Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sözün bittigi AN !!! :'(Simdi geldim kaybetmisim bebegimi
Canım nasıl oldu anlatsana yani senin kanaman nasıl oldu ?Canım bende 6 haftalık hamileyken kanamam oldu düşük tehlikem vardı 4 gün hastanede yattım. Allahıma şükürler olsun ki meleğime birşey olmadı. 3 ay progestan kullandım. Dua Et sürekli canım üzme kendini
Hayırlısı böyleymiş sakın üzme kendini olumlu düşün . Senin sağlığın önemli..Simdi geldim kaybetmisim bebegimi
Canım benim birden bire kan boşaldı hemen alel acele hastaneye gittik tutucu iğne yaptılar. Doktor hemen hastaneye yatmamı istedi.tam 2 Ped değiştirmiştim. Hemşireler dedilerki eğer sağlıklı değilse zaten ne yaparsak yapalım düşer dediler.Doktor da bekleyip görecez dedi.bi kaç gün sonra baktı düşüğe dair birşey görünmüyor dedi.Canım nasıl oldu anlatsana yani senin kanaman nasıl oldu ?
Ne güzell bak kızın varmış :)Kızım sayesinde atlatcam ins.
Ne kadar zaman sonra tekrar gttın doktora kac günde kesildi kanaman?Canım benim birden bire kan boşaldı hemen alel acele hastaneye gittik tutucu iğne yaptılar. Doktor hemen hastaneye yatmamı istedi.tam 2 Ped değiştirmiştim. Hemşireler dedilerki eğer sağlıklı değilse zaten ne yaparsak yapalım düşer dediler.Doktor da bekleyip görecez dedi.bi kaç gün sonra baktı düşüğe dair birşey görünmüyor dedi.
Şanslıymışsın maşşallah inşallah bende biran önce atlatırım. Bugün sadece sabah lavobaya gittiğimde idrarla oldu kanamam inşallah bitiyodur..Kanamam ertesi gün kesildi 1 hafta kadar leke şeklinde geldikten sonra bitti. Hamileliğimi öğrendiğim zamanda lekelenmelerim vardı. Tam olarak yerleştikten sonra bitti zaten. Her kanamada düşük belirtisi demek değilmiş onu öğrenmiş oldum. Doktora o aralar çok sık gittim. Her an bişey olacak endişesiyle. Her hafta gittim neredeyse. Ama yersizmiş korkularım. İşte ilk olunca bide bilmeyince çok endişelenmiştim.
Geçer geçer canım kafana takma sürekli yat dinlen ilk 3 ay önemli ben 3 ay hic kalkmadım.doktorda yat dedi zaten. O 3 ay geçsin bak nasıl rahat edicen Inşallah. .Şanslıymışsın maşşallah inşallah bende biran önce atlatırım. Bugün sadece sabah lavobaya gittiğimde idrarla oldu kanamam inşallah bitiyodur..
İnşallah canım inşallah gecer yatıyorum sadece vc ye kalkıyorum ve ilaçlarımı alıyorum ama üzülüyor insan işte.. Bide benden hiç parca falan gelmedi şuanda hiç ağrım sızım yok eskisi gibiyim acaba düşmüşmüdür diye düşünüyorumGeçer geçer canım kafana takma sürekli yat dinlen ilk 3 ay önemli ben 3 ay hic kalkmadım.doktorda yat dedi zaten. O 3 ay geçsin bak nasıl rahat edicen Inşallah. .
Cok Geçmis olsun canm yaaa allah yardimcin olsun..Bebeğimi dün gece kaybettim..
Amin...Cok Geçmis olsun canm yaaa allah yardimcin olsun..