• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük ve nedenleri

jelibon06

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2012
162
2
48
Mrb arkadaşlar bnm bi sorum olacaktı 1.5 senelik evliyim ve bu 1.5sene içerisinde 2 kere düşüğüm oldu her ikisindede kalp atışı durduğu için kurtaj la sonuçlandı biri 5 diğeri 8 haftalikti şimdi bu düşük nedenlerinin araştırılması için iyi bi r devlet hastanesi arıyorum ankarada onerebileceginiz hastaneler varmi acaba bu testleri yapicak

Mrb arkadaşlar bnm bi sorum olacaktı 1.5 senelik evliyim ve bu 1.5sene içerisinde 2 kere düşüğüm oldu her ikisindede kalp atışı durduğu için kurtaj la sonuçlandı biri 5 diğeri 8 haftalikti şimdi bu düşük nedenlerinin araştırılması için iyi bi r devlet hastanesi arıyorum ankarada onerebileceginiz hastaneler varmi acaba bu testleri yapicak
testlerın tamamını devlet hastanesı sglamıyor ...Dusugun ıncelenmesı gerekıyor..bızımkı maalesef hastane ıcınde kayboldu..sonuc alamadık..Perınatolog ıncelıyor bu tur dusuklerı yada dusuk rısklı gebelıklerı..
yıne devlet hastanesının genetık bolumu sız ve esınızden kan ornegı alıyor...bızımkınde bırsey cıkmadı ama yınede yapılması gereken testlerın hepsını devletın karsılamadıgını bana yıne bu genetık uzmanı soylemıstı.

Hadi ya bn tam tersi düşünüyordum teşekkür ederim bilgi verdiğinz ıcın hangi testleri uygulamislardi size ankaradanmisiniz açıkcası bi hastane bulamadım hamilelik döneminde özel bi hastaneye muayene oluyorum düşük nedenlerinide o hastane yapacaktı ama bn gereği olmadığını düşündüm cunki aynı testler devlet hastanesinde de yapiliyormus açıkcası birazda kafam karıştı özelde ki doktorda bni çok iyi anlıyor çok ilgili aslinda
testlerın tamamını devlet hastanesı sglamıyor ...Dusugun ıncelenmesı gerekıyor..bızımkı maalesef hastane ıcınde kayboldu..sonuc alamadık..Perınatolog ıncelıyor bu tur dusuklerı yada dusuk rısklı gebelıklerı..
yıne devlet hastanesının genetık bolumu sız ve esınızden kan ornegı alıyor...bızımkınde bırsey cıkmadı ama yınede yapılması gereken testlerın hepsını devletın karsılamadıgını bana yıne bu genetık uzmanı soylemıstı.

Birde bnm düşüğüm incelemesinde bişey çıkmadı patoloji de
o halde genetık bolumu sız ve esınızın kanını aldıktan sonra netıceye varabılırler..belkı pıhtılasma gıbı bır sorun cıkabılır kı o zamanda ıgnelerle bıldıgım kadarıyla tedavısı var..yenıden gecmıs olsun

benim bir tanıdığım dört gebelik yaşadı üçünde bebeklerin kalp atışı durmuş. sebebi de kanında pıhtılaşma olduğundan dolayı bebeğe yeteri kadar kan gitmediğinden dolayı hep kalp durması olmuş. Son gebeliğinde sürekli doktor kontrolündeydi sorunsuz oldu. Araştırma yapılmasında yarar vardır hangi ildesin bilmiyorum ama genelde araştırma hastaneleri devlet hastanesi oluyordu sanırım onlara gidebilirsin

Back