Merhaba arkadaşlar 9+4 haftalık gebeyim 3 gün önce aşırı kanamam oldu acile gittim yatış yapıldı düşük tehlikesi nedeniyle. Progestan kullanıyorum şuanda bebeğin kalp atışı hala var. Daha önce böyle anlar yaşayıp bebeğine sağlıkla kavuşan var mı? Dr büyük ihtimalle düşer dedi çünkü. Alttan muayene esnasında kan ile birlikte suda geliyor dedi
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Düşük tehlikesi olan var mı
- Konu Sahibi alid52
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Gelen su bebeğin suyu mu? Doktor kesin teşhis koydu mu, amnisure testi yapıldı mı?Merhaba arkadaşlar 9+4 haftalık gebeyim 3 gün önce aşırı kanamam oldu acile gittim yatış yapıldı düşük tehlikesi nedeniyle. Progestan kullanıyorum şuanda bebeğin kalp atışı hala var. Daha önce böyle anlar yaşayıp bebeğine sağlıkla kavuşan var mı? Dr büyük ihtimalle düşer dedi çünkü. Alttan muayene esnasında kan ile birlikte suda geliyor dedi
Bebeğin suyu evet . Normal kan testi yaptı. Düşük tehlikesi dediGelen su bebeğin suyu mu? Doktor kesin teşhis koydu mu, amnisure testi yapıldı mı?
Bebeğin suyu ise çok erken haftalarda olduğu için tehlikeniz var maalesef evet. Crp değerinize bakıldı mı, su gelme durumlarında enfeksiyon değeri önemlidir gerekirse antibiyotik tedavisi verilmesi gerekirBebeğin suyu evet . Normal kan testi yaptı. Düşük tehlikesi dedi
- 12 Ekim 2008
- 6.658
- 2
- 15.084
- 773
Insallah bebeginize saglikla kavusursunuz.
Uzucu bir durum yasarsaniz lutfen mutlaka ama mutlaka bebege kromozom analizi yapilmasi konusunda cok cok israrci olun. Bu haftalardaki bir kaybin genetik temelli olma ihtimali yuksek. Taniyi dogru ogrenmek gercekten sonra ilerlerken cok faydali oluyor.
Uzucu bir durum yasarsaniz lutfen mutlaka ama mutlaka bebege kromozom analizi yapilmasi konusunda cok cok israrci olun. Bu haftalardaki bir kaybin genetik temelli olma ihtimali yuksek. Taniyi dogru ogrenmek gercekten sonra ilerlerken cok faydali oluyor.
Bebeğin suyu ise çok erken haftalarda olduğu için tehlikeniz var maalesef evet. Crp değerinize bakıldı mı, su gelme durumlarında enfeksiyon değeri önemlidir gerekirse antibiyotik tedavisi verilmesi gerekir
Insallah bebeginize saglikla kavusursunuz.
Tansiyonunuza bakıldı mı? Enfeksiyon sebebiyle bebeğin kesesi delinmiş olabilir. Sizi üzmek istemem ama bende 16 haftalıkken bebeğimi suyunun gelmesi sebebiyle kaybettim. Hamileliğim başından beri kanamalı geçiyordu, 10. haftada ani bir kanama yaşadım acile gittim ama bebekte bir sorun yoktu suyum da henüz gelmemişti. 13. Haftadan itibaren yavaş yavaş gelmiş ve bitmiş bebeğimin suyu. Kalbi atıyordu ama suyu olmadığı için yaşama şansı yoktu sonlandırıldı bu yüzden. Sıkı bir takiple bebeğinizin suyu takip edilmeli ve enfeksiyon değerleriniz düşürülmeli. İnşallah sağlıkla devam etmek nasip olur sizeCrp bakmamış ama idrarda enfeksiyon çok var ve idrarda protein pozitif çıkmış
Tansiyonunuza bakıldı mı? Enfeksiyon sebebiyle bebeğin kesesi delinmiş olabilir. Sizi üzmek istemem ama bende 16 haftalıkken bebeğimi suyunun gelmesi sebebiyle kaybettim. Hamileliğim başından beri kanamalı geçiyordu, 10. haftada ani bir kanama yaşadım acile gittim ama bebekte bir sorun yoktu suyum da henüz gelmemişti. 13. Haftadan itibaren yavaş yavaş gelmiş ve bitmiş bebeğimin suyu. Kalbi atıyordu ama suyu olmadığı için yaşama şansı yoktu sonlandırıldı bu yüzden. Sıkı bir takiple bebeğinizin suyu takip edilmeli ve enfeksiyon değerleriniz düşürülmeli. İnşallah sağlıkla devam etmek nasip olur size