Düşük Sonrası

Vakana-pan

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Mart 2015
1.084
691
43
Merhaba arkadaşlar
Geçen hafta hamile olduğumu öğrenip, 2 gün sonra ayın 17sinde kanamam başladı ve düşük yaptım.
İlk gebeliğimin böyle sonuçlanması beni bir hayli üzdü tabi.
İş yerinden izin alıp 4 gün annemlerde kaldım orada olmak bir nebze olsun bana iyi geldi. Kanamamın 3. günü oral yolla antibiyotiğe başladım doktorumun verdiği. Kanamam bitince de vajinal fitile başlayacaktım.
Dün yazdım doktora renkli akıntım vvar fitile başlayayım mı diye başla dedi. Dün gece ilk fitili uyguladım ardından uyudum.
Sabah sanki hiç uygulamamışım gibi ilaç geri geldi ve pembe bir renk ile.
Doktoruma yazmadım ne bilim haftasonu ya utandım biraz. Pembe akıntı gelmesi normal mi kızlar? Başına gelen varsa paylaşabilir mi?
Çok teşekkür ederim.

Bilgim yok ama ilaç hiç mi çözünmemiş?

Bir kısmı akıntı yoluyla çıkar diye biliyorum.

Geçmiş olsun, inşallah güzel bir hamilelik bekliyordur sizi.

Boyle erken gebeliklerde kayiplar genelde cok yogun adet kanamasi givi oluyor daha parcali ama.. bence akinti normal bende boyle erken 3 dusuk yapmistim ilk bebegim dogmadan once. Rabbim bi daha yasatmasin insallah

düşük yapmaya başladıysan regl olarak neden gelmedi?
Sen düşük tehlikesi mi yaşadın?

Bilgim yok ama ilaç hiç mi çözünmemiş?

Bir kısmı akıntı yoluyla çıkar diye biliyorum.

Geçmiş olsun, inşallah güzel bir hamilelik bekliyordur sizi.

Baya yoğun geldi bilmiyorum ki.
Bembeyaz fitil pembe bir şekilde çıktı

düşük yapmaya başladıysan regl olarak neden gelmedi?
Sen düşük tehlikesi mi yaşadın?

Yok zaten regl olarak devam etti kanamam. parçaları düşürdükten sonra 4-5 gün kanamam devam etti. toplamda 11 gün sürdü

normal canım ya.
benm 2 hafta sürdü.

Bu pembe akıntı da ondan mı acaba tam olarak bitmediği için?
Boyle erken gebeliklerde kayiplar genelde cok yogun adet kanamasi givi oluyor daha parcali ama.. bence akinti normal bende boyle erken 3 dusuk yapmistim ilk bebegim dogmadan once. Rabbim bi daha yasatmasin insallah

Amin inşallah..
Düşükten sonra ne zaman başladın yeni bir hamilelik için çalışmalara :)

Umarım etmiştir ya.
Bir de siz kullandınız mı daha önceden? Şuan bir yanma var bende
Antibiyotik verme sebebi düşük sonrası enfeksiyon olmaması için. Zaten oral yolla aldığınız da etki etmiş tir. Erimeme si ilginç hala. Ama pembe olması icerideki kanama yüzünden. Ikinci denemenizi daha erken saatlerde yapın. Birde tuvalette değil fitili uzanarak koyun.

veterinerim ama normal olduğunu düşünüyorum
sıkıntılı birşey düşünmüyorum

içine sinmezse doktordan hap iste. M ile başlayan bir hap var. düşük yapınca doktor ondan yazıyor.

Yatakta fitili koydum ışığı kapattım ve direkt uyudum ki sırt üstü hiç pozisyonumu bozmadan da sabah kalktım valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…