçti kürtajın üzerinden ama ben bir an önce hayırlısı ile hamile kalmak istiyorum

Çok acele etme bence vücut toparlanmamıştır daha. Tabi doktor ne der bilemem canım

canım sadece neler oluyor bundan sonra ki süreçte ne yapalım diye danışmak amacıyla gidiyorum...

yalan yok bir an önce istiyorum ama hayırlısı dr neler diyecek bakalım

canım sadece neler oluyor bundan sonra ki süreçte ne yapalım diye danışmak amacıyla gidiyorum...

yalan yok bir an önce istiyorum ama hayırlısı dr neler diyecek bakalım
canım ben kürtajdan sonra sadece 1 regl döneminde korundum. yani kürtajdan sonraki ilk adetle çalışmalara başladım. ama benimki 8 haftalık idi. kontrol etti doktor rahim toplamış psikolojik olarak ne zaman istersen korunmayı bırakabilirsin dedi. ama onun üstüne taaaa 10. ayda hamile kalmıştım. o da düştü maalesef. son düşüğümün üstünden de geçen 7. aydayız. hala tık yok

Reactions: vkt
canım umudunu kesme
bence çok kafaya takıyoruz çok okuyoruz sanırım hepimiz
o kadar olumsuz şey okudum ki hamile kalınca başıma geldi diye düşünüyorum artık
bi daha hamile kalırsam inş olumsuz hiç bişeyi okumuyorum
şimdi dr geldim 1 adet geçene kadar korun dedi, rahim vs normal hale gelmiş, 15 gün içinde adet görmem gerekirmiş vs.. hormon testleri yapıldı bakalım cuma çıkacak..

merhaba bende yeni geçirdik 2 hafta kan değerlerime göre düşeğini söyledi doktor. ertesi günü ade oldum adetim bitti ve ara ara koyu akıntı veya kan pıhtısı geliyor. ben son parçalarını attığını düşünerek önemsemiyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…