• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dusuk tehlikem var :(

• Konu Sahibi Konu Sahibi YYHH
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

YYHH

Üye
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2014
34
8
13
29
merhaba kizlar 5 haftalik hamileyim dun kontrol icin doktora gittik. Doktor bebegimin normaline gore daha kucuk oldugunu soyledi ( 1,5 cm ) sonra kan testi yaptik dun, bugun aradi kan degerlerimin cok dusuk oldugunu ve dusuk tehlikem oldugu soyledi 1 hafta sonraki kontrole kadar yatmam gerektigini ve mumkun oldugu kadar az ayakta kalmam gerektigini soyledi sizce sorun cikarmi yani cok korkuyorum aranizda bu durumda olan varmi yada varmiydi :( :( :(

hayırlı uğurlu olsn cnm doktorun dediğini yap yat dinlen iş miş yapma bebeğinin hayatı söz konusu inşallah ciddi bişe yoktur sağ sağlim kucağına alırsın

çok geçmiş olsun evet dikkatli ol,korkma yat dinlen iş felan yapma .. Bende de aynısı oldu ben daha 1 aylık hamleydim haberim yoktu evin heryerini heryerine kattım düzelttim..akşam ölüyodum kontrole gttk hem hamile oldğumuz çıktı hemde düşük .. Yat dlnlen tatlım dua et inşAllah brşey olmaz .. Bak teyzesi benim kızm şimdi 9 aylık alkış bay bay yapıo .. Sanada kısmet olr inşallah :) tekrar geçmiş olsun

geçmiş olsun cnm ben de 7 haftalıkken yaşadım ilaç kullandım bir hafta sonra normale döndüm,Allah sağlığınızı versin.

çok geçmiş olsun evet dikkatli ol,korkma yat dinlen iş felan yapma .. Bende de aynısı oldu ben daha 1 aylık hamleydim haberim yoktu evin heryerini heryerine kattım düzelttim..akşam ölüyodum kontrole gttk hem hamile oldğumuz çıktı hemde düşük .. Yat dlnlen tatlım dua et inşAllah brşey olmaz .. Bak teyzesi benim kızm şimdi 9 aylık alkış bay bay yapıo .. Sanada kısmet olr inşallah :) tekrar geçmiş olsun

ay inşallah banada kısmet olur kız bebeklere bayılıyoruuummm

hayırlı uğurlu olsn cnm doktorun dediğini yap yat dinlen iş miş yapma bebeğinin hayatı söz konusu inşallah ciddi bişe yoktur sağ sağlim kucağına alırsın

Saol canim Vitamin haplari falan kullaniyorum simdi umarim daha iyi olur

Saol canim ya bende cok istiyorum bebegimi umarim bende sizler gibi annelik duygusunu tadabilirim :)

Saol canim Vitamin haplari falan kullaniyorum simdi umarim daha iyi olur

Allahım seni de bebeğini de korusun hiç stres yapma ayakta kalma doktorun verdiği ilaçları kullan bide düşüğü engellemek için bi ilaç var adını tam hatırlamıyorum bi çok arkadaş ondan kullanmış iyi gelmiş doktora sordun mu

Allahım seni de bebeğini de korusun hiç stres yapma ayakta kalma doktorun verdiği ilaçları kullan bide düşüğü engellemek için bi ilaç var adını tam hatırlamıyorum bi çok arkadaş ondan kullanmış iyi gelmiş doktora sordun mu

Yok canim ya Doktor Vitamin haplari ni tavsiye etti bende dun onlari aldim dusuk onleyici ilaci duydum ama kullanmadim yani doktor soylemedi

geçmiş olsun cnm ben de 7 haftalıkken yaşadım ilaç kullandım bir hafta sonra normale döndüm,Allah sağlığınızı versin.

Ay canim insallah bendede duzelir 7 aydir istiyorum hamile kalmayi sonunda oldu ama korkuyorum kaybetmekten :(

korkunun olagaca caresi yokki bende benegimi kaybettim tam 7 saat once:( Allah hakkimizda hayirlisini nasip etsin herkese saglikli bebekler nasib olsun insallah

40-50 gunde ne cabuk alistirmisiz kendimizi bebek fikrine daha dogrusu alismisim Allah saglikli hamilelik ve bebekler versin herkese cok sey konusup anlatasim var ama anlatilamayan da cok duygu var

merhaba kizlar 5 haftalik hamileyim dun kontrol icin doktora gittik. Doktor bebegimin normaline gore daha kucuk oldugunu soyledi ( 1,5 cm ) sonra kan testi yaptik dun, bugun aradi kan degerlerimin cok dusuk oldugunu ve dusuk tehlikem oldugu soyledi 1 hafta sonraki kontrole kadar yatmam gerektigini ve mumkun oldugu kadar az ayakta kalmam gerektigini soyledi sizce sorun cikarmi yani cok korkuyorum aranizda bu durumda olan varmi yada varmiydi :KK43: :KK43: :KK43:
cnm bnde 4 ay once dşk yaptım. Kanamn olmadığı muddetçe korkma ama ÇOKk dikkat et. En riskli dobmdesin. Rabbim evladını bağşlasn

Back