Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

Bende de aynı birşey israrla yattık o gece kalbi durdu.
Canım zaten bir anda duruyor kalbi.Bende kaybettim ama hiç öyle şeyler görmüyorum binlerce kadın var bizim gibi.Bak benden sana tavsiye.psikolojik çöküntünden böyle kitapsızların fırsat düşkünlerinin faydalanmasına izin verme.Allah iyi demez bir ev parası da döksen çocuk vermez sana görürsün ozaman o kadınları.Biraz tevekkül et dua et Allaha bırak.Kan pıhtılaşması konusunda tecrübeli olan perinatolog bul kendine.o insafsız karılara yedireceğin paraları doktora yedir sana tedavi uygulasın.Hem Allaha inanıp hem hacı hocadan medet umarsan sırtın doğrulmaz demedi deme.Zararın neresinden dönersen kardır.

Bende de aynı birşey israrla yattık o gece kalbi durdu.
Canım olmayınca olmuyor benim bebeğim yaşıyordu mesela doktora gittiğimde kese rahimden aşağı inmiş vajinadan sarrktı resmen ama hala kalbi atıyordu hareket ediyordu ama kese patladı elimizde değil bazı şeyler sebebini iyi araştırın bulun sonraki gebelikte ona göre önlem alın muskayla falan olmaz o iş benim rahim ağzı yetmezliği var mesela ona göre hareket edeceğiz ikincide

Çok geçmiş olsun doktor belirli bir süre verdimi yoksa hemen düşünüyormusun

Çok geçmiş olsun doktor belirli bir süre verdimi yoksa hemen düşünüyormusun
Sağol canım 2 regl bekle dedi ilk reglden sonra rahim filmi çekilecek tekrar bi değerlendirme yapacağız rahmin açılma sebebi yapısal bozukluk değilse hemen deneyeceğim

Rahim filminin zararlı olduğunu duydum iyice araştır
Epey araştırdım canım kiminin canını çok yakıyormuş ama çok rahat atlatan da var bi sürü yazı okudum hakkında çok ciddi zararı olduğunu sanmıyorum ayrıca başka bi çarem de yok ilk gebelikte 18.haftada rahmin birden açılması pek normal değil yapısal bi bozukluk var mı bakılmak zorunda

Geçmiş olsun allah bir daha yaşatmasın kuzenim çektirdi çok acı vericiymiş başka bir doktorda keşke yapmasaydın drmiş onun drumu farklı bir oğlu var 7 yaşında çocuk istiyo olmuyor ama ve sadece 1 yıl korundu

Valla canım ben 18 haftalık yavrumu kaybetme acısıyla bi yandan ağlaya ağlaya bi yandan acıdan kıvrana kıvrana doğurduktan sonra üstüne pek acı tanımıyorum ikinciyi göz göre kaybetmemek için her önlemi alacağım mecbur çok canı yanmayan da var ya göreceğiz bakalım benimki ne olacak

Zor biliyorum ne hayaller kuruyor insan inş zararlı değldir dedim

Merhabalar herkese
Bende enteresan bir durum yasadim hala şoktayim.3 aydir korunmuyorum spiral vardi cikarttim.29 eylülde regl oldum ama o ay surekli koyu koyu lekeler devam etti taki bi dahaki reglimie kadar 26 ekimde tekrar regli oldum bu reglimde bitmeden koyu lekeler gelmeye devam etti. Cuma gunu dr a gittim kanamalarim bitmiyor diye dr bhcg istedi inanilmaz ama sonuc pozitif 12.40 hamilesin dedi dr.inanamadim 2 aydir bitmeyen kanamam var ve ben hamileyim.2 gun sonra tekrar bhcg yaptir bakalim buyuk ihtimalle dusuk yapiyosun dedi pazar bhcg 2. Çıktı ben resmen düşük yapmışım hic farketmeden ve enteresan olan hala hafif hafif kanamam devam ediyor. Varmi benim gibi garip bir durumla karşılaşan.

Cmım düşükten sonra bthcg yaptın mı değerler 5 i. Altına düşmüşmüydü yapmadıysan 12 olan diğre hamilelikten kalan değerlerdir bazen geç düşüyor değerler

Merhaba herkese oncelikle rabbim hayirli evlat nasip etsin herkese bende bos gebelikyasamisim carsamba kurtaj olcam dr cok kolay vakumla cekicez dedi ama. Ben korkuyorum biraz bide hic korunmak istemiyorum biran once saglikla bebegimi kucagima almak istyorum

Kimyasal gebelik olmuş olabilir canım geçmiş olsun

Geçmiş olsun canım aynı şeyi bende yaşadım vakumla çektiler. Yani canım çok yandı mı onu bile hatırlamıyorum sadece sürekli ağlıyordum içim çok yanıyordu. Sana tavsiyem anestezi ile kürtaj ol o anların hafızanda kalmasının gereksiz olduğunu düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…