Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

Ben

2016 ocak annesi olacktım benimde oğlandı kürtaj oldum 2 ağustosta korunuyorm da dr korunma dedi çevremdeki herkes 6 ay bekle diyo acaba siZin nekadar korun dedi çocuk istiyorm çok çok istiyoruz eşimle bilgisi olan var mi??
canım ben 5 haziranda kürtaj oldum.14 haftalıktı.10 gün sonra kontrole gittim ve şükür bi problem yoktu.Doktorum korunmayı bırakabilirsin dedi.ben yinede 1 kere adet olmayı bekledim ve kendimi hiç kasmadan psikolojik olarak korunmayı bıraktım ve hamile kaldım.Çevrene değil doktoruna kulak ver.Eskiden 3-6 ay bekle denirdi bunun sebebi annenin psikolojik toparlanma süreci.Rahim ile alakalı değil.Eğer sezaryen veya normal doğum olsaydı 2-6 ay arası beklemen gerekebilirdi.Allah hayırlı sağlıklı evlatlar versin hepimize.

Korunma süresini bebeğin büyüklüğüne göre belirliyorlar canım erken dönem düşükse hiç korunmayan bile var ama bir regl beklenmesi öneriliyor hem rahim toparlansın hem hamilelik olursa sat belli olsun diye geç dönem düşükse 12 haftadan büyükse yani bide kürtaj ya da normal doğumlu olduysa 2 ya da 3 regl ama sezaryenle olduysa en az altı ay epey araştırdım genelde bebeğini kaybeden arkadaşlara öneriler bu şekilde benim normal doğum gibi alındı bebek 2 regl dedi doktorum
Balon uygulaması ve ılaçla zorla düştü 5 gün düşmesini bekledik düştü parça kaldığı için kürtaj etti 15 haftalıktı

Kasımın ortalarında regl görecem kasımdan sonra korunmayı beaksam mı bırakmasam mı çıkamıyorm içinden

Balon uygulaması ve ılaçla zorla düştü 5 gün düşmesini bekledik düştü parça kaldığı için kürtaj etti 15 haftalıktı
tatlım zaten 15 haftalık bebeğin kürtajsız düşürülmesi düşük bir ihtimal.ama daha az kazımak için bu yöntemi denemiş olabilir.ben şahsen psikolojik açıdan doğru bulmuyorum bir kadın olarak.Zaten kaybedeli hayli zaman olmuş.Geçmişi kötü tecrübeyi unut ve yeni bebeğin için hazırla kendini.En hayırlı zamanda Allah verecektir evladınızı.Bu arada sebebi araştırıldı mı ? Bende kan pıhtılaşması çıktı mesela.Şimdii hergün iğne yapıyorum kendime.

Her şey temiz çıktı hafif kan phtlaşması var dedi ben br erkeğm bende bile o kadar kanpıhtlaşması var dedi dr tekrar kanphtlaşma testi ve genetk tsi yaptk eşimle

Her şey temiz çıktı hafif kan phtlaşması var dedi ben br erkeğm bende bile o kadar kanpıhtlaşması var dedi dr tekrar kanphtlaşma testi ve genetk tsi yaptk eşimle
canım elbetteki her insanda eser miktarda olabiliyor.Doktorun erkek doğurgan olsaydı kendisi de bu problemi yaşayabilirdi.Genlerini biliyorsan bana yaz.15 haftalık bebeğini kaybettiysen demek ki bir tedavi gerekiyor.Gerekirse perinatoloğa git . nerde yaşıyorsun.

Bir Allah biliyor ne çektiğimi o balon uygulaması ilaçlar 5 gün doğm ağrıları sonra kürtaj konrole gitinim parça kalmış tekrar kürtaj

İnan korkuyorm çok istiyorm ama yinede dizlerim titriyor
korkma canım hiç korkma.en büyük düşmanımız stres.Bende pıhtılaşma olduğu ortaya çıktığı için her gebeliğimin riskli olacağını biliyorum.onun için vakit kaybetmek istemedim.tedavimi uyguluyorum ve Allaha emanet ettim kendimi de bebeğimi de.

Kasımın ortalarında regl görecem kasımdan sonra korunmayı beaksam mı bırakmasam mı çıkamıyorm içinden
En doğru kararı doktor eşin ve sen beraber vereceksiniz doktor korunma dediyse sen bedenen hazırsın demek ki ruhen de hazır olduğun an başlarsınız çalışmalara doktora güvenmiyorsan iyi bi doktora daha görün benim 18 haftalıktı oğlum ben bile ikinci regli beklemesem mi diyorum

Bir Allah biliyor ne çektiğimi o balon uygulaması ilaçlar 5 gün doğm ağrıları sonra kürtaj konrole gitinim parça kalmış tekrar kürtaj
bence doktorunu değiştirmelisin canım.Sana güven verecek başka doktor bul ve yaşananları kötü bir rüya farzet.Ben hep daha ileri haftalarda yaşamak zorunda kalmadığım için şükrettim.Doğuma 1 gün kala kaybeden anneler var.Sen içini ferah tut ki bebeğin tutunsun sana.

Tşk öyle yapacam ben de Doktorlar kısmet kader diyince bende bir kadına gittim çnkü rüyamda hep kötü şeyler göryrdm gittiğimden beri grmüyorm

Kesinlikle doktorunu değiştirmelisin canım benim bebek daha büyük olduğu halde aynı gün bitti işlem ne olur ne olmaz diye bi gün yattım ertesi gün biraz kanama biraz bel ve kasık ağrısı vardı sadece

3garflileri grüyordim ona bağlıyor kadınlar düşüğü muzla yaptrdm kendimi
Canım sen niye böyle şeylere kafa yoruyor sun ki böyle şeylere ne kadar kafa yorarasan o kadar musallat olur düşükle cinin minin ne alakası var o bebişler Rabbimin emaneti bize nasip değilmiş ki olmadı veren de rabbim alan da

3garflileri grüyordim ona bağlıyor kadınlar düşüğü muzla yaptrdm kendimi
Muzla ne yaptırdın anlamadım canım bence inanma öyle şeylere.Psikolojinin bozulması normal.Bu tarz rüyalar görmende normal.Sen kendini toparlarsan herşey olur.Allah ne derse o olur.Allahın nasip ettiği birşeyin önüne hiçbir varlık geçemez.Kan pıhtılaşması var belliki.Hamile kaldıktan sonra perinatolog araştır ona git.

Back