düşük yapan kadınlar

havva2675

Üye
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2014
2
0
16
Eskişehir
merhabalar..yaşadıklarımı sizlerle paylaşmak istedim belki örnek olurum belkide yardımcı olurum sizlere.. eskişehirde yaşıyorum 4.5 aylık 18 haftalık hamileydim ama bebeğimizi kaybettik öncelikle görüştüğümüz doktorlardan bahsedeyim, medline hastanesi hastanede doktorlarda berbat ilgisizler ve alttan muayene ediyorlar sürekli-devlet hastanelerine sakın gitmeyin yüzünüze bakıyorlar-ümit Batıkent hastanesi abdurrahman akçay ilgili bir adam ama kan pıhtılaşma testini bize anlatmadı bile belkide biz bu hastalıktan dolayı bebeğimizi kaybettik,rahim açıklığınıda hiç bakmadı ve bu yüzden kendisine çok kızgınız.. cep telefonunu vermiyor kendisine kesinlikle ulaşamıyorsunuz karnım çok ağrıdı acile gittim gelmedi nöbetçi dr ilgilendi,ne sorsak cvp verdi tüm testlerimizi düzenli yaptı ama genede kendisine çok kızgınız.. gece uyurken birden suyum geldi ben idrar kaçırıyorum sandım ağrım sızım olmadı kan falan gelmedi dr a gittik herşey normal deyip bizi geri gönderdiler idrar yollarında enfeksiyon var su için bol bol dediler bide eşimin içi rahat etmedi akşam gene dr gittik ve suyunuz gelmiş bebek ölüyor dediler o anda kan geldi ve normal başladı dediler ve bebeğimiz doğdu sonrada kürtaj yaptılar ömrümde böle bir acı hissetmemiştim umarım hiç kimse bu acıları yaşamaz.. sakarya hastanesine safiye hanıma gittik ve kendisi bize kanla ilgili böyle bir rahatsızlık olabileceğini söyledi hastane bizden 400 tl aldı oysaki Osmangazi tıp fakültesinde ücretsiz yapılan bir testmiş ve testi olduk sonucunu bekliyoruz.. eskişehirde iyi bir kadın doğum uzmanı varmı bilmiyorum ama bizim karşılaştıklarımız bizi memnun etmedi..sadece çok üzgünüz,kimsenin bu duyguları yaşamasını istemem..

Rabbim tekrar yaşatmasın cnm bende kaybettim 17 haftalık kızımı duygularını anlayabiliyorum

canım merhaba öncelikle çok geçmiş olsun rabbim sabır versin...en kısa zamanda bebeğine kavuşursun..bende eskişehirdeyim pimpirikli bir insanımdır..medlinedeki doktorları bende hiç begenmedim....abdurrahman beye gelince hiç mi hiç begenmedim ilgili ama yeterince bilgi vermiyor insana....acıbadem de hulusi bey ve devlet hastanesinde ali alhana gidiyorum...devlet hastanesinde o kadar ilgi ile karşılaşacağımı hiç tahmin etmezdim doktorum çok çok iyi...kimyasal gebelik yaşadım ben onda bile psikolojikmen yardımcı oldu...hulusi beye gelince ilgili bir adam aradığın da da ulaşabiliyorsun doktora...birde tanser bey e çok iyi diyorlar hamile kaldığımda birde ona gidicem...tekrardan geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…