- 28 Eylül 2024
- 86
- 41
- 29
-
- Konu Sahibi ladyofwood
Fitil yazdı tam markasını hatırlamıyorum. Progestan yazdı bir de 12. Hafta ile başlayan vitaminleri yazdı. Yaa çok teşekkür ederimNe ilaç yazdı, öyle ciddi bı durum olsa dinlenmeni falan söylerdi, belki küçük kanama alanı falan görmüştur, bir şey yoktur endiselenme
İçin rahat olsun bazen sisteme ilaç yazmak ya da kan vs tahlil istemek için bir hastalık ya da isim girmeleri gerek bende başta saçma demiştim sorduğumda söylemişti.Hanımlar selamlar. 11+3 hamileyim. Dün doktor kontrolüm vardı doktor bana akıntın var mı diye sordu ara ara sarıya çalan bir akıntım olduğunu söyledim. Fitil yazalım enfeksiyon vardır o zaman dedi. Ama herhangi bir test vs almadı. Sonra ultrasonla baktı orada da hiç bişi demedi. Şimdi e devlete bir şeye bakmak için girdim gebeliğimi düşük tehdidi girmiş. Bana hiç bir şey söylemedi ama. Kafam karıştı baya.
Progeston her ihtimale karşı erken doğum ve düşük durumlarını engelliyor geciktiriyor harika bir ilaç. 26. Hafta da erken doğum riskin var dedi bana 36. Haftaya kadar progestan kullandım ilaç çok işe yarıyor. Progestan yazdığını okumamisim size diğer yanıtı için rahat olsun dedim amaFitil yazdı tam markasını hatırlamıyorum. Progestan yazdı bir de 12. Hafta ile başlayan vitaminleri yazdı. Yaa çok teşekkür ederimyanıtınıza. Ama insan bi bilgi vermez mi söylemez mi şunu gördüm bunu gördüm diye. Yolculuğa çıkacağım taşınıyorum filan da dedim sorun olmaz dedi. Neye göre düşük tehditi bar o zaman. Ay ne biletim ya .
Progestanı ağızdan yazdı. Neyse ben yine dikkat edeyim çok teşekkür ederim. Taşındıkta sonra haftaya artık bi özele gidip sorarım olmadı aklımda kalmasın diye .Progestan vermişse kanama alanı olma ihtimali daha olası, hemen toparlansin diye vermiştir seni korkutmak istememiştir, korku stres kotulestiriyor çünkü, ilk haftalarda daha sıkıntılı ben dört hafta fitil kullandım 7.haftadan itibaren falan hep lekeliydi şükür senin gebeliğin ilerlemiş şimdi temizim ama hep bı tedirginlik, sen fırsat buldukça dinlen bol su iç taze meyve ye, ayaklarını yükseğe uzatıp bol dinlen, ilaçlarıni düzenli kullan, progestani ağızdan mı al dedi fitil olarak mı kullan dedi
Ya işte enfeksiyon olabilir dedi ya ondan verdi sanırım başka bi bilgi vermedi çünkü. Muayene etmeden önce ilacı yazdı bu arada.Progeston her ihtimale karşı erken doğum ve düşük durumlarını engelliyor geciktiriyor harika bir ilaç. 26. Hafta da erken doğum riskin var dedi bana 36. Haftaya kadar progestan kullandım ilaç çok işe yarıyor. Progestan yazdığını okumamisim size diğer yanıtı için rahat olsun dedim ama
Sizin kaç haftalık bu arada . Devamı şok rahat geçer umarımmProgestan vermişse kanama alanı olma ihtimali daha olası, hemen toparlansin diye vermiştir seni korkutmak istememiştir, korku stres kotulestiriyor çünkü, ilk haftalarda daha sıkıntılı ben dört hafta fitil kullandım 7.haftadan itibaren falan hep lekeliydi şükür senin gebeliğin ilerlemiş şimdi temizim ama hep bı tedirginlik, sen fırsat buldukça dinlen bol su iç taze meyve ye, ayaklarını yükseğe uzatıp bol dinlen, ilaçlarıni düzenli kullan, progestani ağızdan mı al dedi fitil olarak mı kullan dedi
Bence de özelde bir sor. İdrar kan testi yapmadan neden vermiş anlamadım. Bana saçma geldi kuzum. 9 aylık hamileyim. Bende de sarı ve beyaz akıntılar en başından beri kesintisiz oluyor, hiçbirşey çıkmadı. İlk iki ay kanamam olmuştu, o zaman kullanmıştım progesteron. Şuan niye vermiş anlamadım. Enfeksiyon riski de varsa gerekli tahlilleri yaptırması lazımdı.Progestanı ağızdan yazdı. Neyse ben yine dikkat edeyim çok teşekkür ederim. Taşındıkta sonra haftaya artık bi özele gidip sorarım olmadı aklımda kalmasın diye .
Çok teşekkürler tam 10 hafta oldum saat itibariyleSizin kaç haftalık bu arada . Devamı şok rahat geçer umarımmkanama alanı olduğunu düşünmüyprum. Çünkü reçeteleri ultrasona bakmadan önce sorular sorup yazdı
Ya inan ben de anlamadım. Bi de bişi de demedi. E devlete girdim şok oldum görünce. Kafasına göre fitil filan yazdı. Bi de ücretli fitil yazdı sgk karşılamıyor. Benim de aklıma anlaşmaları filan mı var acaba diye geldi. Ay ne bileyim ya devlette acayip ilgisizler zatenBence de özelde bir sor. İdrar kan testi yapmadan neden vermiş anlamadım. Bana saçma geldi kuzum. 9 aylık hamileyim. Bende de sarı ve beyaz akıntılar en başından beri kesintisiz oluyor, hiçbirşey çıkmadı. İlk iki ay kanamam olmuştu, o zaman kullanmıştım progesteron. Şuan niye vermiş anlamadım. Enfeksiyon riski de varsa gerekli tahlilleri yaptırması lazımdı.
Sağlıkla gelsinÇok teşekkürler tam 10 hafta oldum saat itibariyleenfeksiyon içinde yazmış olabilir gebelikte enfeksiyon sık görülüyor akıntı rengi sarı yesilse tahlilsiz ilaç yazar enfeksiyon belirtisi cunku, olsun oda önemli değil iki haftadır da enfeksiyon için fitil kullanıyorum bugün de kontrole gtittim çok şükür kipirdanip duruyordu ilacını kullan geriis hallolur ağızdan alınca acayip mide rahatsızlığı yapıyor da dokunursa onu da bı sorarsin fitil olarak devam edeyim mi diye, hayırlısıyla rahatça gecirecegiz bu dönemleri olumsuz dusunmuyoruz