Gebeliğe Hazırlık Düşük yapan anneler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Sermec

BERAT'IM sana cennet bana sabr düştü ❤️🕊️👶
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2019
2.066
1.791
133
33
Öncelikle benim hikayem şöyle 2 yıllık evliyim 1 yıl boyunca ilişkı yasayamadık esımle 1 yıl sonunda cocuk sahibi olmak için ugrastık ama olmadı sonra 8 ay önce eşimin spermi bıraz sorunlu cıktı ve 6 ay bır tedavı sonucunda 4 ay önce çatlatma iğnesi İle hamıle kalmıştım ama ne yazık ki yasamadı bebegım 3 ay önce kürtaj oldum bu bebeği o kadar isterken kaybetmek benı cok yıprattı her gun agladım kendımı herkese herseye kapattım ama sunu anladım ki ben böyle yaparak kendıme zarar veriyorum stres hamıle ligi zorlaştıran en buyuk sebeb ve o kadar cok düşündüm ki evet 7 haftalıkken düştü benım bebegım ama cevremızde hıc hamıle kalamayan var ya da art arda düşük yasayan insanlar var dogum da bebeğini kaybedenler var en kötüsü engelli dogum yapan anneler var emin olun o anneler bizden daha cok kötü seyler yasıyor dua edın anne adayları Allahtan umudunuzu hıc bır zaman kaybetmeyin sabır dua tevekkül herseyın ilacı yanı söyle düşünün bir sebeb olmadan düşen bebekler genelde saglık sız bebekler bazen düşünüyorum rabbım bu evladı dogurmayı bana nasıp etseydi eger cocugum engelli olsaydı ben cok daha üzülcektım belkı de bu bır ımtıhan dünyası eger basımıza gelen bu olumsuzluklara sabredersek dua edersek ben inanıyorum rabbım bizim yakarışlarımıza mutlaka cevap verir o yuzden arkadaslarım hep dua edın cok sıkıntı yapmayın yoksa hamıle kalmanız zorlasır Allahım herşeyin hayırlısını versin hepımıze inşallah

Çatlama iğnesi vuruldum bende 2 defa ikiside tutmadı 3.cusunu yaptıracam bu hafta inşallah benimkide olur sen ovitrelle mi hamile kaldın

Çatlama iğnesi vuruldum bende 2 defa ikiside tutmadı 3.cusunu yaptıracam bu hafta inşallah benimkide olur sen ovitrelle mi hamile kaldın
Klomen kullandum sonra catlatma ıgnesı oldum ama adı ovitrel miydi bilmiyorum evet catlatma ıgnesı ile hamıle kalmıştım

polikistik over var o zaman benimde öyle ben şimdi 2 sene oldu evlenelim ben tüp bebek yaptırmayı düşünüyorum ama bir yandan da korkuyorum

polikistik over var o zaman benimde öyle ben şimdi 2 sene oldu evlenelim ben tüp bebek yaptırmayı düşünüyorum ama bir yandan da korkuyorum
Yok cnm bende polistık over yok benım esimde sorun vardı ondan gec olmustu gebelık

Hmm anladım hayırlısı olsun inşallah bian önce tekrar hamile kalırsın kendine iyi sıcak bak

Hmm anladım hayırlısı olsun inşallah bian önce tekrar hamile kalırsın kendine iyi sıcak bak
İnşâllah amın canım sana da nasip olur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…