- 25 Mart 2015
- 1.084
- 691
- 43
- Konu Sahibi Vakana-pan
-
Bazi fitiller islatilip konuluyor belki o tur bi fitildir. Cok geçmiş olsun
İlacın geri gelmeside normal ama itebildiğin kadar en derine koymaya çalışNormal canım düşük sorası ilk adete kadar azalan artan koyulu açıklı kanama olabilir.ilk adetinden sonra geçer.iki kayıp yaşadım uzman oldum :)
İlacın geri gelmeside normal ama itebildiğin kadar en derine koymaya çalış
çok geçmiş olsun inşallah seninde bir meleğin olur en kısa zamanda sabır diliyorum...
Doktorum bana ilk adet olana kadar ilişkiyi yasakladı.kanalların en açık olduğu zaman olduğu için.enfeksiyona en müsait zaman olduğu için.aynı logusalık gibi düşün dedi.bende doktorumun dediğini dinledim.düşükten 3ay sora korunöayı bıraktım oda dış gebelik oldu ameliyat oldum.Teşekkür ederim öyle yapıyorum.
Peki sonrasında cinsel ilişkiye ne zaman başladınız? Biraz tedirginim bu konuda ben.
Bu pembe akıntı da ondan mı acaba tam olarak bitmediği için?
Amin inşallah..
Düşükten sonra ne zaman başladın yeni bir hamilelik için çalışmalara :)
Ya kızlar ben 5.5 senelik evliyim 2 tüp bebek deneyimim oldu. 1.5 senedir bazı nedenlerden dolayı tedaviyi bıraktım. 3 Tüp için 2 ay sonra başlamayı düşünüyordum. Bu arada bebek fikrini 1 yıldır kafamdan atmistim çünkü çok daha önemli sorunlarım vardı .
ben her ay düzenli adet olmama rağmen geçtiğimiz ay tam günümde 2 gün koyu kahverengi akıntı geldi ve bitti sonra 1 ay sonra tekrar adet günümde ağır kaldırdım ve benden 5 senedir hiç gelmediği kadar kanama oldu sancı da oldu .
Kesilir dedim ama nerdeyse 10 gün sürdü bu arada bitti diye ilişkiye girdim ve sanki hani kadınlarda adetin ilk günkü rahatsızlığı olurya öyle oldu sizce bende düşük mu yaptım .Bu arada sorunum sebebi infertilite.
ben 4 sene hep acaba varmı dedim ve test yaptım ama ne yazıkki hüsran yaşadığım için aklıma gelmedi.zaten bu ay 3 tüp denemesi için başvuracağım ben elimden geleni yapıyorum. gerisi takdiri ilahi.Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın,hayırlı sağlıklı evlatlar versin.Keşke bir doktora görünseydin canım ya
Siz neden yapmıştınız acabaBoyle erken gebeliklerde kayiplar genelde cok yogun adet kanamasi givi oluyor daha parcali ama.. bence akinti normal bende boyle erken 3 dusuk yapmistim ilk bebegim dogmadan once. Rabbim bi daha yasatmasin insallah
Kaç haftalikti acaba gebelikMerhabalar .. Şubat 12 de şiddetli Ağrı ile düşük yaptım yaklaşık iki hafta kanamam sürdü daha sonra doktor kontrolünde beta hcg 24 kısa bir süre sonra 62.7 çıktı .. Garanti sonuç için daha sonra özel hastaneye gidip tekrar beta hcg testi yaptırdım onun sonucu 1.63 çıktı hamilelik negatif dedi doktor aradan yaklaşık 40 günlük bir Zaman geçti ve ben adet olmadım karın altında Ağrı'm ve yumurtalıklarımda Ağrı'larım var sizce bu durum daha ne kadar sürer niye adet olmuyorum ??
Kaç haftalikti kayıplarınsize bir soru danışmanım mumkunseeeNormal canım düşük sorası ilk adete kadar azalan artan koyulu açıklı kanama olabilir.ilk adetinden sonra geçer.iki kayıp yaşadım uzman oldum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?