düşük sonrasi

Nonipo

sonunda kavuştuk biz kızımla❤
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2016
1.549
1.235
63
Merhaba yeni üyeyim 1 ay önce 1 aylik dusuk yaptim ve adetime 10 gün var 3-4 gundur kahverengi lekelenmem oldu ve bir anda kesildi beyaz akıntıya dönüştü ve kasıkta ağrı var hamilelik olabilir mi acaba doktorum hic bekleme dusugun ustune hemen tutar demisti bunun sebebi nedir acaba geceleri uyku uyuyamaz oldum düşünmekten lütfen yardım ? :KK43:

Son düzenleme:
ben de pazar günü üçünçü kaybımı yaşadım. kendiliğinden düştü bu 7 haftalıktı. ama doktor bana ıkı ay korun dedı.

Hiç cevap yazan olmamış :KK43: :KK43:

Merhaba,
çok geçmiş olsun,Allah tekrarını yaşatmasın
bu başlık altında çok fazla açılan ve yazışmaları devam eden topikler var,isterseniz oradan konuyu takip ediniz

Gecmis olsun canim bana korunma dedi doktor Esaskiz43

Birsenbirbenbirdebebek yok canim doktorum hic korunma hemen tutar dedi dusuk ustune

Arkadaşlar lütfen yardımm! !!benhamileydim dusuk yaptim agrilarim hala oluyor içeride parça kama ihtimali var rahim duvarı kalınlaşması görünüyor. Hala. doktora alttan baktirmaya korkuyorumlütfenyardimmm. Ne yapacağım hiç bilmiyorum vajinismusuyenmedenhamile kaldım ve baktırmanmamıştır belkide tehlikeli olacakyardımlarınıza muhtacim

Acilen kurtaj yaptirmalisin o parca seni zehirler bir sure sonra doktorun talimatlarina uymalisin bende vajinismus hastasiydim zamanla yendim ama

Back