Düşük tehlikesi yaşayanlar

Hilalkis

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2019
7
2
1
30
Öncelikle herkese merhaba yaklasik 11 haftaliken yogun kanama dolayisiyla dusuk tehlikesi yasadim ve bi gun hastanede yattim suan 13 haftaligiz kahverengi lekelenmelerim vardi dr um progestan verdi duzenli kullandim suanda lekelenmelerim bitti fakat randevuma daha var ve doktorum tatilde protestani lekelenmemin bitmesine ragmen kullanmali miyim ? Bilgisi olan var mi yardimci olursaniz cok sevinirim

Progestan koruyor gercekten. Hap igne fitil hangisini verdi doktor? Kesinlikle kullanmaya devam edin bir zarari yok progestanin. Tüp bebek tedavilerinde gebelik olursa ilk 3 ay doktor herkese istisnasiz kullandirir. 9 ay boyunca kullananlar var.

Sizinki de baya riskli bir durummuş. Allah sahlikla kucaginiza almayi nasip etsin

Progestan koruyor gercekten. Hap igne fitil hangisini verdi doktor? Kesinlikle kullanmaya devam edin bir zarari yok progestanin. Tüp bebek tedavilerinde gebelik olursa ilk 3 ay doktor herkese istisnasiz kullandirir. 9 ay boyunca kullananlar var.
Fitil olarak kullaniyorum ara ara lekelenmelerim arttigi icin de igne verdi eger çoğalma olursa igne vurduruyordum fakat suan lekelenmelerim cok sukur bitti tesekkur ederim kullanmaya devam edicem

Genelde 12. Haftaya kadar geçiyor ama sizin geç başlamış kanamaniz kontrole gidene kadar kullanın derim.

Kullanmalisin canım,
Kanamam olmadığı halde kullanıyorum önlem amaçlı.Bi zararı yok yani

kesinlikle kullan cnm eczaneden al aynı s3kil kullan ben 20 haftaya kadar kullandim

Kullanmaya devam edicem en azindan doktorum tehlikesinin gectigini soyleyene kadar
Mutlaka her ilaç gibi yan etkileri vardır, ama düşük tehlikesinde kanama yoksa bile doktor önlem amacli devam ettirebiliyor.
Bende ilk 3 ay kullandım ondan söylüyorum 3uncu ayın sonunda değerlerim yükselmişti bıraktım mecburen tabi kanamam kesilmişti artik

Sanirim nazar degdi bugun cok az lekelenmem oldu yine husran cok üzülüyorum 14 haftalik olcaz 3 4 gun sonra hala gelmesi normal mi cok korkuyorum

Açıkçası kanamanizin nedeni önemli. Ben de 9. Haftada çok yoğun kanama yaşadım benim ki miyomdan dolayiydi hastanede yattım bir gece Dr bir gün daha yatiracakti ama ben bebeğimi zaten kaybetrigimi düşünerek eve gitmek istedim çünkü borda yeni doğan bebeklerin sesini duyduğumda sanki o mis kokuları bana geliyodu. Dr progesteron yazdı ağrı kesici verdi her ikisini de kullanmadım meleğim şuan sağlıklı eve gittiğimde lekelenme şeklinde 4 gün devam etti sonra ne ağrı ne sızı şükür hepsi geride kaldı. Şuan 31 haftalık olduk.
Benimki bebekten rahimden keseden plesantadan vs kaynaklanmadığı için kullanmamıştım ama size burda kullanın ya da kullanmayın diyemez kimse . Çünkü Allah korusun sonra meleginize birşey olursa sizin de içiniz rahat etmez . Bence bir kadın doğum hastanesinin aciline gidin onlar size en doğru bilgiyi verir . Rabbim meleginize de size de güç kuvvet versin

Allahin izniyle tek istedigim bu sıkıntılı gunleri bir an evvel atlatmak allah bunu yasayanlara sabir saglik versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…