düşük ve dış gebelik

nurdrytk

Guru
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2011
199
2
318
Konya
iyi günler aranızda daha yeniyim.7 aylık evliyim ve 5 ay önce düşük yaptım.12 günlüktü kendiliğinden düştü.3 gün önce tekrar hamile olduğumu öğrendim bhcg değerim >1000 çıktı.doktor kesenin görünmediğini dış gebelik olabileceğini söyledi.aspirin ve jel verdi.çarşamba günü tekrar gidecem.ben fmf taşıyıcısıyım.ama bende kanama ve şiddetli ağrı yok.çok korkuyorum başından böyle bişey geçen varsa neler yaptı söyleyebilirmi

daha yeni bir gebelik olabilir.doktorunun verdiklerini kullan.ya da başka bir doktora görünebilirsin bazen ultrasondan ultrasona bile fark oluyor.
fmf taşıyıcısı olduğunu mutlaka doktora söyle.kullandığın ilaçlar varsa onları da göster.
inşallah bebişini görürsün.

gittim bugün doktora karın ağrısına dayanamadığım için.Kese göründü çok içim rahatladı.rahimde kan toplanmış dedi.iğne verdi 1 tane.2 hafta sonra gel kalp atışlarına bakalım dedi.Bu sefer alacam inş. kucağıma

merhaba, kalp atışlarını duymaya ne zama gel dedi dr? bende 3,5 haftalık hmileyim.. acaba ne zaman gitsem ? ilk bi gittim acile. gebe olduğumu öğrendim. şimdi muayene için gitme zamanı mı acaba?

Çok geçmiş olsun ve inşallah hamileliğin iyi geçer sağlıkla bebeğini kucağına alırsın. Ben 2 gün önce düşük yaptım çok sancılı oldu kendiliğinden düştü doktor kürtaja gerek kalmadı dedi ama benim hala sancılarım devam ediyor senin nasıl olmuştu parça mı kaldı diye korkuyorum doktor karından ultrasonla baktı vajinadan mı anlaşılır acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…