• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük yapan , bebeğinde anomoli olan , Folik asit

Mihrimah00

Baslangic:98 kg --- Güncel:86.5kg Emziren Anne!
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2014
1.298
1.080
133
Arkadaşlar merhaba 2 hafta önce bebeğimi kaybettim. :14::14::14: Kafatası gelişmemiş anensefali teşhisi koydular. kesin bir nedeni olmamakla beraber Folik asit eksikliğinden olabilir dediler. doktorum şimdi folik iod verdi sanırım daha kuvvetlisi. Henüz başlamadım ama başlamayı düşünüyorum . Herşey Allahtan ama içimde bi soru işareti kalmasın . Size sorum şu düşük yapan yada benm gibi olanlar nasıl folik asit kullandınız . Benim kullandığımdan kullanan varmı. Günde kaç tane alıyordunuz.

Arkadaşlar merhaba 2 hafta önce bebeğimi kaybettim. :14::14::14: Kafatası gelişmemiş anensefali teşhisi koydular. kesin bir nedeni olmamakla beraber Folik asit eksikliğinden olabilir dediler. doktorum şimdi folik iod verdi sanırım daha kuvvetlisi. Henüz başlamadım ama başlamayı düşünüyorum . Herşey Allahtan ama içimde bi soru işareti kalmasın . Size sorum şu düşük yapan yada benm gibi olanlar nasıl folik asit kullandınız . Benim kullandığımdan kullanan varmı. Günde kaç tane alıyordunuz.

geçmiş olsun .bende 5haftalıkken düşük yatım yarın 1ay olacak.ben korunmayı bıraktığımda başlamıştım follik asite,önce muayeneye gitmiştim çünkü.doktor söyledi follibol kullandım.düşükten sonra 2ay ara verin dedi ve tekrar korunmayı bırakınca follibola başla dedi..allah hayırlısını nasip etsin herkese

Back