Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

Merhaba herkese oncelikle rabbim hayirli evlat nasip etsin herkese bende bos gebelikyasamisim carsamba kurtaj olcam dr cok kolay vakumla cekicez dedi ama. Ben korkuyorum biraz bide hic korunmak istemiyorum biran once saglikla bebegimi kucagima almak istyorum
Gçmiş olsun öncelikle bende de br boş gbelik oldu ilaçla keseyi parçaladı parca kaldi kürtajla temizleme işlemi yaptı çok kısa sürdü ama çok acı veci . 1 ay sonra adet ol korunmayı bırak dedi ilk adetten sonra korunmadım hamıle kaldım 15 haftalıkken bebeğimi kaybettim korunmadığım için mi bilmiyorm ama herkes ona bağlıyo

Gçmiş olsun öncelikle bende de br boş gbelik oldu ilaçla keseyi parçaladı parca kaldi kürtajla temizleme işlemi yaptı çok kısa sürdü ama çok acı veci . 1 ay sonra adet ol korunmayı bırak dedi ilk adetten sonra korunmadım hamıle kaldım 15 haftalıkken bebeğimi kaybettim korunmadığım için mi bilmiyorm ama herkes ona bağlıyo
Cnm sanada cok gecmis olsun drlarin korunma dedigi cok insan var senin bebek dustu mu baska bisey mi oldu cunku bana tutnmaz ilk 3 ay duser dediler korunmayinca

Geçmiş olsun canım aynı şeyi bende yaşadım vakumla çektiler. Yani canım çok yandı mı onu bile hatırlamıyorum sadece sürekli ağlıyordum içim çok yanıyordu. Sana tavsiyem anestezi ile kürtaj ol o anların hafızanda kalmasının gereksiz olduğunu düşünüyorum.
Bende ole dusunuyorum cnm hic hatirlamayim

Merhaba hanımlar,
bende 20 gün önce boş gebelik sebebiyle kürtaj olmak zorunda kaldım.patolojiye gitti kürtajda alınanlar ve raporda maalesef gebeliğin boş olmadığını gördük :( ben de tekrar gebe kalmak istiyorum, zaten çok isteyerek hamile kaldım ve dr lafına güvenip kirtaj oldum :( çok canım yanıyor çok üzgünüm. Been folik asiti kullanmayı bırakmadım ve ek olarak decavit pronatl kullanmaa başladım.Çünkü hemen hamile kalmak istiyorum ama bu iyi değil mi?okuduklarımdan aklım karıştı..
:((((

Merhaba hanımlar,
bende 20 gün önce boş gebelik sebebiyle kürtaj olmak zorunda kaldım.patolojiye gitti kürtajda alınanlar ve raporda maalesef gebeliğin boş olmadığını gördük :KK43: ben de tekrar gebe kalmak istiyorum, zaten çok isteyerek hamile kaldım ve dr lafına güvenip kirtaj oldum :KK43: çok canım yanıyor çok üzgünüm. Been folik asiti kullanmayı bırakmadım ve ek olarak decavit pronatl kullanmaa başladım.Çünkü hemen hamile kalmak istiyorum ama bu iyi değil mi?okuduklarımdan aklım karıştı..
:KK43:(((
Cnm bende hic korunmayi dusunmuyorum dr a soracagim eger oda onay verirse kurtaj kanamasi bittikten sonra korunmadan devam etmeyi istiyorum.

canım benim kürtaj kanamam yaklaşık 10 gün sürdü ve hiç korunmadım :) kürtajdan sonra kontrole gittiğimde yumurtaların da gelişmiş olduğunu gördük:) eşime bile korunmuyorum vs tekrar istiyorum demiyorum. Çünkü bu süreçte sanırım eşime de inanılmaz sinirlendim.. sanki beklediğim desteği göremedim vs..yada hormonlarım herşeye alınmamı sağlıyor :)

Cnm bende hic korunmayi dusunmuyorum dr a soracagim eger oda onay verirse kurtaj kanamasi bittikten sonra korunmadan devam etmeyi istiyorum.
benim dr 2 ay korun, sonra yumurta çatlatma için iğne vericem vs dedi, ama benim dr güvenim sarsıldı, çünkü boş gebelik demesine rağmen olan bebeğimi aldı resmen..

