düşük yapan varsa bana yardım etsin

canım endişenlenmemeye çalış ben de 5 haftalık hamileyim.kanamam hala devam ediyor.bol bol dinlen.bir gün gelir inşallah şu kanamalar biter.herşey gönlünce ol.hangi ilaçları kullanıyorsun?keseyi görebildiniz mi?değerin kaç?

merb canım yerleşme kanaması 5 haftalıkta oluyor bende de oldu lekelenme tarzında bu gebelik.org sitesinde gebeliğin 5. haftasında yazıyo.13 haftalık gebeyim ve yaklaşık 15 gün önce lekelenmeler başladı koyu kahverengi hatta siyah dr.rapor verdi tam geçecek derken işe başladım 2.gün adet kanaması gibi hatta daha yoğun bi kanama oldu tabi insan çok yıpranıyor ama bebeğimin kalbi atıyo onunla ilgili sorun yok çok şükür rahim alışmaya çalışıyomuş benim ağrımhiç olmadı dr.30 gün heyet raporu verdi evde yatıp dinleniyorum bebişimin ultrason resimleini seviyorum:))Allah hepimize sabırve sakinlik versin

canım yaa nası oldunn durumundan haberdar etmedin inşallah iyi haberler veririsinn allaha emanett oll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…