Arkadaslar 8 haftalik hamileyim dun doktora gittim ve dusuk tehliken var dedi rapor verdi direk, karnimda adet sancisi gibi sancım var belim agriyor birgun oncedrn kiyafet dolaplariyla ugrasmistim ondan mi oldu acaba? Basina byle birsey gelen var mi???
Canım peki böyle adet sancısı gibi sancın varmiydi? Benim kanamam yok ama rahmimde ve belimde adet oluyorum gibi agrim var, bana da progestan verdi, cok uzuldum
Canım peki böyle adet sancısı gibi sancın varmiydi? Benim kanamam yok ama rahmimde ve belimde adet oluyorum gibi agrim var, bana da progestan verdi, cok uzuldum
canım regl ağrısı bende kanama olmadan da vardı. yani hamile kaldığım günden bu yana o regl ağrısı gibi ağrı hiç geçmedi.
bana doktorum üzülmeyi yasakladı :) bebeğim için iyi olmak zorundayım çünkü ne kadar iyi olursam o bana o kadar rahat tutunacak ve tutunmaya devam edecek..
12 haftalikken öyle bir kanamam oldu ki kesin gitti bitti dedim canım ama hala bebeğim benle hiç korkma sadece yat suyunu bile baş ucuna koy nar yeme bitki çayı içme maydonoz dan uzak dur nerdeyse çoğu gebenin başına geliyor allaha bırak eğer gerçekten yiyecek ekmeği varsa ne olursa olsun o durur annesi korkma sen dinlen bol bol
Aynı sorun bendede var 8haftam bitti geçen hafta doktora gittim 2damla kahvem rengi lekem gelmıstı progestn dıye hap vermişti kullanamamıstım dün girtim kesenin arkasında kanama oluşmuş bu defa iğnesini verdi onu kullanıyorum Rabbim meleklerimizi bizlere bağışlasınnn