DÜŞÜK TEHLİKEM VAR! Acil yardım..

Kızlar simdi çok Afedersin iz yine VC ye gittim idrarla birlikte kan Geliyor ama pede bişey gelmiyor.. sanirim bebeğim beni terk edecek. .
Yaa ilaca bile baslamadin kanama birden kesilmiyorki ben hastaneye yattigimda okadar serum igne ilac yememe ragmen 4 gun senin anlattigin sekilde surmustu ayrica pede gelmedigi geciyor anlamina geliyorr.

Yaa ilaca bile baslamadin kanama birden kesilmiyorki ben hastaneye yattigimda okadar serum igne ilac yememe ragmen 4 gun senin anlattigin sekilde surmustu ayrica pede gelmedigi geciyor anlamina geliyorr.
İlaçları içmeye basladım canım biraz önce yani. Devam eder diyosun yani.. Gercekten bu iyi bişeymi sürekli kanamam yok ama wc ye gidince oluyor.. Bana cvp veren ilgilenen bütün arkadaslardan Allah razı olsun gercekten..

İlaçları içmeye basladım canım biraz önce yani. Devam eder diyosun yani.. Gercekten bu iyi bişeymi sürekli kanamam yok ama wc ye gidince oluyor.. Bana cvp veren ilgilenen bütün arkadaslardan Allah razı olsun gercekten..
3 4 gun ole az az devam eder snra gecicektir ins bndede aynisi oldu cnki

Bence az canm seninki ins hicbirsey olmaz .bnimki geliyordu pede çünkü. .yarn i sabirszlkla bekliyorum. .
Canım daha önce yasamadığım için bişey diyemiyorumki.. Annemde yasamamış oda bilmiyor kadıncağız.. İşte size anlattıklarım birde doktorun söyledikleri işte.. Yarın mutlaka yaz tmm mı ne oldu ne bitti anlat bize..

3 4 gun ole az az devam eder snra gecicektir ins bndede aynisi oldu cnki
Hadi bakalım inşallah ya .. Tecrübesizlik olunca böyle oluyor işte :) dualarınızda beni unutmayın nolur :KK43: canım ya çok soru sordum çok bunalttım biliyorum ama bi soru daha sorucam sana :KK43: sende de idrarla kanamamı oluyodu yoksa ped e mi geliyodu?

Hadi bakalım inşallah ya .. Tecrübesizlik olunca böyle oluyor işte :) dualarınızda beni unutmayın nolur :KK43: canım ya çok soru sordum çok bunalttım biliyorum ama bi soru daha sorucam sana :KK43: sende de idrarla kanamamı oluyodu yoksa ped e mi geliyodu?
İdrarla kanama oluyordu canım pede hic gelmedi peceteye sildigim zaman geliyordu

Üzülme bende üzülmemeye calışıyorum varsa düşük hayıra yoracağız ya daha kötü olursa.. Sağlıksız yada baska türlü?

Canım bende 6 haftalık hamileyken kanamam oldu düşük tehlikem vardı 4 gün hastanede yattım. Allahıma şükürler olsun ki meleğime birşey olmadı. 3 ay progestan kullandım. Dua Et sürekli canım üzme kendini

X