• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük ve kürtaj sonrası adet görememek

emina64

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
86
merhaba arkadaşlar ben 22 kasımda bebeklerimin kalbi durduğu için düşük yaptım sonra kürtaja alındım 15 gün sonra kontrole gittim parça olduğundan dolayı tekrar kürtaj oldum bir ay sonra kadar ancak o zamandan bu zamana kadar ben adet olamadım doktorlar rahim duvarı inceldiği için olamadığımı söyledi cyloc progonava diye ilaç kullanıyorum ikinci kutudayım ama yok bu arada polikistik över var bana fikir verirmisiniz

Yokmu bana bilgi verecek kimse

Bende Mart ayinda kurtaj oldum boş gebelikti 29 martta ilk zaten kanaman oluyor kurtajdan sonra ama ilk adetimi 44 gun sonra oldum 've doktora fln da gitmedim hic ama ara ara kahve gibi cok az akinti oluyor anlam veremedim

Kahve akintilarin sebebi kis olabilir mi acaba

Allah Allah o zamandan bu zamana çok zaman geçti benimde ağustosta kürtaj oldum 36günden sonra artık düzeene girdi yumurtlama olmadığı içinmi adet olamadın acaba basıma gelmediği için bişeyde diyemiyorum Allah hepimize şifa versin bendede PCO var

Aynn heralde yumurtlama olmadigi icindir ama simdi cok sukur duzene girdi ilk adetimde gec oldu sadece

Bilmiyorum ama çok yoruldum artık ne yapacağımı bilmiyorum

Cnm kurtaj oldugun doktor ne dedi acaba cok mu icini kazidi benim doktorum dedi cok icini kazimadim dedi birazda adet oldugunda icinde kalanlar dussun diye dedi iyi no doktor arastir bul 've git cnm bnm

Canim ya uzuldum peki doktorlar ne diyor bu konuya sogan suyu kullandin mi cnm adet sokturur belki
Rahim duvarı incelmiş iki defa kürtaj oldum bekle diyorlar hap verdiler ramazandan sonra iyi bir doktor bulacağım kan pıhtılaşması ve kromozom tahlillerimi yaptırdım çok a kan pıhtılaşması çıktı

Him anladim gecmis olsun cnm ama ikikez kurtaj olunca tabiki incelir cnm ama zamanla kalinlasirda zaman and alir biraz kismet isin aslini doktorlar bilir tabiki ama iyi bi doktora git hemen bayramdan sonra insallah duzelir cnm bnm

Him anladim gecmis olsun cnm ama ikikez kurtaj olunca tabiki incelir cnm ama zamanla kalinlasirda zaman and alir biraz kismet isin aslini doktorlar bilir tabiki ama iyi bi doktora git hemen bayramdan sonra insallah duzelir cnm bnm
İnş canım inş ozamana kadar olmassa öyle yapacağım hayırlısı artık

Bende kürtajdan 70 gün sonra adet oldum bu süreçte doktorada gittim ana doktorum hep normal olduğunu söyledi sonra adet söktütğvü ile adet oldum ama bir türlü düzene girmedi.. hormonlar çok etkileniyor kürtaj sonrası stres yapma canım umarım problem yoktur hormoneldir durumun.

Kürtaj sonrasi adet olmamak genelde rahim yapışıklığından dolayı olur.. bunun için iyi bir dr a gitmenizi öneririm.... Umarim böyle bir durum yoktur... geçmiş olsun...

Back