• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşuk tehlikem var Progestan verildi

Matmazelinbiri

Üye
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2020
60
12
18
31
Merhaba kizlar 6+1 haftadayim, pembemsi kanamalar, sirt ve karin agrim vardi doktora gittim igne yapicakti son dakika vazgecti progestan fitil verdi gonderdi, kese var, yolk kesesi de var ama kalp atisi suan yok dedi , kanama disinda anormal bisey görünmüyor dedi ama dusuk riskim varmış 😩 onceki bebegiminde 11 haftaya kadar kalp atisi alamamıştık kurtaj yapmislardi, korkuyorum ya 😩 oneriniz var mı ? Baska ne yapmaliyim? 😩😔

Merhaba kizlar 6+1 haftadayim, pembemsi kanamalar, sirt ve karin agrim vardi doktora gittim igne yapicakti son dakika vazgecti progestan fitil verdi gonderdi, kese var, yolk kesesi de var ama kalp atisi suan yok dedi , kanama disinda anormal bisey görünmüyor dedi ama dusuk riskim varmış 😩 onceki bebegiminde 11 haftaya kadar kalp atisi alamamıştık kurtaj yapmislardi, korkuyorum ya 😩 oneriniz var mı ? Baska ne yapmaliyim? 😩😔
Kesınlıkle kalkma yemegı bıle hızlı ye ve yat tuvalette ıkınma sakın bu surec ggecene kadr sıvı tuket az ye fazla tuvalete kalkma ihtiyacı duyma ilacı saatıyle düzenli kullan benimde ilk cocuk da vardı atlattım inşallah sende atlatırsın kendine çok dikkat et

Canım geçmiş olsun benimde 4 haftalık dün kanamam oldu bende çok korkmuştum 2 saat sürdü doktora acil gittim kese görünüyo ben zaten Progestan kullanıyorum artı oksapar kan sulandırıcı iğne ve coraspin içiyordum oksaparı iptal etti o yapmış olabilir dedi sürekli istiharet edeceksin yatacaksın dedi haftaya kalp atımı için gidicem.bi tuvalet için kalkıyorum çok şükür şuan için hiçbişey kalmadı lekelenme kanama..dua edelim sağ Salim kucağınıza almayı nasip etsin allahım 🙏🏻

Benim de öyleydi hep kanamalı geçti ilk haftalarım . Bol bol dinleneceksin yapacak bşe yok 🤷‍♀️ Strese de girmemeye çalış canım çok zor oluyor biliyorum aynı şeyleri yaşadım ama o da etkiliyor .

Canım geçmiş olsun benimde 4 haftalık dün kanamam oldu bende çok korkmuştum 2 saat sürdü doktora acil gittim kese görünüyo ben zaten Progestan kullanıyorum artı oksapar kan sulandırıcı iğne ve coraspin içiyordum oksaparı iptal etti o yapmış olabilir dedi sürekli istiharet edeceksin yatacaksın dedi haftaya kalp atımı için gidicem.bi tuvalet için kalkıyorum çok şükür şuan için hiçbişey kalmadı lekelenme kanama..dua edelim sağ Salim kucağınıza almayı nasip etsin allahım 🙏🏻
Ben de henuz kalp atışı alamadim , 7 haftaya gel demisti kendi doktorum ama boyle olunca bugun de bakti doktor henuz erken bi sıkıntı yok aslinda ilerlemede ama kanama dusuk tehliken oldugunu gosteriyor dedi. Ben de yatip uzaniyorum. İnsallah bebelerimize sag salim kavuşuruz 🤲🏻🤲🏻🤲🏻 Allahim onlari bize bağışlasın 🤲🏻🤲🏻🤲🏻

Kesınlıkle kalkma yemegı bıle hızlı ye ve yat tuvalette ıkınma sakın bu surec ggecene kadr sıvı tuket az ye fazla tuvalete kalkma ihtiyacı duyma ilacı saatıyle düzenli kullan benimde ilk cocuk da vardı atlattım inşallah sende atlatırsın kendine çok dikkat et
Merhaba sizin de ilk haftalarda mi busekilde olmustu acaba ? Yani kalp atışından once mi olmustu

İkizlere hamileyim bu zamana kadar her hafta lekelenme yaşıyorum,kırmızı pembe kahverengi hiç bitmiyor...progesteron iğne hap ve fitil kullanıyorum..pruloton da başladı doktorum bu hafta..olmasa yatış yapacağım..korkma ,dinlen,yat diyor doktorum kendine dikkat et sende...panik yapma kontrollerine devam et..Geçmiş olsun

Ayaklarinin yükseğe kaldırıp yat zor da kalmadıkça kalkma cnm inşallah sağlıkla kucağına almak nasip olsun 🤲
Amin canim insallah
İkizlere hamileyim bu zamana kadar her hafta lekelenme yaşıyorum,kırmızı pembe kahverengi hiç bitmiyor...progesteron iğne hap ve fitil kullanıyorum..pruloton da başladı doktorum bu hafta..olmasa yatış yapacağım..korkma ,dinlen,yat diyor doktorum kendine dikkat et sende...panik yapma kontrollerine devam et..

Merhaba sizin de ilk haftalarda mi busekilde olmustu acaba ? Yani kalp atışından once mi olmustu
Tabı hastanede iğnelerim düzenli vurulmuştu evde de ilaçlarımı kullanmaya devam etmiştim ve oğlum oldu. Genelde erkek cocuklarında kanama olur derler ne kadr doğru bilmiyorum ıkı kızımda olmadı

Ben de henuz kalp atışı alamadim , 7 haftaya gel demisti kendi doktorum ama boyle olunca bugun de bakti doktor henuz erken bi sıkıntı yok aslinda ilerlemede ama kanama dusuk tehliken oldugunu gosteriyor dedi. Ben de yatip uzaniyorum. İnsallah bebelerimize sag salim kavuşuruz 🤲🏻🤲🏻🤲🏻 Allahim onlari bize bağışlasın 🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Ahhh canım benim amin inş sağlıklı hayırlısıyla alırız kucağımıza🙏🏻Çok şükür benim 2 saat sürdü kanama ,dün çok az lekelenme oldu bitti.hergün iğne için gelen hemşirem var ona sordum lekelenme olduysa korkacak bişey yok dedi rahatladım.bir arkadaşımın ablası da hep kanamalı geçmiş hamileliği artı o kanamayı yaşamayan yok sanırım kimi yerleşme diyo kimi çok ayakta kalıyorsan ondan da olabilir diyo🤔ilk 3 ay önemli.demem o ki dua edelim dün Mevlüt kandiliydi dua ettim bol bol anne olmak isteyen herkese.inş Kucağımıza sağ Salim alırız

Back