düşük tehlikesi olup progesteron kullananlar varmı

kelebek2211

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2014
108
17
68
Arkadaslar 6+3 günlük hamileyim bi dusugum oldu bundada biraz tehlikem oldugunu söyledi doktor.biraz lekeyle gittim doktora daha muayeneye baslamadan dusugum oldu leke var diyince progesteron dedi muayene edincede ilişki yok yatak istirahati ve progesteron u kullanicaksin dedi aksamlari bir tane vajina yoluyla alıyorum. Bugun yine geldi biraz lekem cok korkuyorum. Benim gibi olan varmi yardim edin nolur

Canm ben kullandim o haptan daha yeni biraktim icini ferah tut ins bise olmaz ama dikkatli ol bolca yat dinlen kendini de takip altinda tut

Ayy gercektenmi peki leke feln oldumu sende? Bugunde lekem oldu ilk cumartesi oldu o gün gitmiştim doktora daha iki gün kullandim bugun uc olcak.srn günde kac tane kullaniyodun? Insallah bebeklerimizi kucsgimiza aliriz su haftslar bi geçse

Ayy gercektenmi peki leke feln oldumu sende? Bugunde lekem oldu ilk cumartesi oldu o gün gitmiştim doktora daha iki gün kullandim bugun uc olcak.srn günde kac tane kullaniyodun? Insallah bebeklerimizi kucsgimiza aliriz su haftslar bi
Cnm hamileligimiz ayni benimde ikici hamileligim ilki dustu benimde bu ikinci ama benimde kanamam oldu progestan kullandim gunde iki kere bol istihrat ediyorum ama buna rahmen bir hafta sonra ikinci kanamam oldu bu sefer serum yedim sonrada ignesini kullandim 6 gun lekem duzeldi beyaza dondu ama bu seferde iki gun once doktora gittim ic kanama var yat gunde iki kere progestan verdi ve tamamen alaha kaldi dedi yatiyorum bu cumartesiyi brkliyorum bi acidan kader arladasiyiz cnm

Durumumuz farklidir belki ama bol bol yat cnm benim cidden yatmanin çok faydasi oluyor

Rabbim sag salim kucagimiza almamizi nasip etsin canım. Yatıyorum bnde hep.bakalim cuma gunu gidicez bizde ins bisry cikmaz

TE="kelebek2211, post: 37327875, member: 590996"]Rabbim sag salim kucagimiza almamizi nasip etsin canım. Yatıyorum bnde hep.bakalim cuma gunu gidicez bizde ins bisry cikmaz[/QUOTE]
Insalh cnm hayirlisi olsun insalh bende yine cumartesiyi bekliyorum son durumunu yazarsin insalh birbirimize destek olalim cnm

C
TE="kelebek2211, post: 37327875, member: 590996"]Rabbim sag salim kucagimiza almamizi nasip etsin canım. Yatıyorum bnde hep.bakalim cuma gunu gidicez bizde ins bisry cikmaz
Insalh cnm hayirlisi olsun insalh bende yine cumartesiyi bekliyorum son durumunu yazarsin insalh birbirimize destek olalim cnm[/QUOTE]
Canim durumlar nasıl

Kalp atis
Kahverengi lekelerim var cuma gununden beri yine başladı bugün sanki daha çoğaldı her baktigimda leke var 7+3 oldum.insallah bebeğim yasiodur cok korkuyorum
kalp atışını duydunuz demi tatlım birde doktorun haberi var demi kahverengi akıntılardan ben hem progestan hemde prolutan depot diye iğne vuruluyorum doktorum yönlendirmesiyle

Olmaz mi var . Ben de yatanlardanim. Lekelenmem olunca 4 ampul progestan. Sonra hergun iki progestan bu hafta bir ampule dusurdu. Azicik ayakta kalsam agrim kramplarim basliyor. Korkuyorum. Daha bugun uzuun bir rapor aldim. Yatmasina yaticam da calisinca cok zor. Ayaginin altina yastik koyup bol bol yat. Ins. Sonu hayir olacak. Dualarimizi da eksik etmeyelim birb8rimizden

Cnm sen naptin ben merak ediyorum seni kelebek arkadaşım cuma doktora gidicektin ben cuma kürtaj oldum senin durumun ne tatlim..

Tam 6 haftada benımde kanamam oldu canım once acık pembe geldı snra kahverengne dondu hemen doktrmu aradım prgestronu vajinal yolla kullan dedı gece. sabahada hemn muayneneye cagrdı benım içerde kanama yok dedı ama genede prsgestrnu bırakma dedı ben evde dınlenemıyorum bıle hergun 1 saat gıdıs 1 saat donus 2 araç degıstırerek işe gıdıyorum Allaha emant bebegım... Suan 9 hafta içindeyız

Bnde 8+4 teyim allaha emanet dediğn gibi canım ibsan hergün benimlemi diye düşünmekten kendini alamiyo.biraz buyuse gobusler az hissetsek hareket etsrler rahatlariz inss

Canim senin gebeligin bayada buyuk halami vat tehlike?

CanımQUOTE="betul24, post: 37404385, member: 630568"]Cnm sen naptin ben merak ediyorum seni kelebek arkadaşım cuma doktora gidicektin ben cuma kürtaj oldum senin durumun ne tatlim..[/QUOTE]
Canım cok üzüldüm yeni gördüm ya cok geçmiş olsun rabbim gönlüne göre versin ins bundan sonra rahat günler gecirursin bir an önce adet olursun bn kurtajdan sonra cok zorluklar gecrdim bnm gibi olan azmis inşallah sen cok rahat gecirisin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…