Düşük tehlikesi

düşük tehlikem var ne yapmalıyım dış gebelik riski varmış

• Ankete Katılan
    7
  • This poll will close: .

babacan66

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Mart 2018
14
3
36
29
Düşük tehlikesi varmış hamile olduğumu öğrendim kan testi yaptırarak ama değerlerim düşükmüş o yüzde iki güne bir kan veriyorum üç ayrı doktor gittim hepsi de aynı şeyi söledi "düşükle sonuçlanacak gebeliğin dedi kimyasal bebekmiş yada dış gebelik olabilirmiş kesem tam gözükmedi sizce ne yapmalıyım kanamam olcakmış ya da bayılacakmışım öyle alcaklarmış ameliyata öyle dedi doktor dün gittim ağrım çok fazla ne yapmalıyım sizce

Bence doktorunuz ne dediyse onu uygulayın onlar işin ehli hepsi de aynı şeyi söylemiş Allah yardımcınız olsun inşallah

Çok geçmiş olsun. Yazık niye bayılmanızı bekliyorlar. Hastaneye niye yatırmıyorlar?

Hcg değerleri nasıl? Son adet tarihiniz ne zamandı? Kanamanız yada lekelenmeniz var mı?

canım öncelikle geçmiş olsun. ben de dış gebelik geçirdim 7 ay önce kan değerlerim düşük çıkmıştı tekirdağ çorluda birsürü hastane gezdim hiç biri anlamadı ne olduğunu kanamam vardı kese gözükmüyodu kasıklarımda sancım vardı. baktık olacak gibi değil istanbulda özel hastaneye gittik parça alıp test ettiler dış gebelik çıktı. değerlerim 4000 lerdeyken kemoterapi iğnesi yaptılar(kanserde kullanılan bi iğne hücreleri yavaşlatıyor) ameliyat olmaya gerek kalmadan düştü çok şükür. biraz daha büyüse yumurtalığımı patlatıcaktı. geç kalmadan muayene ol güzelce.. İnşllah bişeyin yoktur

bol bol dinlenin. ama dayanamayacak gibi olduğunuzda hastaneye gidin.nasip inşallah tehlike atlatılır.

Kimyasallar genelde mudahale olmadan atiliyor .Ben 10 gunde attim ilk 2 gunu adet agrisinin iki kati sanci cektim sonra adet gibi devam etti .Allah saglikli gebelikler nasip etsin.

Değeriniz kaç şu an? Kanama var mı?

in

inş gittim şu en kan değerim 3000 küsürlere çıkmış ama yinede düşük tehlikesi varmış karnım ve kaşık ağrım çok oluyor bekliyorum bakalım teşekkür ederim tavsiyeleriniz için

hcg değeri 3000 küsürlerdeküsürlerde
Kese ve kalp atışının görünmesi için hcg 5000 üzerinde olmalıdır ve vajinal bakılmalı. Karından mı bakıldı bilmiyorum ama zaten bu değerse görünmez. 1 hafta sonra görünecektir. Geç döllenme gibi bir durum söz konusu olabilir. Hakkınızda hayırlısı olsun. Ama doktorlar erken konuşmuş bence

2 hafta sonra kalp akışı dinlenecekmiş heralde amin inş hayırlısı olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…