dusuk tehlikem var

temmuzsogugu

.
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2014
1.694
722
Hamileligimin 5.haftasi saglkli bir kesem ve kanayan bir rahim duvari bolgem var.bugun kipkirmizi kanamam oldu.doktor dusuk tehliken var diyor.13ay sonunda hamile kaldim ve elimden akip gidecek yavrum.ne yapayim simdi

canım öncelikle geçmiş olsun yat kalmamaya çalış rabbim rızkını verdiyse inşallah doğacaktır arkadaşımın da aynıydı bu hafta doğumu var nasipse kızı olacak rahim duvarında kanaması var sürekli kan pıhtılaşması vardı göbekten iğne vuruyordu srekli çok yoğun kanamalar aciller vs ama çok şükür doğuracak inancını yitirme dua et ve kalkma yat

Allah yardimcim olsun.Rabbim yasatmasin cok zor.

Allah yardimcin olsun canım ama onun bu dünyada yiyecek ekmeği varsa hic bi kanama engel olamaz.iyi düşün iyi olsun bol bol dua et.sağlıklı beslenki vücudun kendini birakmasin ve bol bol dinlen bu anlarınn inşallah geçici olduğunu unutma

Hamileligimin 5.haftasi saglkli bir kesem ve kanayan bir rahim duvari bolgem var.bugun kipkirmizi kanamam oldu.doktor dusuk tehliken var diyor.13ay sonunda hamile kaldim ve elimden akip gidecek yavrum.ne yapayim simdi
Öyle bir şey olmucak emin ol. Benimde o haftalarda kanamam oldu. Bende tehlike geçirdim.Her hamilelikte oluyo. Kiminde kova kova kanlar dökülüyo . Ben inanıyorum. Bak kesen sağlammış.bebeğini sağ sağlim kucağına alacaksın inşallah.

Kanamam dur
Seninde a
Dogdu ama degilmi evladin?

Allahın izniyle hiç birşey olmaz merak etme bolca yat tedbirini al takdir allahın. Inan ben kuzuma ilk haftadayken sürekli ara ara kanama oldu progestan aldım doktor ilişki yasak dedi iliskiye bile girdim yani çünkü öyle sürekli kanama yoktu ve cok sukur son 3 ay kaldi doguma allah izin verirse. Inşallah bişey olmaz allahım korur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…