- 22 Şubat 2020
- 19
- 4
- 36
- 29
- Konu Sahibi benimmucizemm
Merhaba kızlar biraz uzun olacak ama tecrübesi bilgisi olanlar yardımcı olursa çok mutlu olurum.. Tüp bebekle 7+2 hamileyim geçtiğimiz Cumartesi şiddetli bi kanama geçirdim acile gittiğimde kesen duruyor eve git istirahat et dediler eve geldim pıhtı şeklinde parça düşürdüm tekrar acile koştum kese duruyor ama seni yatıralım dediler kendi doktorumun talimatıyla proluton depot yaptılar. 24 saat içinde kanamam kesildi kahverengiye döndü Pazartesi günü taburcu oldum. Salı günü özele gittim bebek görünmedi karından görünmemesi normal daha erken dedi doktor. Yine kese düzgün denildi. Kese boyutu 6+2 iken 14 mm idi bu arada. Ama kahverengi lekeler devam ediyor bugün tam 1 hafta oldu. İlk zamanlardaki göğüs hassasiyetim yok denecek kadar azaldı. Sol kasığımda batmalar var. Bugün idrar testi yaptım baya koyu iki çizgi çıktı. Benim durumumda olup gebeliği devam edenler ya da bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi? Bi dahaki randevum Salı günü kendi doktorum raporlu olduğu için özele gidiyorum o da haftaya gel demişti geçen hafta. Ultrason görüntümü de ekliyorum