Merhaba hanımlar,
bende 20 gün önce boş gebelik sebebiyle kürtaj olmak zorunda kaldım.patolojiye gitti kürtajda alınanlar ve raporda maalesef gebeliğin boş olmadığını gördük :KK43: ben de tekrar gebe kalmak istiyorum, zaten çok isteyerek hamile kaldım ve dr lafına güvenip kirtaj oldum :KK43: çok canım yanıyor çok üzgünüm. Been folik asiti kullanmayı bırakmadım ve ek olarak decavit pronatl kullanmaa başladım.Çünkü hemen hamile kalmak istiyorum ama bu iyi değil mi?okuduklarımdan aklım karıştı..
:KK43:(((
Ay şu an inanamıyorum ne demek boş gebelik değilmiş dava açın bence. Ayrıca bana boş gebelik dediler ama 3 özel doktora göründüm emin olmak için. Ayy çok kötü oldum ya Allah yardımcınız olsun

bende dava açmayı düşündüm ama eşim bana bu konuda çok kızgın ve tepkili şu anda :( ve genetik olarak ikiz olma ihtiamli vardı ve patoloji rp götürdüğümüzde dr ikiz konusunu ağzından resmen kaçırdı.ikiz gebeliklerde 10. haftada bile kalp atışı duyulma ihtimali varmış. ama beni o kadar etkiledi ki ilk boş gebelik dediğinde dr, resmen o an tm hamilelik belirtilerim gitti, göğüslerim birden indi vs :( o kadar üzgünm ki anlatamam :( sanrım en çokta bu konuda eşimin ve eşimin ailesinin beni suçlaması yıpratıyor beni.. neye üzüleceğim bilmiyorum artık ama allah kimseye yaşatmasın :(

bende dava açmayı düşündüm ama eşim bana bu konuda çok kızgın ve tepkili şu anda :KK43: ve genetik olarak ikiz olma ihtiamli vardı ve patoloji rp götürdüğümüzde dr ikiz konusunu ağzından resmen kaçırdı.ikiz gebeliklerde 10. haftada bile kalp atışı duyulma ihtimali varmış. ama beni o kadar etkiledi ki ilk boş gebelik dediğinde dr, resmen o an tm hamilelik belirtilerim gitti, göğüslerim birden indi vs :KK43: o kadar üzgünm ki anlatamam :KK43: sanrım en çokta bu konuda eşimin ve eşimin ailesinin beni suçlaması yıpratıyor beni.. neye üzüleceğim bilmiyorum artık ama allah kimseye yaşatmasın :KK43:
Nasıl sizi suçlayabilirler ki anlamış değilim ve bunları geçin artık yeni günlere odaklanın

ben kürtaj olmayı kabul ettiğim için suçlanıyorum.kanamam vs olmadığı için beklemeliymişim.oysa ki dr boş gebelik dedikten sonra 3 kez daha kontrole gittik aynı dr a ve hep aynı şeyi söyledi.8. hafta dolduğunda kürtaj oldum:( bana soylenen annelik içgüdüm yokmuş ve öyle bir insan olsam zaten alınmasına müsade etmezmişim. sanırım biraz da dertleşmek için yazdım buraya bunları:( çünkü bunları söylemeisne rağmen tek başıma almadım bu kararı dr da eşimde hep yanımadydı. patoloji rp çıkana kadar zaten keseydi, durumu abartma vs zöylemleri çıktıktan sonra ki bu sen suçlusun tavrı vs beni yıprattı.. ama dediğiniz gibi hepsini unutup yeniden denemek istiyorum :( önce psikolojimi toplamam lazım sanırım

