düşük tehlikesimi bir bakarmısınız

Serencam83

ÖMRÜMÜN SERENCAMI
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2007
2.174
1.026
41
arkadaşlar ben öğretmenim tüm gün ayaktayım ve dün çok yürüdüm kendimi yordum eve geldiğimde kahverengi lekelenme vardı bu arada 19 haftalık hamileyim hemen doktora gittim ama doktor bebek küçük olsaydı düşük olabilir dedi ama bebekte bişey yok .tehlike olabilir dedi dinlenmemi söyledi aranızda böyle 3 . ayını deviripte kanaması olan oldumu bu nedir şimdi .doktor fitil verdi ama ben çok tedirginim işi bırakmam gerekecekmi çok kötüyüm ya senağlama:1no2::1no2::uhm:

terken gecmis olsun bende de bazen kanama oluyor dedigin gibi nette baktim mutlaka doktora görünmekgerekiyormus ama agrisiz leke ise dinlenmek gerekiyomus bende evde bazen abartiyorum isi dinlenince geciyo bence sen izin al bi sure gecmis olsun

ben de öğretmenim yorgunluk kendini harap etmek hamilelikte iyi değil ben 6 aylık hamileydim aynı şey başıma geldi bir hafta rapor aldım hamileliğin kaçıncı ayında olursan ol mutlaka kendini yorgun hissettiğin her an dinlen gerçekten tehlikeli olabiliyor
allah hayırlısıyla bebeğini kucağına almayı nasip etsin

bn de öğrt im hamileyken yapılacak bi iş değil çok zor kanaman varsa izin al

evet bende bu kanama yüzünden 23 haftalıkken erken doğumla bebeğimi kaybetmiştim
bencede rapor al ve dinlen

aslında bana da olmuştu iki kere şimdiye dek...iki kere lekelenme, biri 15. haftada, ikincisi 23. haftada...ama sadece lekelenme ve de sürmedi...
doktora danıştığımda sürecek mi diye bir bak dedi..devamı gelmedi, yorgunluk hissettiğin an dinlen ama dedi...
sakın ama sakın stres yapma, çünkü bebek kötü etkileniyor. allahın izni ile herşey yolundadır:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…