E
EU3
Ziyaretçi
-
- Konu Sahibi EU3
bi şikayetin olmaması garip o tansiyona canım.acaba ölçüm yaptığın alet bozulmuş olabilir mi.
benim de çok sık düşer tansiyonum ve ben yerimden kalkamam.sen en iyisi bi sağlık kuruluşun da önce tansiyonunu ölçtür.eğer hala düşükse doktora görün..
geçmiş olsun..[/QUOTE FARKLI SEBEPTEN DR A GİTMİŞTİM HATTA GEÇEN HAFTADA ANNEMİ GÖTÜRÜNCE ÖLÇTÜRMÜŞTÜM..SONUÇLAR AYNI
benim tansiyonum hep düşüktür 9.6 herzaman biraz daha düşünce kötü oluyorumm onun için yemeklerimi düzenli yemem şart bunun yüzünden kilo alıyorum yaa sinir oluyorummm
bu tansiyonla iyisin valla bende 9a 6-7 olur genelde yada normal ölcülerde.5 oldugunda sanki düsecek gibi halsizlik hissediyorum.annem yüksek tansiyon hastasi o yüzden genellikle kontrol ediyorm kimisi cok düsük diyor ama vücut alisiyor sanirim seninkide öyle olmus olabilir..kesinlikle doktora git kücük 2 ye kadar iniyorsa Allah korusun canm ihmat etme.
canım benimde tansiyonum hep düşüktür. ama yaklaşık 3-4 ay önce günde 5-6 defa 7-3, 5-2 oldu. Hiç bayılmadım ama elim ayağım boşalıyordu. 2 kere dr a gittim. ilk önce hastaneye gittim Kan - idrar tahlilleri yapıldı. Hiçbir şey çıkmadı. hafif bir farenjit çıktı o yapabilir dendi. Sonra özele gittim orada da tahliller filan yine bir şey yok. bol sıvı özellikle tuzlu ayran iç dediler ve az sık ye dediler. Şimdi iyiym ama ara ara yine oluyor. Ama sen yinede ilk önce tahlil yaptır, kansızlık olabilir, kalp kapağında problem olabilir yada dolaşım da bir bozukluk olabilir ihmal etmeden dr a git canıma.s.