- 16 Nisan 2008
- 5.158
- 13.831
Arkadaşlar merhaba, üç gün yoğun kanama tedavisinden sonra 29 mayısta 7+4 gebeliğim düşükle sonuçlandı. Kürtaj oldum, kürtajdan sonra hastanede tedaviyle birlikte 1 hafta kaldım. Rahimde kan birikmesi olduğu söylendi, içerde yapışık parça kalmış olabilir dendi. Devlet hastanesinde dr.ların ikisi kürtaj gerekebilir dedi, biri kürtaja gerek yok yatılı kanamayı takip edelim dedi. Düşükten önce kanamayı durdurmak için uğraşırken, düşükten sonra kanama başlatmak rahimin açılması için ilaç verdiler, açılmadı. İlk gebeliğimdi ve benim tutunacağına dair umudum vardı. Bir haftalık süreçte psikolojim altüst oldu. Taburcu olmak istedim, dr.lar müsade etmedi, sorumluluğu alarak imzayla çıktım. Kendi isteğimle çıktığım için kürtaj sonrası kullanılan ilaçlar reçete edilmedi.
Bugün özelde bir dr.a gidip muayene olup ilaçları alacağım inşaallah.
Benim sorum düşük ve kürtajla rahimde kan birikmesinde veya içerden parça atılması için alternatif bitkisel tedavi yöntemleri biliyor musunuz?
Cvplr için şimdiden teşekkürler.
Bugün özelde bir dr.a gidip muayene olup ilaçları alacağım inşaallah.
Benim sorum düşük ve kürtajla rahimde kan birikmesinde veya içerden parça atılması için alternatif bitkisel tedavi yöntemleri biliyor musunuz?
Cvplr için şimdiden teşekkürler.