dusuk yapan varmi

canım bütün testlerimiz yapıldı genetiğe kadar. bende hamile kaldığımdan beri bebe aspirini ve iğne kullandım hergün kanın pıhtılaşmaması için. rahimde açılma oldu ve açılmadan dolayı bebeğin kesesi rahim ağzından sarkma yapmış, daha sonra benimde kese mikrop kaptı ve suyum patladı. bebek susuz kaldığı için suni sancı verip düşürttüler. bir dahaki hamileliğimde 2,5 aylık olunca rahim ağzına dikiş atılacak. bence sende dikiş attırmayı düşün.

canim onu hangi hastanede ne sekilde yapiyorlar bana yazarsan cok sevinirim bide dikis atilinca sezaryanmi oluyorsun bana bu konuda biraz bilgi verirmisin canim

bihsen benim testlerim bursada zübeyde hanım doğum evinde yapıldı, sen yurtdışındasın sanırım. hormon tahlillerim, togzoplazma, kromozom tahlilleri yapıldı. eşime sperm analizi yapıldı. rahimağzına dikiş atılınca hem normal doğum hemde sezeryan doğum yapabiliyorsun. normal olursa 37.gebelik haftasında dikiş alınıyor ve ardından doğum gerçekleşiyor. sezeryanda ise bebek alındıktan sonra dikişlerde ameliyat esnasında alınıyor.

canım bende 12 gün önce 5,5 aylık bebeğimi kaybettim. bu senin ilk düşüğünmü? benim 5. düşüğümdü.

canim cok gecmis olsun benimde 5 dusuk oldu ama tekrar bebek deniyorum ve yatak istirahati rahimde anomi var cok ciddi birsey degil diye amaliyat yapmiyorlar sadece yatak istirahati hic kalkmadan ve cinsel iliski yasak birde diyet listem var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…