Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bebek tam düştü mü bilmiyorum ama 7 kere şeftali büyüklüğünde pihti ve beraberinde baya bı kanama düşüyor. Bu nedir ??? Şimdi yok çok şükür en son dün akşam oldu son büyük pihti
Bebek tam düştü mü bilmiyorum ama 7 kere şeftali büyüklüğünde pihti ve beraberinde baya bı kanama düşüyor. Bu nedir ??? Şimdi yok çok şükür en son dün akşam oldu son büyük pihti
Ultrason bakmak istemiyorlar. Elleriyle bakmak istiyorlardi düştü mü düşmedi mi diye bende müsade etmedim. Çünkü zten bence düşüğüne en büyük sebep bu oldu Elen elledi giden elledi şimdi rahmim sızlıyor sanki hele belim koptu kopacak
Ultrason bakmak istemiyorlar. Elleriyle bakmak istiyorlardi düştü mü düşmedi mi diye bende müsade etmedim. Çünkü zten bence düşüğüne en büyük sebep bu oldu Elen elledi giden elledi şimdi rahmim sızlıyor sanki hele belim koptu kopacak
Bugün başka hastaneye gittim. Onlarda elleriyle baktılar rahim açık mi diye( normlde Türkiye'de ultrasondan anlıyorlar ama burdakiler mallll) sabaha düşmesini bkliyorum işte