Düşük ve hamilelik

Minafatos

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
3
Puanlar
16
1 ay önce miyomdan düşük yaptım.ozamn 11mm capındaydı 3 4 gün tekrar doktora gittim miyom 4cm olmuş ve rahim dışında.düşükten sonra yeni adet oldum.2 adet dönemi beklemelimiyim sizce yoksa çalışmalara başlıyımmı? Durumu yaşayan var mı acaba?

kac hafatliktin dusuk yaptiginda? doktor miyom hakkinda ne dedi? benimde miyomum var 3cm ve doktor saglikli hamilelik icin aldirmami tavsiye etti o yüzden merak ettim
dusuk yaptiktan sonra miyom tekrar kuculuyormus diye duydum, tecrubeni paylasirsan sevinirim

Miyom gebelikte salgılanan hormonlar ile beslenip daha hızlı büyüme gösteriyormuş, bebekle birlikte büyüyor yani kendine yer açmaya çalışıp bebeğin düşmesine sebep oluyor diye anlatmıştı benim doktorum, miyomunuz küçülse de bi kere bebeğinizi kaybetmenize sebep olmuş, keşke önce onu aldırsanız Allah korusun ya aynı şeyi yaşarsanız?

Benim düşükten sonra benim miyomum büyüdü iyi tarafı rahim dışına çıkmış etkisiz kalmış dedi ama hamile kalırkalmaz doktor kontrolunde al dedi.rahim duvarını sıkıştırıp düşüğe neden olabilir diye.kesinlikle alınacak diye bişi demedi doktorum.sadece tekrar gebe kalırsan normalden fazla ağırı yapabilir dedi.gebe kalmanada engel değil dedi.ben kayserideyim siz nerdesiniz

Bende korkuyom ama aldırsam gene tekrarlayan birşey.ve benim miyomum gebelikte oluşan bişey bidahaki gebelikte gene oluşurdu.miyomu alıp gebe kal diye bişi demedi doktorum sadece hamile olduğunu öğrenir öğrenmez hemen gel dedi.miyomla cocuk doğuran çok var onlardan biri neden olmayayam dedim bende.Allah nasip eder inşaAllah.şuanda gene aynı belirtileri yaşıyom 4 gün sonra adet günüm var gecikirse bebek vardır demektir inşaAllah

canim ben izmirdenim benim doktorum aldirmanda fayda var dedi ama engel degil demisti, intramural miyom benimkisi ve ameliyat olmaya karar verdim cunku dusuk yaptaktan cok korkuyorum. MR scan yapilmisti rahmimin catisi 4 cm falan miyom 3 cm tuplere yakin, off moral bozucu cok.
Sen kac haftaliktin dusun yasadiginda? Yani 1,1 cm'lik miyom kac haftada 3-4 cm oldu sende onu merak ediyorum

6 haftalıktı.ramazanın ikinci haftası düşük yaptım bayramdan sonraki haftaiçi doktpra gittim ozaman 4 cm rahim dışında dedi.gayet hazır durumdasın demişti doktorum.suan aynı belirtileri yaşıyom.4 günüm kaldı onu bkliyom.hamileysem doktora gidecem ozaman ne der bilemem.ya kızar yada gayet sağlıklısınız der ikinizde inşaAllah.ilk haftalar niye miyom benim başıma geldi diye çok ağlıyordum ama artık alıştım.Allahtanki tamamen bağımsız yere gitmiş etkisiz eleman gibi.fazla düşünme yani düşündükçe zarar veriyon kendine

Kuzum yanlış anlama ben senin iyiliğin için dedim, inşallah bebişin içerdedir ve sağ Salim kucağına alırsın

canim insallah hamilesindir ve hersey yolunda gider bu sefer.
6 haftada ozaman 2-3 cm buyumus, tabi herkezde ayni olacak degil ama yine ürkütüyor insani. benim rahim duvarinin tam icinde oldugu icin doktor oyle dedi belkide.
ben hayirlisi ile 14 agustos doktora gidecem ameliyati konusmak icin. Birazda olsa miyoma ragmen her ay ümit ediyordum hamileyimdir diye ama olmadi, insallah Allah gönlümüze göre verir

Yok beni yanlış anladın.kızmadım.çok tşkür ederim.etrafımda miyomlu olan çok var ve hepsininde maşaAllah çocukları var.doktor bi problem yok dedi ondan ameliyat olma gereği duymadım yani daha doğrusu tekrarlanabilen birşey olduğundan. Ameliyat olupta tekrar miyomu olan cok var.benim miyomumda rahim dışında olduğu için doktorum korkulacak birşey değil demişti.inşaAllah ben ve benim gibi isteyen tüm anneler sağlıkla kucaklarına alırlar.benim işinde dua edin.

Tabiki herkes için aynı değil.ilkinde benimde rahim duvarındaydı o arada rahim dışına cıktı ve büyümüş.ben çiğyumurta içtim her sabah ackarna belki o dışarı atmıştır bilemiyorum istersen sor doktoruna bana haber ver.ben korkuyom sormaya:) hatta doktorum düşük sebebi değil miyomun diye demişti.kasıklarım çok sert midem bulanıyo kokuya hassasım yani aynı belirtilerim gene var.bilemem belkide başka bişeydir.Allahın takdiri ne yapalım.rabbim hepimiz için hayırlısı versin inişAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…