DÜŞÜK TEHLİKEM VAR! Acil yardım..

Devlette ki kesin düşük dedi ilac bile vermedi..ozele gittim hemen yerlesme olabilir dikkat et dedi .ama o zamn lekeydi sadece sonra agrm artti biraz ve kanamam da artti ...yarin kesin ögrenecegim kesin ama. ..gece boyunca yaptigim arastirmaya gore kesem düştü. .sen yinede dikkat et canm bisy olmayanlarda cok oyle bnm cevremde...ilac verdi mi sana dr
Allah yardimcin olsun .. bize bişey olmasin sağlığımız yerinde olsun Rabbim verir yine ... verdi canım bol bol yatacak sin sadece VC ye kalacaksın dedi progestan ve fobb i al sanırim reçete den okuyamiyorum onları verdi.. bilmiyorum sonum ne olacak

Allah yardimcin olsun .. bize bişey olmasin sağlığımız yerinde olsun Rabbim verir yine ... verdi canım bol bol yatacak sin sadece VC ye kalacaksın dedi progestan ve fobb i al sanırim reçete den okuyamiyorum onları verdi.. bilmiyorum sonum ne olacak
Ins hicbirsey olmaz canm..progestan düşük engelleyici umarm kesilir kanaman cogalmaz..ben bi tane ignesini oldum ama acilde maalesef. .dr larm vermemisti..

Duyarsin annesiii duyarsinnn allah izin verirse merak etme :)))
banada progeatan ve folbiol vermisti aksatma hic ilaclarini doktor artik kullanmana gerek yok diyene kadarda kullan
Ayy insallah :) Rabbim sağlıkla dünyaya getirmemizi nasip etsin de gerisi onemli degil. . Evet cnm o ilaçları verdi bugün başlıcamM. . Korkuyorum ama yapacak hiç bir şey yok malesef :KK43:

Ayy insallah :) Rabbim sağlıkla dünyaya getirmemizi nasip etsin de gerisi onemli degil. . Evet cnm o ilaçları verdi bugün başlıcamM. . Korkuyorum ama yapacak hiç bir şey yok malesef :KK43:
korkacak hiç bisey yok canim merak etmee .. Bak goruceksin ilerde dogum hikayelerimizi yazmak nasip olacak buralaraa :))

başlıcam demişsin 1 gün olmuş hala başlamamışsın başla artık bi an önce, progestan ve dinlenmek.. başka da bişey yok yapabileceğin, bolca dinlen geçmiş olsun..

başlıcam demişsin 1 gün olmuş hala başlamamışsın başla artık bi an önce, progestan ve dinlenmek.. başka da bişey yok yapabileceğin, bolca dinlen geçmiş olsun..
Canim bugün pazar ya eşim nöbetçi eczane ye gitti Ancak gelir .. bende öyle yapıyorum yatıyorum VC ye kalki yorum sadece

Canim bugün pazar ya eşim nöbetçi eczane ye gitti Ancak gelir .. bende öyle yapıyorum yatıyorum VC ye kalki yorum sadece

benim de tam haftasonu öncesi 2-3 damla kan geldi, ydışındayım, trdeki doktoruma danıştım, zaten progestan kullanıyordum 2den 3 e çıkardı dinlen dedi, sonrasında kahverengi leke geldi, muhtemelen senin de gelir endişe etme, kandan sonra kahverengilik oluyor o da kanamanın bittiğini gösteriyor bi nevi.. ilk hamileliğimde de oldu hem de parça parça pıhtılar düştü, kesin düşük dedim ama düşmedi.. dünyaya gelecek olan geliyor sen endişe etme..

benim de tam haftasonu öncesi 2-3 damla kan geldi, ydışındayım, trdeki doktoruma danıştım, zaten progestan kullanıyordum 2den 3 e çıkardı dinlen dedi, sonrasında kahverengi leke geldi, muhtemelen senin de gelir endişe etme, kandan sonra kahverengilik oluyor o da kanamanın bittiğini gösteriyor bi nevi.. ilk hamileliğimde de oldu hem de parça parça pıhtılar düştü, kesin düşük dedim ama düşmedi.. dünyaya gelecek olan geliyor sen endişe etme..
Canim bu benim ilk gebeligim annem de yasamamis kafamda deli sorular .. benimde ilk kahve rengi kanamam oldu sonra kırmızıya döndü yani bir Pedi tam dolduracak kadar değil ama avuç içi kadar gece hiç olmadı bugunde hafif lekelenme şeklinde oldu VC ye gitmeye korkuyorum . Bide bol su isem yararlı midir acaba birde kabız olmamak gerek tabi ..

Kızlar simdi çok Afedersin iz yine VC ye gittim idrarla birlikte kan Geliyor ama pede bişey gelmiyor.. sanirim bebeğim beni terk edecek. .

X