• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük ve parça düşürme

GXUXLCEZA

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2007
972
6
96
Bursa
hocam ben geçen hata cuma günü hamileliğimin bitecegini ve düşük olacağını, kimyasal gebelik oldugunu, betamın ani düşüşü ve sıfırlanması sonucu ögrendim. Proluton depo iğnemi progestan hapımı bıraktıktan sonra 4. gün kahverengi akıntım başladı ve 5. günü beyaz kanlı işaret parmağı büyüklügünde bir deriyi andıran parça düşürdüm. Onunla beraber ani ve çok kanamam oldu, o andan sonra kanamam durdu ve kahverengi şekilde ara ara geliyor bu normal mi yoksa anormal mi? Daha önceki düşüğümde sürekli kanamam oldu 7 gün ve sonra azalarak 10. gün bitmişti. Böyle olması bu defaki düşüğümde korkuttu beni. Kanamanın durması neden olur. Ayrıca sat 15 ağustos tu, cyclo progynova + klomen ilaçlarıyla hamile kaldığımı cyclo bittikten 7 gün sonra adetimin başlamaması sonucu beta yaptırmamla ögrendim. İlk sonucun 0-5 referansta 6 ikinci sonuç 24 üçüncü sonuç 54.9 ve dördüncü sonuç 8.47 son sonucumda 1.00 olarak çıktı ve o gün düşüğüm başladı. bu kan sonuçları 2 gün arayla yapıldı.

Geçmiş olsun anladığım kadarıyla hcg değeriniz sıfırlanmış artık düşük ile ilgili problem kalmadığını tahmin ediyorum

Back