çok geçmiş olsun evet dikkatli ol,korkma yat dinlen iş felan yapma .. Bende de aynısı oldu ben daha 1 aylık hamleydim haberim yoktu evin heryerini heryerine kattım düzelttim..akşam ölüyodum kontrole gttk hem hamile oldğumuz çıktı hemde düşük .. Yat dlnlen tatlım dua et inşAllah brşey olmaz .. Bak teyzesi benim kızm şimdi 9 aylık alkış bay bay yapıo .. Sanada kısmet olr inşallah :) tekrar geçmiş olsun
hayırlı uğurlu olsn cnm doktorun dediğini yap yat dinlen iş miş yapma bebeğinin hayatı söz konusu inşallah ciddi bişe yoktur sağ sağlim kucağına alırsın
çok geçmiş olsun evet dikkatli ol,korkma yat dinlen iş felan yapma .. Bende de aynısı oldu ben daha 1 aylık hamleydim haberim yoktu evin heryerini heryerine kattım düzelttim..akşam ölüyodum kontrole gttk hem hamile oldğumuz çıktı hemde düşük .. Yat dlnlen tatlım dua et inşAllah brşey olmaz .. Bak teyzesi benim kızm şimdi 9 aylık alkış bay bay yapıo .. Sanada kısmet olr inşallah :) tekrar geçmiş olsun
Saol canim Vitamin haplari falan kullaniyorum simdi umarim daha iyi olur
Allahım seni de bebeğini de korusun hiç stres yapma ayakta kalma doktorun verdiği ilaçları kullan bide düşüğü engellemek için bi ilaç var adını tam hatırlamıyorum bi çok arkadaş ondan kullanmış iyi gelmiş doktora sordun mu
geçmiş olsun cnm ben de 7 haftalıkken yaşadım ilaç kullandım bir hafta sonra normale döndüm,Allah sağlığınızı versin.
cnm bnde 4 ay once dşk yaptım. Kanamn olmadığı muddetçe korkma ama ÇOKk dikkat et. En riskli dobmdesin. Rabbim evladını bağşlasnmerhaba kizlar 5 haftalik hamileyim dun kontrol icin doktora gittik. Doktor bebegimin normaline gore daha kucuk oldugunu soyledi ( 1,5 cm ) sonra kan testi yaptik dun, bugun aradi kan degerlerimin cok dusuk oldugunu ve dusuk tehlikem oldugu soyledi 1 hafta sonraki kontrole kadar yatmam gerektigini ve mumkun oldugu kadar az ayakta kalmam gerektigini soyledi sizce sorun cikarmi yani cok korkuyorum aranizda bu durumda olan varmi yada varmiydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?