ben kürtaj olmayı kabul ettiğim için suçlanıyorum.kanamam vs olmadığı için beklemeliymişim.oysa ki dr boş gebelik dedikten sonra 3 kez daha kontrole gittik aynı dr a ve hep aynı şeyi söyledi.8. hafta dolduğunda kürtaj oldum:KK43: bana soylenen annelik içgüdüm yokmuş ve öyle bir insan olsam zaten alınmasına müsade etmezmişim. sanırım biraz da dertleşmek için yazdım buraya bunları:KK43: çünkü bunları söylemeisne rağmen tek başıma almadım bu kararı dr da eşimde hep yanımadydı. patoloji rp çıkana kadar zaten keseydi, durumu abartma vs zöylemleri çıktıktan sonra ki bu sen suçlusun tavrı vs beni yıprattı.. ama dediğiniz gibi hepsini unutup yeniden denemek istiyorum :KK43: önce psikolojimi toplamam lazım sanırım
Bencede toparlan cnm ama esininde tavri hos degil hayirlisi olsun hakkinda

amin inşallah.rabbim herkesin yardımcı olsun inşallah..
Cumlemizin ben suan bu bebek rabbim bole hayirli gormus diyorum ama hemende bebek istiyorum cunku biliyorum bi iki ay sonra yok karnim buyuyecekti yok cinsiyetini ogrenecektik die kurucam

Cumlemizin ben suan bu bebek rabbim bole hayirli gormus diyorum ama hemende bebek istiyorum cunku biliyorum bi iki ay sonra yok karnim buyuyecekti yok cinsiyetini ogrenecektik die kurucam
ben kurmaya başladım bie..özellikle benimle aynı haftadıkelrin hamilelik takvimlerini gördükçe burada :( allah kimsenin kucağunı boş bırakmasın.tez zamanda hamile kalırız inşallah ve hayırlısı ile kucağımıza alırız inş

ben kürtaj olmayı kabul ettiğim için suçlanıyorum.kanamam vs olmadığı için beklemeliymişim.oysa ki dr boş gebelik dedikten sonra 3 kez daha kontrole gittik aynı dr a ve hep aynı şeyi söyledi.8. hafta dolduğunda kürtaj oldum:KK43: bana soylenen annelik içgüdüm yokmuş ve öyle bir insan olsam zaten alınmasına müsade etmezmişim. sanırım biraz da dertleşmek için yazdım buraya bunları:KK43: çünkü bunları söylemeisne rağmen tek başıma almadım bu kararı dr da eşimde hep yanımadydı. patoloji rp çıkana kadar zaten keseydi, durumu abartma vs zöylemleri çıktıktan sonra ki bu sen suçlusun tavrı vs beni yıprattı.. ama dediğiniz gibi hepsini unutup yeniden denemek istiyorum :KK43: önce psikolojimi toplamam lazım sanırım
Kendini suçlamana ve seni suçlamalarına gerek yok. Madem öyle eşin seni başka doktora da götürebilirdi. Tek suçlu doktor. Eğer progesteron kullanmıyorsan boş gebelikte 8. haftaya kadar kese düzeni bozulur zaten doktor bunu anlayamamış ve ben gazetede okumuştum kürtaj parası için boş gebelik diyorlarmış. Olan olmuş kendini rahatlatmaya bak. Bir daha ki sefere de kalp atışı duymadan kimseye özellikle de kp-kv tarafına söyleme sakın.

ben kurmaya başladım bie..özellikle benimle aynı haftadıkelrin hamilelik takvimlerini gördükçe burada :KK43: allah kimsenin kucağunı boş bırakmasın.tez zamanda hamile kalırız inşallah ve hayırlısı ile kucağımıza alırız inş
İnşallah canım bende 2016 mart annelerine katılmıştım hala oraya girip doğum tarihi benimle aynı olanlara bakıyorum biberon gilan alıyorlar. İnşallah bizlere de nasip olacak.

Back